Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.078
Cevap
88
Favori
471.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanıcı listesine beni de ekler misiniz?

lx73 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

kayda değer bir fark yok yani.

Hocam VSX-920 Kullanıyorsun Sende Herhalde Sence 1020 veya 1025 e Yönelmelimiyim, Yoksa 920 Yeterli Gelirmi? Kullanacağım Speaker Sabit JBL SCS-140... Güç Farkı Dışında Öyle Ciddi Farklılıklar Varmı 920 ve 1020 Arasında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

quote:

Hocam VSX-920 Kullanıyorsun Sende Herhalde Sence 1020 veya 1025 e Yönelmelimiyim, Yoksa 920 Yeterli Gelirmi? Kullanacağım Speaker Sabit JBL SCS-140... Güç Farkı Dışında Öyle Ciddi Farklılıklar Varmı 920 ve 1020 Arasında?

avr konusunda çok çok bilgi sahibi olmamakla beraber bence yeter tabiki şahsen ben aylarca araştırdıktan sonra 920 de karar kıldım yeni nesil tüm formatların yanı sıra 3d hdmı 1.4 desteklemesi upscaling özelliği olması fiyat performans noktasında bence en iyisi 920.

adam 1 hdmı çıkışı fazla koyarak model yükseltiyor bence bunlar tamamen firmaların satış politikası. çok fazla çeşitlilik sunuyorlar amaç az farkla çok para kazanmak.

haa 920 den çok farklı bir model düşünülürse oda lx serisi felan olurki onada normal bir kullanıcı için çok hacet olmadığı kanısındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li

kullanıcı listesine beni de ekler misiniz?

lx73 kullanıyorum.

Hayırlı olsun ali.
    876 yı uçurmuşsun
  • quote:

avr konusunda çok çok bilgi sahibi olmamakla beraber bence yeter tabiki şahsen ben aylarca araştırdıktan sonra 920 de karar kıldım yeni nesil tüm formatların yanı sıra 3d hdmı 1.4 desteklemesi upscaling özelliği olması fiyat performans noktasında bence en iyisi 920.

adam 1 hdmı çıkışı fazla koyarak model yükseltiyor bence bunlar tamamen firmaların satış politikası. çok fazla çeşitlilik sunuyorlar amaç az farkla çok para kazanmak.

haa 920 den çok farklı bir model düşünülürse oda lx serisi felan olurki onada normal bir kullanıcı için çok hacet olmadığı kanısındayım.

Aynen Bende Öyle Düşünüyorum. Sonuçta Seri Aynı Seri Dedim Bir Üst Seviyesi Sadece Sınıf Olarak Değil Olsa Fiyat Otomatikmen 2 Katına Çıkıyor 2. Elde Bile. 920 ye Sıcak Bakıyorum Hem Yeni Ürün Hemde Fiyatı Fena Değil Güncel Formatlara ve Günümüz Teknolojisiyle Uyumlu. En Uygun Nerde Bulabiliriz Acaba Bu Ürünü Bir Ürün Daha Var İncelediğim ama Artık Hangisi Kısmet Olur Bilinmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 9 Aralık 2010; 16:57:11 >

• quote:

quote:

SCS140 için 920 bile fazla bence.... daha ötesine de gerek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

lx73 kullanıyorum.

Hayırlı olsun ali.
    876 yı uçurmuşsun

Teşekkürler.

Boşa çıktı evet.

İsteyen olursa satılık. Müzik ve sinema sever birisinin işine yarasın bari.

• ne istiyorsun hocam
  • boş muhabbet olmasın net ve düz hesap 2000 diyelim
  • Bi kıyaslama alabilir miyiz?
    iyi günlerde kullanın.
  • paradiigm topiğinde yapmıştım oradan bakabilirsiniz.
  • Ali Bey'den bugun bir uydu cihazi satin aldim ve alisveristen gercekten cok memnun kaldim. Kargo hizli yapildi ve urun gercekten cok temizdi, belli ki ozenle kullanilmis.

Yeni amfi almamis olmasaydim kesin bunu alirdim. Ihtiyaci olan varsa kacirmasin.

quote:

quote:

quote:

lx73 kullanıyorum.

Hayırlı olsun ali.
    876 yı uçurmuşsun

Teşekkürler.

Boşa çıktı evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 9 Aralık 2010; 22:12:22 >

• quote:

quote:

Aynen Bende Öyle Düşünüyorum. Sonuçta Seri Aynı Seri Dedim Bir Üst Seviyesi Sadece Sınıf Olarak Değil Olsa Fiyat Otomatikmen 2 Katına Çıkıyor 2. Elde Bile. 920 ye Sıcak Bakıyorum Hem Yeni Ürün Hemde Fiyatı Fena Değil Güncel Formatlara ve Günümüz Teknolojisiyle Uyumlu. En Uygun Nerde Bulabiliriz Acaba Bu Ürünü Bir Ürün Daha Var İncelediğim ama Artık Hangisi Kısmet Olur Bilinmez..

osedan nick li arkadaşla irtibata geçersen yardımcı olur. gsa elektronikten nettede bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Ali Bey'den bugun bir uydu cihazi satin aldim ve alisveristen gercekten cok memnun kaldim. Kargo hizli yapildi ve urun gercekten cok temizdi, belli ki ozenle kullanilmis.

Yeni amfi almamis olmasaydim kesin bunu alirdim. Ihtiyaci olan varsa kacirmasin.

quote:

quote:

quote:

lx73 kullanıyorum.

Hayırlı olsun ali.
    876 yı uçurmuşsun

Teşekkürler.

Boşa çıktı evet.

Teşekkürler sn.buyukbang teveccühünüz. cihazlarıma bakma konusunda oldukça titizim.

876 da keza öyle. en ufak bir kusur bulana bedava vereceğim.

• Ali abi Vu Duo yu mu sattın?
  • evet refikcim. vu+duo y satmak zorunda kaldım ama şimdi olsa satmazdım. bir gün sonra para geldi pişman oldum keşke bir gün daha bekleseydim.
  • Onda da vardır bi hayır
    Abi bulunmaz hint kumaşı değil yaw
    Çok istiyorsan bi daha alırsın
    Olmadı ATLANTAcı yaparız seni

Ya bu arada LX73 kullanıyorum ekleyin demişsin de
    Nerde abi yorumlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgokdemir -- 10 Aralık 2010; 20:41:27 >
  • Monitör 11 leri koliledim kargoya verdim.
    sistemin bağlantılarını falan az önce bitirdim. kaç gündür stereo bağlıydı.
    kalibrasyon yaptım.
    işlerimi bitirdim, bir bardak yorgunluk çayı içmek için kolutuğa oturdum.
    forumu kontrol etmek için girince Sn. HI-DEF-MAN ın mesajını gördüm.

876 ya talip olmuş onu aradım. bu arada 876 da elden çıkmış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 10 Aralık 2010; 21:47:53 >
  • ben de esesimizin golünü görünce BJK ye keyiflendim. Foruma gireyim dedim.
    ali kolay gelsin. tatlı yorgunluklar bunlar.
    sen de sub yok mu?
    hidefman kendisi için mi aldı 876 yı.

rdeğerli açtı bu pio başlığını, sıkı pio.cuydu. her platformda pio yu savundu. Şimdi pio başlığının ve pio meraklılarının bu noktalara geldiğini görse gözleri dolardı eminim.
  • quote:

ben de esesimizin golünü görünce BJK ye keyiflendim. Foruma gireyim dedim.
    ali kolay gelsin. tatlı yorgunluklar bunlar.
    sen de sub yok mu?
    hidefman kendisi için mi aldı 876 yı.

rdeğerli açtı bu pio başlığını, sıkı pio.cuydu. her platformda pio yu savundu. Şimdi pio başlığının ve pio meraklılarının bu noktalara geldiğini görse gözleri dolardı eminim.

teşekkürler sn. acitus3
    sub yok evet. 2 tane B&W afw 3000 vardı satmıştım. hatta nuri almıştı ikisinide

o zamandan buyana sw kullanmıyorum. zaten gerekte yok.

arkadaşı için aldı sanırsam. belli mi olur belkide kendisi alır.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.