Şimdi Ara

PIONEER BDP-140 / BDP-150 CFW->3D Bluray.ISO Full menü,Cinavia-Region Free,Harici Altyazı,SACD,DVD-A (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.626
Cevap
47
Favori
207.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

BDP-140 satılıktır. 2 Gün önce teknosa dan alındı. Aldığım fiyata vermeyi düşünüyorum. İlgilenenler pm atabilir. LX-55 alacağım :).

Üründe 4.03 CFW vardır. Bilginize,

Hocam bu ne hız :)
    Altyazı sıkıntısından dolayı mı satmak istiyorsunuz, yoksa LX-55'e de mi CFW geldi.
    Altyazılar bende de hafiften sağa kayıyor ama çok rahatsız edici gelmedi bana.
    Ben de USB to TTL alıp 5 sürümünü yüklemeyi düşünüyorum.

Yok canım altyazıdan değil, zaten harici altyazı ile çok fazla bir işim olmuyor çokta rahatsız edici değil dediğiniz gibi. LX-55 almayı kafaya koydum. Olmuşken en iyisi olsun. Zaten bunu ısınma turu için almıştım :).

Aldım aynı gün satıyorum

• Kullanacağım harici altyazı dosyası ile iso dosyasının senkronizasyonunu kontrol etmek istiyorum.
    Bilgisayar ortamında .iso yanında harici altyazı oynatmanın bir yolu ya da bu işi yapabilen bir program var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 16 Şubat 2013; 23:13:50 >
  • Arkadaşlar A bölgesi BluRay deneyeniniz oldumu? Zira ben bir bakıma bunun için almıştım fakat çalıştıramadım menülerden sonra ana filme bir türlü geçmiyor bölge 1 olarak seçmeme rağmen. Artık daha sonra yazdığım A bölgesi BD'leri hariciye atıp birde öyle deneyeyim diyorum. Birde, VC1 Kodlu B bölgesi BD'leride aynı şekilde çalıştırmıyor bilginize. Deneyen arkadaşlar olursa bilgilendirme yaparlarsa sevinirim. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Kullanacağım harici altyazı dosyası ile iso dosyasının senkronizasyonunu kontrol etmek istiyorum.
    Bilgisayar ortamında .iso yanında harici altyazı oynatmanın bir yolu ya da bu işi yapabilen bir program var mı?

Öyle bir program var mıdır bilmiyorum ama belki şu işe yarar.

Daemon tools tarzı bir şeyle sanal Blu-ray sürücüsü oluşturup, ISO yu orda aç. Sonra da ordan BDMV klasöründeki .m2ts dosyasından açıp bakabilirsin.
  • konuyu baştan sona bir solukta okudum ve orj. BD'yi usb bellek ile tr. alt yazı desteğiyle seyredebilecek olma düşüncesi beni çok heyecanlandırdı. Türkiye'de çıkmayan yada pahalı olan filmleri altyazısı mevcut mu diye düşünmeden yurtdışından alıp seyredebilecek olmamız heyecan verici. konuyu açan ve bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.

Ben lx55 kullanıyorum. lx55'e yazılım yüklemekle, sadece tr. alt yazı olmayan BD'ler için kullanmak üzere bdp-140 almak arasında kararsız kaldım. lx55'i hiç ellemeyip riske atmadan bdp-140 alıp üzerinde oynamalar yapmak ve sadece tr. alt yazı olmayan bd filmleri seyretmek için kullanmak daha mantıklı olacak heralde.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furai -- 17 Şubat 2013; 14:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Arkadaşlar A bölgesi BluRay deneyeniniz oldumu? Zira ben bir bakıma bunun için almıştım fakat çalıştıramadım menülerden sonra ana filme bir türlü geçmiyor bölge 1 olarak seçmeme rağmen. Artık daha sonra yazdığım A bölgesi BD'leri hariciye atıp birde öyle deneyeyim diyorum. Birde, VC1 Kodlu B bölgesi BD'leride aynı şekilde çalıştırmıyor bilginize. Deneyen arkadaşlar olursa bilgilendirme yaparlarsa sevinirim. Saygılar.

açmadığı bd ler var yani alıp da sonra elimizde patlamasın mı
  • Olmadı. Görüntüyü istediğim gibi ayarlayamadım. Sanırım satabilirsem satacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Olmadı. Görüntüyü istediğim gibi ayarlayamadım. Sanırım satabilirsem satacağım...

nedir problem biraz bilgi verir misiniz
  • Görüntü özellikle mkv'lerde kötü çıkıyor. Ayarların hemen hepsini değiştirdim ama olmadı maalesef... İyi görüntü elde edenler ayarlarını buradan paylaşırsa, en azından sorun var mı yok mu anlaşılır...
  • quote:

Arkadaşlar A bölgesi BluRay deneyeniniz oldumu? Zira ben bir bakıma bunun için almıştım fakat çalıştıramadım menülerden sonra ana filme bir türlü geçmiyor bölge 1 olarak seçmeme rağmen. Artık daha sonra yazdığım A bölgesi BD'leri hariciye atıp birde öyle deneyeyim diyorum. Birde, VC1 Kodlu B bölgesi BD'leride aynı şekilde çalıştırmıyor bilginize. Deneyen arkadaşlar olursa bilgilendirme yaparlarsa sevinirim. Saygılar.

Sizin film lu ray menüsü geldikten sonra mı filme girmiyor yani tam olarak?

Bana farklı bölge 1 tane blu-ray denk gelmişti. Onda da daha filmi ilk çalıştırdığımda farklı bölge deyip filmi çalıştırmadı. Ben de ilk mesajda anlattığım gibi bölge kodunu değiştirdim ve film anında çalıştı muntazam olarak.

Yani çalıştırmazsa zaten baştan çalıştırmaması gerekir, aksi takdir de siz de başka bir sıkıntı var.

Bu player+CFW nin özelliği zaten bölge kodunu istediğin gibi değiştirilebilmesi. Bu şekilde bir sıkıntı yaşanacağını hiç zannetmiyorum.

Çalıştıramadığınız film ve sürümü hangisidir tam olarak?

• Ham BluRay olarak elimde I Robot filmi var. PC'de PowerDVD ile denedim. Menülü ve 3D desteği var filmde. TR dublaj ve TR altyazıda mevcut. Bir ara Pioneer BDP-140'da denemesini yapıcam.

Gerçi PC HDMI'dan LCD'ye bağlı ama hem TV hem PC açık kalsın istemiyorum. Bu yüzden bu cihazı almıştım konudan görüp. Denemesini yapayım görüşlerimi konuya yazıcam. ^_^
  • Peki parayla satan çinlilerin sitesini bulamadım.

Link gösterebilir misiniz? Belki alırız hiç belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: furai

konuyu baştan sona bir solukta okudum ve orj. BD'yi usb bellek ile tr. alt yazı desteğiyle seyredebilecek olma düşüncesi beni çok heyecanlandırdı. Türkiye'de çıkmayan yada pahalı olan filmleri altyazısı mevcut mu diye düşünmeden yurtdışından alıp seyredebilecek olmamız heyecan verici. konuyu açan ve bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.

Ben lx55 kullanıyorum. lx55'e yazılım yüklemekle, sadece tr. alt yazı olmayan BD'ler için kullanmak üzere bdp-140 almak arasında kararsız kaldım. lx55'i hiç ellemeyip riske atmadan bdp-140 alıp üzerinde oynamalar yapmak ve sadece tr. alt yazı olmayan bd filmleri seyretmek için kullanmak daha mantıklı olacak heralde.

edit : imla

lx-55 ile bdp-140 arasında görüntü farkı olacaktır sanıyorum. çünkü işlemcileri farklı. lx-55 de RS232 portundan kolayca CFW yükleyebiliriz sanıyorum ki. Bende sizin yaptığınız tam tersini yapıyorum şu anda . BDP-140 ı satıp, LX-55 alıyorum.

• Yav bluray ki dune almak daha mantıklı değil mi lx55e göre? Yoksa görüntü kalitesinde hoplatır mı dune U lx55

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyen olursa dün aldığım bdp-140'ı 250 TL'ye verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mkv performansında görüntü kalitesinde değişiklik olabilir ama bluray disk görüntü kalitesinde hdmi üzeri sinyal aynı (1 0 ) olacağı için bütün bluray playerlarda kalite aynı oldugu söyleniyor yabancı forumlarında, doğru mudur bu cihazın bluray performasında falso var mı görüntü kalitesi olarak
  • Bluray'de bir sıkıntı görmedim. Mkv'de ayarları doğru yapmak lazım. Bir sürü ayarı var HDMI için. Mesela rgb'mi, fulları rgb'mi, yoksa diğer iki seçenek mı seçilmeli bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Peki parayla satan çinlilerin sitesini bulamadım.

Link gösterebilir misiniz? Belki alırız hiç belli olmaz

firmwarei yazan arkadaş

Bay Gao Qing diye biri

forum çince google translate ile anlamaya çalışıp mesaj gönderebilirsiniz satın almak için veya rusların bu firmwarei kırmasını bekleyebilirsiniz

http://uc.jd-blog.com/thread-4493532-1-1.html
    http://www.bdsky.hk/cs/

ilk link kendi sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 17 Şubat 2013; 20:34:27 >

• Ortak alınsa mesela, herkes kullanamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Sizin film lu ray menüsü geldikten sonra mı filme girmiyor yani tam olarak?

Bana farklı bölge 1 tane blu-ray denk gelmişti. Onda da daha filmi ilk çalıştırdığımda farklı bölge deyip filmi çalıştırmadı. Ben de ilk mesajda anlattığım gibi bölge kodunu değiştirdim ve film anında çalıştı muntazam olarak.

Yani çalıştırmazsa zaten baştan çalıştırmaması gerekir, aksi takdir de siz de başka bir sıkıntı var.

Bu player+CFW nin özelliği zaten bölge kodunu istediğin gibi değiştirilebilmesi. Bu şekilde bir sıkıntı yaşanacağını hiç zannetmiyorum.

Çalıştıramadığınız film ve sürümü hangisidir tam olarak?

A bölgesi BD: Home Belgeseli, ( MPEG-4/AVC ) Bu disk normal bd playerlerde hiç çalışmıyor direk A bölgesi uyarısı çıkıyordu taktığımda hatta ben Pio'ya yeni yazılımı yüklemeden evvelde denemiştim aynı şekilde uyarı sayfası açılıp öyle kalmıştı. Yazılımı yükledikten sonra hemen ilk işim region kodu değiştirmek oldu zira elimde çok sayıda A bölge bd olduğundan özellikle almıştım. Kod değiştikten sonra filmin menüleri açılıyor ve ana filme geçiş yaptırıyorum ya play all'dan yada sahne seçiminden ama bir türlü açılmadı bir kaç kez diski çıkartıp deneme yaptım olmadı. Artık diğer filmleride deniycem birde diskten deniycem zamanım olunca. Birde VC1 Kodec'li bd'leride oynatamadım aynı şekilde menüler çalışıyor o kadar. Fakat ben genel olarak memnunum ve bd'lerde görüntü kalitesi tartışılmsız çok iyi MKV ile Remux'lardada mükemmel görüntü alıyorum bahsettiğim MKV'lerin bitratesi 10 ile 20mbit arası ve boyutları 13-20GB arası Remuxlarda 20 ile 30mbit arası boyutları, 20-30GB arasında LCD TV'de SONY40X3500 Görüntüsünü beğenmiyen arkadaşlar kaynak video kalitesi ile TV'yide gözardı etmemesini öneririm. Esasen 60" lik bir TVye göre bu filmler ama elimde yok maalesef. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.