Şimdi Ara

Pioneer büyük gelen kızak ve çerçeve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2006 corsa c aracıma Pioneer AVH-X2600BT double din teyp aldım, montaj sırasında bir çok sorunla karşılaştık, teyibin kızağı aracın göğsüne büyük geldi teyibi kızaksız oturtduk,sallanmaması için araya strafor yerleştirdik bu birinci sorunum, ikinci sorunum ise aracıma özel teyp çerçevesi aldım, ayreten teyibin kendinden de dikdörtgen bir çerçevesi var,normalde bu çerçeveler birbirinin içine geçerek oturması lazım, ama benim teyp çerçevem, dış çerçeveye oturmadı üstüne çıktı yani ve teyibimin kendi çerçevesinin oturacağı yuvalarda teyibin kızağında olduğu için, montajda kızaksız yapıldığı için teyibin kendi çerçevesi zaten boşlukta duruyor, daha küçük kızak ve çerçeve satılıyormu acaba ? iyi günler..
    aldığım ürünler;
    http://www.hepsiburada.com/opel-corsa-c-teyp-cercevesi-p-OTAKTAS24OP01

http://www.hepsiburada.com/pioneer-avh-x2600bt-cd-bluetooth-mixtrax-ipod-iphone-ve-android-control-usb-aux-6-1-inc-dokunmatik-ekranli-multimedya-p-OTPIOAVHX2600BT
     Pioneer büyük gelen kızak ve çerçeve Pioneer büyük gelen kızak ve çerçeve Pioneer büyük gelen kızak ve çerçeve

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem03

Merhaba arkadaşlar, 2006 corsa c aracıma Pioneer AVH-X2600BT double din teyp aldım, montaj sırasında bir çok sorunla karşılaştık, teyibin kızağı aracın göğsüne büyük geldi teyibi kızaksız oturtduk,sallanmaması için araya strafor yerleştirdik bu birinci sorunum, ikinci sorunum ise aracıma özel teyp çerçevesi aldım, ayreten teyibin kendinden de dikdörtgen bir çerçevesi var,normalde bu çerçeveler birbirinin içine geçerek oturması lazım, ama benim teyp çerçevem, dış çerçeveye oturmadı üstüne çıktı yani ve teyibimin kendi çerçevesinin oturacağı yuvalarda teyibin kızağında olduğu için, montajda kızaksız yapıldığı için teyibin kendi çerçevesi zaten boşlukta duruyor, daha küçük kızak ve çerçeve satılıyormu acaba ? iyi günler..
    aldığım ürünler;
    http://www.hepsiburada.com/opel-corsa-c-teyp-cercevesi-p-OTAKTAS24OP01

http://www.hepsiburada.com/pioneer-avh-x2600bt-cd-bluetooth-mixtrax-ipod-iphone-ve-android-control-usb-aux-6-1-inc-dokunmatik-ekranli-multimedya-p-OTPIOAVHX2600BT
     Pioneer büyük gelen kızak ve çerçeve Pioneer büyük gelen kızak ve çerçeve Pioneer büyük gelen kızak ve çerçeve

Hocam nerelisin biz dudulludayiz buraya yakinsaniz ugrayin cozelim ufuk oto
    Cozulmeyecek sorun yoktur.iyi gunler

• ufukoto kullanıcısına yanıt
    Malesef Afyonkarahisarda yaşıyorum daha küçük çerçeve satılıyor mu acaba
  • quote:

Malesef Afyonkarahisarda yaşıyorum daha küçük çerçeve satılıyor mu acaba

hocam cerceveyi ölçme yada ölçüsü varsa yazarmısınız
  • arkasındaki kablolardan içine iyice oturmuyor olmayasın benimde başıma gelmişti kablolardan içine girmiiyomuş
  • yok onunla alakalı değil, kızak eni çok büyük geliyor
  • teşekkür ederim ufuk oto, çerçevesiz sıkıştırarar montaj yapıldı afyonda her yere sordum uygun çerçeve bulunamadı, teyp çerçeveside kesilerek oturtuldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba hocam size özel mesaj atıyorum ben dehttp://www.pioneerelect...-Receivers/AVH-P4000DVD Bu ürün için kızak arıyorum pejo 207 aracım için. Siz kızağı nerden ne kadara aldınız acaba ?
  • ufukoto kullanıcısına yanıt
    ufuoto merhaba size birşey sormak istiyorum

aracın orjinal teybi kontak anahtarı olmadan açılıyor du ben yeni bir teyp aldım sony 40ui diye kendim bağlantı yaptım fakat teyp aracın kontağı takıp ışıklar yanar pozisyona kadar çevirmeden çalışmıyor

istiyorum ki kontak takılı olmadan teyp çalışsın böyle yapma imkanı var mı

bazen arabada oturup müzik dinliyorum kontak bu şekilde bekleyince bobin yanar zarar görür diyenler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y2101

ufuoto merhaba size birşey sormak istiyorum

aracın orjinal teybi kontak anahtarı olmadan açılıyor du ben yeni bir teyp aldım sony 40ui diye kendim bağlantı yaptım fakat teyp aracın kontağı takıp ışıklar yanar pozisyona kadar çevirmeden çalışmıyor

istiyorum ki kontak takılı olmadan teyp çalışsın böyle yapma imkanı var mı

bazen arabada oturup müzik dinliyorum kontak bu şekilde bekleyince bobin yanar zarar görür diyenler var

kontaga bağlamışssın teybi normal kontaksız kısma bağlaman lazım bunun için araç kontrol kalemiyle kabloları bulman lazım
  • kerem03 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de afyonkarahisarda yaşıyorum. Bezginoğlu oto müziğe gittiniz mi bu sorun için? sistemi nerede bağlattırdınız ayrıca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

Merhaba ben de afyonkarahisarda yaşıyorum. Bezginoğlu oto müziğe gittiniz mi bu sorun için? sistemi nerede bağlattırdınız ayrıca?

Hocam isiminiz ata mı ?
    tamam pardon iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un4Given35 -- 7 Kasım 2015; 23:50:35 >
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Yok usta iyi akşamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    Dediğim kesme ve sıkıştırılarak yapılan montaj işlemleri Bezginoğlunda yapıldı :), tesisat montajı başka bir yerde yapılmıştı, attığım fotoğraflar Bezginoğluna gitmeden önceki fotoğraflar, teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem03 -- 9 Kasım 2015; 20:56:24 >
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    özel mesaj attım, burdandan yazayım;
    uygun kızak bulamadım, kızaksız montaj yapıldı kauçuk maddeler kullanılarak, bazı forum sitelerinde ise teyp içersinden çıkan kızağı keserek montaj yapmışlar, nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben afyonda hiç bir yerde uygun kızak bulamadım bütün kızaklar aracıma büyük geldi, çerçeveyi ise keserek montaj yapabildik
  • quote:

Dediğim kesme ve sıkıştırılarak yapılan montaj işlemleri Bezginoğlunda yapıldı :), tesisat montajı başka bir yerde yapılmıştı, attığım fotoğraflar Bezginoğluna gitmeden önceki fotoğraflar, teşekkür ederim..

rica ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.