arkadaşlar pioneer deh-6350sd modelini almayı planlıyorum fakat ürünün geçen senenin modeli yani 2011 bütçemde çok fazla yok maksimum 300 lira sizce bu teybi almalı mıyım? aracıma sistem kurmicam malum aracımdaki orjinal teybin lensi köreldi ve satarken bi sıkıntı çıkarmasın diye kullanmıcam. yerine böle bişi alıp ilerde üstüne sistemde kurabilirim bu konudaki düşüncelerinizi bana belirtirseniz sevinirim. ben hem usb hemde sd kart okuyucu olduğu için bu teybi düşündüm çünkü usb yerine sd kart kullanıcam.
300 lira bütcenız varsa 20 30 lıra daha koyun 2012 serılerıne bakın pionerin.Ben 6450bt serısını kullanıyorum mitrax ve bir cok özelliği var tavsiye ederim.
birde bana bugün alpine cde-131 modeli ile kenwood 3054 modelini önerdiler sizce bu modeller nasıl?
Alpinede çok başarılı ürünler cıkarıyor özellıkle işlemcili teyiplerde ama kullanımı bıraz zor menulerın ıcersınde kayboluyosun alışmak baya zaman alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: amadeus1903
birde bana bugün alpine cde-131 modeli ile kenwood 3054 modelini önerdiler sizce bu modeller nasıl?
bende cde-131 düşünüyorum. kullanan var mı bunu?
alpine cde-131 modelini inceledim ve hoşuma gitti tabi menüsü biraz zor kısa zaman içinde taktırıp sonucu paylaşacağım...