Şimdi Ara

Pioneer'i aldık Hoparlörü taktık ses az geldi arkaya takviye için hoparlör tavsiyeleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam arkadaşlar geçen hafta ana ünite pioneer 3050mp aldım hoparlöler Lg Las-5220 2 Yollu 13 cm Hoparlör taktım ses güzell ama arkada oturdugun zaman duyulmuyo bile 2 tane hoparlörde arkaya istiyo walla. arabada amfi yok ilerde düşünülebilir ama şuan bütçe yok :) Tavsiyelerinizi bekliyorum

Pioneer deh-3050mp

Pioneer'i aldık Hoparlörü taktık ses az geldi arkaya takviye için hoparlör tavsiyeleriniz ?

Lg Las-5220 2 Yollu 13 cm Hoparlör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekondu_3rdi -- 12 Ağustos 2009; 22:57:28 >

• Bence arka pandizota Pioneer TS-A6963E veya Jvc CS-V6935 takıp ses mikranı ciddi anlamda arttırabilirsiniz.
  • süper olur ilerdede birtane racfort P400-4 alıp hepsini bu anfiye bağlarsın

quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

Bence arka pandizota Pioneer TS-A6963E veya Jvc CS-V6935 takıp ses mikranı ciddi anlamda arttırabilirsiniz.

• Sagolun arkadaşlar pioneer ts-a6963e aklıma yattı şekill olarakda güsell

quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

süper olur ilerdede birtane racfort P400-4 alıp hepsini bu anfiye bağlarsın

quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

Bence arka pandizota Pioneer TS-A6963E veya Jvc CS-V6935 takıp ses mikranı ciddi anlamda arttırabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.