Şimdi Ara

Pioneer PL-990 için giriş seviyesi Amfi ve Hoparlör yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yeni Pioneer PL-990 marka-model pikap satın aldım. Bu işlerde çok acemiyim, annemden kalan plakları dinlemek için böyle bir işe giriştim.

Pioneer PL-990 pikabın dahili Hoparlörü olmadığı için; giriş seviyesi makul fiyatlı amfi sistemi arıyorum.

Dediğim gibi çok acemiyim amfi ne işe yarar onu bile bilmiyorum, sizin tavsiyeleriniz ile bir tane satın almak istiyorum.

Lütfen bana uygun fiyatlı giriş seviyesi amfi ve Hoparlör önerir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim tecrübeli arkadaşlara.

Araştırdığım kadarı ile R ve L Aux girişi olması lazım Pioneer PL-990 için.

• Eğer bütçe kısıtlı ise çinden t sınıfı bir amfi ve ona uygun 2. El raf tipi hoparlör olabilir. Bu işleme ne kadar bütçe ayiracaginizi yazarsanız daha iyi tavsiyeler verilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samimi olarak düşüncelerinizi ifade etmişsiniz. Ben de size fikir vermek amacı ile nacizane birkaç öneride bulunmak isterim.
    1 bu işin giriş seviyesini sizin bu işe ayıracağınız para belirler. Ne ka kadar para ayırmanıza bağlı.
    2 yeni mi yoksa ikinci el mi cihaz almayı düşünüyorsun. Yeni cihaz hakkında benim fazla bilişm yom binlerce çeşidi var. Ben vintage cihazlarla ilgileniyorum 1976 - 1981 yılları en iyi cihazların yapıldığı yıllardır.
    3 vintage cihaz alacaksanız japon ekolümü yoksa Alman ekolümü tercih edeceksiniz.
    Ben Alman yapımı cihazları daha çok beğeniyorum özellikle Grundig R1000, R2000, R3000 T1000, T3000, T5000 ve V1000, V2000, V5000 cihazları beğenirim

kafanız karışmasın önce yeni mi eskimi cihaz almak istiyorsunuz.
    Amlifikatör mü yoksa receiver mi (tuner + amlifikatör) alma istiyorsun karar vermeniz lazım.
    kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.