Bildirim
Pioneer TS-A6982 veya 6992 hoparlör için anfi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yukarıdakilere ek olarak birde kapılarda toplam 4 tane yuvarlak çapını gücünü bilmedğim hoparlörler var ben bu işe çok yapancıyım bilmiyorum anfi alırsam bunlarada bağlantı yapılacakmı yoksa 2 çıkışlı anfi ile yukarıdaki hoparlörleri çalıştırıp kapılardakilere dokunmasam kapılarda çalışacakmı beni aydınlatırsanız çok memnun olacağım. -
kardeş alacağın 82s anfisizde calışır ben kullanıyorum şu an ben onu edison 505a ile kullanıyorum anfiyele kullanmak daha iyi iki kanal bi anfi al eğer sub düşünmüyorsan git ucuz yollu bi an al işini görür kapılardakini direk teybe bağla -
tesekkur ederim cankart ama forumlarda okuduğum kadariyle anfi hoparlöre göre güçlü gelirse hoparlörü yakma durumu falan oluyormuş o yüzden sorum nelere dikkat etmem lazım bu konuda? -
wala kardeş alacağın o iki hoparlörü yakmaz bu anfi anfie gain ayarından usta ayarlıyordur heralde bende 440wattlık 6982s var önceden teybe bağlıydı güzel sesi var anfi alınca anfiye bağlattım ses cok değişti anfide süper olur -
Fiyat/performans oranı tavsiyem JBL 60.2'dir.Bu hoparlörler 80 watt maksimum devamlı,yani RMS girişe sahip,alacağınız amfi de 4 ohm'da kanal başına en fazla 80 watt RMS vermelidir.Bu amfi de kanal başına 60 watt çıkış sağlıyor.Teybinizin kanal başına en fazla 20 watt RMS veriyor olduğunu düşünürsek kesinlikle tatmin edecektir.
Teybin zaten amfi çıkışı olduğunu varsayarsak,amfi çıkışı amfiye ve oradan ovallere gider,teybin kendi dört çıkışı da dört kapı hoparlörüne verilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbruz -- 21 Mart 2008; 4:13:39 > -
iki kanallı bi amfi alman senin için iyi olur fakat ilerde birkaçsey eklemeye kalkarsan kii kalkarsın o zaman yazık elinde kalır onun için bütçen varsa jbl yada pıonner amfi al derim jbl 60,2 yerine 60.4 pıonnerda 6200f yada 6300f modeli al 4 cıkıslıdır ve bu iki markanın bu amfileri pıonner 6982,6991,6992 gibi kayıklar için birebir uygundur öndeki hoperlörleride amfiye baglaman şert degil teybe baglarsın amfiyede baglarsan gain ayarlıyla yakma durumunu engellersin ama söyledigim amfiler kesinlikle kayıklarını yakmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X