Şimdi Ara

PIONEER TS-W302F KABİN ÖLÇÜSÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PIONEER TS-W302F KABİN ÖLÇÜLERİNİ BİLEN WARSA YAZABİLİRMİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_wampir_x -- 22 Haziran 2008; 23:37:56 >

• 302f de kabin ölçüsü olmaz. Çünkü Free-air bir basstir. Eğer kabin yapmaya kalkarsan yaklasik 200 litre bir bagaj kadar kabin yapman gerekicek. İllaha kabin alicam dersen, ucuza piyasada 30 lira satilan mdf kabinlerden al. Onlar bir derece iyidir. En iyi ben bilirim. Çünkü bende 303f kullanmiştim. O yuzden cok zorlama deiğim gibi kabinlerden. al ... Yada arka pandizota koy...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2

302f de kabin ölçüsü olmaz. Çünkü Free-air bir basstir. Eğer kabin yapmaya kalkarsan yaklasik 200 litre bir bagaj kadar kabin yapman gerekicek. İllaha kabin alicam dersen, ucuza piyasada 30 lira satilan mdf kabinlerden al. Onlar bir derece iyidir. En iyi ben bilirim. Çünkü bende 303f kullanmiştim. O yuzden cok zorlama deiğim gibi kabinlerden. al ... Yada arka pandizota koy...

Merhaba Gokhan,
    bendede 303f pioneer var, büyük bir kabinin içerisinde ikinci el aldım, free air oldugu için en iyi sesi pandizottamı alırım?
    aracımda hatcback oldugu için yer kaplıyor,
    Asıl istedigim stepne içine yerlestirmek, üstünü kapatmak, freeair oldugu için stepne içine olmazmı?

Selamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL CS762 mi? Jbl Cs-760C mı ?
    6 yıl önce açıldı
    PIONEER TS-6985
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.