arkadaşlar bu bası aldım. öncelikle bu bas kabin e oluyormu. kabin boyutları ne olmalı kendim yapmayı düşünüyorum ve bu bası sorunsuz çalıştıracak ampfi önerebilirmisiniz şöyle pahalı olmıcak ucuz yollu uzun ömürlü. belki kapılarada sonra compenent set bağlıyabilirim.
acil yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler
UNIVERSAL AB-460 1800W 4 KANAL U.S.A ADS veya harward hr 505 4x200 nasıldır veya 2x300 mi iyidir bu bas için yeterlimidir. sizin önereceginiz başka model varmı.
quote:
Orjinalden alıntı: karamel
arkadaşlar bu bası aldım. öncelikle bu bas kabin e oluyormu. kabin boyutları ne olmalı kendim yapmayı düşünüyorum ve bu bası sorunsuz çalıştıracak ampfi önerebilirmisiniz şöyle pahalı olmıcak ucuz yollu uzun ömürlü. belki kapılarada sonra compenent set bağlıyabilirim.
acil yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler
UNIVERSAL AB-460 1800W 4 KANAL U.S.A ADS veya harward hr 505 4x200 nasıldır veya 2x300 mi iyidir bu bas için yeterlimidir. sizin önereceginiz başka model varmı.
Umarım aşağıdaki fotoğraf size bir fikir verir Geçen hafta çektim Araç Laguna Subwoofer ise Pioneer 307D2
çok güzel. peki ampli hakkında ne önerirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: karamel
çok güzel. peki ampli hakkında ne önerirsiniz
Bu subwoofer'i denediğim yer amfi olarak JBL 75.2 önermişti bana.
hocam bende de 307 d2 var çok güzel çalıyor.Kabini 55 lt olacak.
karar verdim subwoofer ın yanına premier pr4100 ampli alıyorum.
peki bu kabini hazır alsak kaça patlar bize. yada mesela kendimiz yapmaya kalksak su halı gibi kaplanan malzemeyi nereden bulucaz
Neredeyse bütün tesisatçilarda var. Kendin yapsan 1.8 mm lik mdf den yapman gerekicek. Portu bu şekilde alabilirsin. Dişinida sun ideri kapla daha güzel oluyor ve kaymiyor
kardeş premier almaaa beeee kim önerdiyse iyi önermiş ama gel başka markaya yönel kabine gelince dışarda almaya kalksan sıfır 50den başlıyor 307d2 için orjinal 49 litre portlu kabin gerekli
ben 307d2 kullanıyorum edison 505a anfi ilee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme