Şimdi Ara

Pirelli snowcontrol serie 2 205 55 16 lastik fiyatı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Fazla durum yok şu an bende. Pirelli snowcontrol serie 2 205 55 16 lastik diş derinliği 7 mm 2010 imal tarihi. Bu lastik İstanbuldan Niğde ye 400 450 civarına gelse bana. Sizce uygunmu Cevap verirseniz sevinirim. Lastikler de yarılma yırtılma yok. Selmlarımla....

• slm lar.neden istanbul,bende izmir deyim.aynı ebad 2010 tarihli 250 ve 300 tl ye var.ayrica sahibinden yeni ilan var kış lastigı 2 aylık kullanimi varmıs.araştir derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAHİBİNDEN COM DA BAKTIM. BUNDAN UYGUNUNU GÖREMEDİM. 2010 OLACAK VE 7MM DİŞ DERİNLİĞİ VE İŞLEM GÖRMEMİŞ OLACAK. BAKTIM BULAMADIM.
  • 250 300 TL OLAN LASTİĞİN MARKASI NE?
  • brisd,mich,turanza,conti

• bilmiyorumda, kışlastiği olarak ben bulamadım sahibinden com da. diş derinliği 5 mm var 7 ve üstünü 4den aşağı bulamadım . bana link atsana özelden. yardımcı olursan sevinirim.
  • slm,tlf dan yazdıgım için geç dûşûyor..2011 tarih 1,5 ay kullanılmış çivi de takılabilirmiş hakkaten güzel lastik.475 yazmış ama pazarlık yap.bence deger.sahibinden ilan no 106187641 izmir i aç görürsün.kolay gelsin.

• arkadaslar merhabalar ben mersindeyim lastik magazam var soledıgınız fıyatlar ıkıncı el ıcın ınanılmaz yuksek fıyatlar gercekten degmez örnek vermek gerekırse arkadasımızın bahsettıgı 205 55 16 nın son modelı snowcontrol seri3 un sıfır fiyatı 195tl civarı 2012nın son ay üretimi gidipde eski lastiklere o paralar verilmez sıfır kaliteli marka alacak durumunuz yoksa ıkıncı el almaktansa uygun fıyatlı markalara yönelmenizi tavsiye ederim bu ebatın adetini 170tlye formula' da 160tl civarınada kore malı lastiklerde bulabilirsiniz benim size tavsiyem bu yöndedir ama cok uygun fiyata diş derinliği 4 mm nin uzerınde yanlardan lastiği yememiş bulursanız alın ama adetine 40 50 den fazla vermeyin acık konusmak gerekırse bunları zaten bedavaya alıyoruz aracların uzerınden :))
  • 7 mm diş derinliği olan pirelli lastiği 50 / 60 tl ye biraz zor gibi. 2010 model olması ve lastikte hiç bir sorunun olmamamsı. Elinizde varsa 7 mm üstü snow control 2 bundan 4 tane gönderirmisiniz yada ayrlayabilirmisiniz?
  • soledıgınızı anlayamadım sıfır lastigin diş derinliği otomobil kategorisinde 7.00 mm dir zaten . su an ıcın talep cok fazla cıkması yok sıfırını ayarlayabılırız ancak
  • 205 55 16 pirelli snow control serie 2 ve lassa snowways era m var pirelli yaz lastiği gibi en ufak bişeyde patinaja düşüyo lassa daha iyi bir tutuş sağlıyo frenlemede de lassa daha iyi ama daha iyileri de var
  • 7 mm diş derinliği 2010 43. hafta pirelli sonw control serie II aldım. Bana bu lastiği çok methettiler. Tabi yorumdan yorum adeğişir . 400 tl ye elimde olacak. İstanbul dan aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.