Şimdi Ara

Piri Reis Universitesi - Muhendislik Fakultesi Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu yıl Piri Reis Universitesi ni tercih etmek istiyorum. Gemi insaa ve gemi makineleri muhendisligi ile Makine Muhendisligi ile ilgili gel gitler yaşıyorum. Vakıf universitesinde makine muhendisligi okumaak dezavantaj olur mu ? Hangisini tercih etmeliyim ? Tavsiye ve onerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gemi makinaları geçen sene piri reisde %50 alım yaptı ücretli alım yapmadı eger bu senede aynı şeyleri yaparlarsa okulu seçmende bir sakınca yok fakat sadece makina mühendisligini bilemiyorum
  • Cok teşekkürler. Bakalım ya gemi insaati ve gemi makineleri muhendisligi yada makine muhendisligi olacak. @OGK1903

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizci0935 D kullanıcısına yanıt
    Bu bölümlerden gemiye çıkılmıyor haberin olsun,nickine istinaden yazdım
  • Neden ki ? O hüküm kalktı diye biliyorum. Itu sürekli egitim ve piri reis sürekli egitim bu tamamlama ve fark derslerini veriyor diye biliyorum 6 aylik bir egitim ve sonrasinda ki açık deniz staji sonrasinda. Benim suan ehliyetim vaar ama 3000kw ama ben digerleride uzakyol vardiya muhendisligi hakkı kalkmadı diye biliyorum. Ama kesin emin degilim tabi. Ayrıca teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizci0935 D kullanıcısına yanıt
    Sen gemi inşaati demissin , gemi makinaları ulastırma muhendıslıgı gemiye cıkıyor.Ben nedemek istedigini pek anlamadım acıkcası .Dediklerinden anladıgım kadarıyla niye gemi makinaları ulastırmaya gitmiyorsunki
  • tercih rehberi

Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.