o değil de fasulye yapmışlar istediğin yazıdan alıyosun (veya yazdırıyosun) fasulyeyi ekince çıkan fasulyelerde o yazı oluyor
Aptal gibi 30 sn camları pirince benzetmeye çalıştım , en sonunda içindeki pirinci gördüm , kafa iyice gitti yatıyım en iyisi.
quote:Orijinalden alıntı: ToffieBoi Abdülrezzak yazdırmak istiyorum mesela ben, kuzenime hediye edeceğim. Yazabiliyorlar mı 2 pirinç kullanıyorlar, evet yazarlar istersen abdülbinmuttalip yazdır yazarlar sen paradan haber ver gerisini takma kafana ..
quote:Orijinalden alıntı: HonanımDaber Aptal gibi 30 sn camları pirince benzetmeye çalıştım , en sonunda içindeki pirinci gördüm , kafa iyice gitti yatıyım en iyisi. ben o pirinci de göremedim ya kapattım dedım bunlar ampul gıbı bısecık neyse yarın bakarım artık
quote:Orijinalden alıntı: Kanlı Gürz 95 yılında ablama hediye yaptırmıştım.ikincisi o su değildi herhalde bir çeşit yağ idi.. İçindeki sıvı özel bir sıvı pirincin ve yazının bozulmasını engelliyor...
90 lı yıllarda ankara gençlik parkında pirince isim yazma işi harf başı 5 tl idi :) şimdi hepsi 20 lira www.pirinckolye.com