Bizim burdaki kentaki fırayd çikınların hepsi 2 gün açık olsa 5 gün kapalı. açık oldukları ender zamanlarda da sürekli o yok bu yok çekiyorlar. gravy sos ve colesaw'ın olmaması zaten kabul edilemez de birinde kola yok dediler ulan ice tea satmaya çalışıyorlardı millete. yakında bütün ünlü firmaların 2 - 3 alt seviye çakma versiyonlarıyla baş başa kalırsak şaşırmayacam. hayaldi gerçek oldu tişikkürler.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 27 Mayıs 2024; 14:27:21 > |
piringıls'dan sonra KFC'de mi çekildi la Türkiye'den?
-
-
Şubeyle alakalı olabilir full dolu şubeler var kolay kolay çekilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adana'da 2 şubeye gittim ikisinde de durum bu.
-
Keşke çekilse ürünleri pahalı menüler ufacık asitsiz kolalar vb,
-
LA
-
angara'da 5 yıl çalıştım pamp.
-
Şube azaltabilirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çıtır kemiksiz kovayı denedin mi hacım? o çok iyi hele biscuit ile beraber deli gidiyor. gravy sos'a gömçürecen böle tavuğu. yanında da colesaw çatallayacan.
-
kucuk bı ıldeyım buradada ne zaman gıtsem boş olmasına rağmen bı sipariş verdim sogan halkası yok dedıler sankı yogunluktan bıtmıs :D bellı kı malzemelerı bıtırıp subelerı kapatıcaklar
-
Ahır mı orası at gibi kovadan yemek mi yenir?
Olabilir lakin tekirdağ merkezde starbuck mesela 3. şubesini açtı. Burger king mcdonalds falan da yeni şubelerini lüx bir mahallede açmışlar. Yani ilçe veya şehir odaklı kapanmalar olabilir bu ekonomik krizde. Muhtemelen şubeleri kapatacaklar zarar edenleri. Lakin günün hemen hemen her saati dolu olan şubeler bir hayli var türkiyede. Başta büyük şehirler olmak üzere öğrenci yoğunluğunun fazla olduğu mahallelerdeki şubeler tıklım tıklım starbuckundan tutta mcdonaldsına varıncaya kadar.
-
adanada bu fast food restaurantlarına mı gidilir ya
bunlar adananın sokak dürümcülerinin yanında bile hem çöptür hem de 5 katı fiyat çekerler.
şehrinizin kıymetini bilin.
batıya dair ne varsa keşke hepsi gitse. bunda ne sıkıntı var ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C310C162A -- 27 Mayıs 2024; 19:15:35 > -
gerici yobaz kafa yorumu....
bir ulkede kotu de olsa yemek cesitliligi olmasi insan ceker, turist ceker. Herkes kebap, doner falan mi yemek zorunda? Sushi restoranti acar birisi Japon kulturunun mutfagini tadarsin, biri KFC acar Amerikan fast food kulturunu tadarsin, sanane yahu. Kafaya bak
-
Arkadaslar KFC Amerika'da bile yok, ben New York'ta 5 yildir daha KFC gormedim :D
Zaten bir kere ozellikle bulup gittim ve cope attim menuyu. Simsiyah tavuk derisi et met yok.
1 kocaman kova kizarmis simsiyah yapay tavuk kanatlari (motor yagi ile kizartilmis versiyon), igrenc otesi bir tat, simsiyah nedir arkadas bu! Fiyati da $60 dolardi!
Ama Baku Azerbaycan'daki KFC tavuku gercekten aycicek yaginda kizarmis gercek tavuk ve sari renkli siyah degildi. Bu yuzden KFC yemek icin bazen Baku'ye gideriz :D
KFC Amerika'da coptur! Kimse girip yemez, zaten 80%'ini kapattilar restaurantlarin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 27 Mayıs 2024; 19:52:11 > -
sürekli bayii açıyolar millete sponsır oluyorlar pringles çaakmalara yol açtı gitti ama kfc o olmaz
-
Bu les urunleri umarim kaldirirlar. Vucud a 1 gr yarari yok. Kanser hucresi dostu urunler :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gravy sos severim ama o ekmeği çok kötü nimete kötü denmez de hiç güzel değil, colesaw salatası içinde aynı şeyleri düşünüyorum hiç lezzetli değil bu aralar popeyes çıkardı 8 li kemiksiz tavuk kanat hafif barbekü lezzetide katmışlar çok lezzetli tavsiye ederim,
-
Umarım çekilir bomboş ve zararlı bir marka
Tavuk yeme olayına hala alışamadım. Canım tavuk istese mis gibi tavuk dürüm yerim onlarca yer var. Ayrıca tadı da lezzetsiz (şubeden şubeye değişiyor olabilir). Bence benim gibi düşünen çok kişi vardır.
-
Hocam baküye hiç formula 1 zamanı gittiniz mi?quote:
Orijinalden alıntı: sensauraArkadaslar KFC Amerika'da bile yok, ben New York'ta 5 yildir daha KFC gormedim :D
Zaten bir kere ozellikle bulup gittim ve cope attim menuyu. Simsiyah tavuk derisi et met yok.
1 kocaman kova kizarmis simsiyah yapay tavuk kanatlari (motor yagi ile kizartilmis versiyon), igrenc otesi bir tat, simsiyah nedir arkadas bu! Fiyati da $60 dolardi!
Ama Baku Azerbaycan'daki KFC tavuku gercekten aycicek yaginda kizarmis gercek tavuk ve sari renkli siyah degildi. Bu yuzden KFC yemek icin bazen Baku'ye gideriz :D
KFC Amerika'da coptur! Kimse girip yemez, zaten 80%'ini kapattilar restaurantlarin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Keşke çekilse ürünleri pahalı menüler ufacık asitsiz kolalar vb, |
Benzer içerikler
- genç emeklilere tavsiyeler
- kürtler atatürk"ü sever mi
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- migpack apk
- muhalif gazeteler hangileri
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- atatürk filmi
- mavi taksi nedir
- ötv muafiyeti 2025
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X