Bildirim
Pis fareler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evde olması kötü ben uyamazdım valla [X]
evin heryerini iyice kapatın bence bir yerden giriyorlardır kesin -
Eve giremez çelik kapı filan var da merdivenlerde uzun bir süre yoktu zehirin etkisi geçti aşşağıdaki bodrum açık ve kap karanlık -
Kedi alın apartmana. -
Önceden vardı sağolsun millet tekmekleyip attı yok bit varmış alsınlar fareleri şimdi -
Bizim apartmanda bodrumda köpekte vardı apartmandaki herkesi tanıyordu dısardan gelenlere havlıyordu kimse yaklasamıyodu bizim apartmanda bir aralar akrepte vardı kedi köpek akrep herşey bulunur -
Şifayı kapmışlar bir üsrü zehir koyduk hep yemişler gördüm bitane şimdi yavaşca ağır ağır hareketlerle gidiyordu 1 tekmek atacaktımda dedim zaten ölecek -
farelerede gozum degsın onlarda ölsün
bugun kımın adını yazarsam ölüyovar bende bugun bısey
SON DURAK 4 donanım haber -
quote:
Orjinalden alıntı: explorer.exe
Şifayı kapmışlar bir üsrü zehir koyduk hep yemişler gördüm bitane şimdi yavaşca ağır ağır hareketlerle gidiyordu 1 tekmek atacaktımda dedim zaten ölecek
Düşene bir tekme de sen at!Güzel oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X