Şimdi Ara

piskologlar kadar boş bir meslek yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
2
Favori
8.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Türkiye'deki inşaat mühendisleri de gereksiz. İlkokul mezunu müteahhitler gayet güzel iş görüyor. Ne gerek var mühendislere. Çak kalıbı dök betonu koy tuğlayı al sana bina. İçine de iki kalebodur bır kaç parke nedir ki sanki.

Ne güzel ahkam kestim dime mesleğin içeriğini bilmeden:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronin -- 30 Eylül 2018; 22:20:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freud psikanalize giriş kitabında psikologların şarlatan olduğundan bahsetmiştir.
  • Psikolog ve psikiyatrlarin cogu bos beles salak adamlar rehber hocalar da öyle cogu bir halta yaramaz

Ama iyisi de cok iyidir tabi

https://youtu.be/YVfROdhnlI0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

Psikologlar ilaç yazamıyor mu?
    Hayır . Yazsa psikiyatr olurdu zaten .

• Bir bilseniz psikologlar ve psikiyatrların ne kadar önemli olduklarını.. uzan divana anlat çocukluğunu diye tv’lerde dalga geçiyorlar, klasik müzikle dalga geçiyorlar tv’de bu ne böyle gıy gıy ses diye. Dalga geçip şans verseniz keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahilce bir yazı olmuş, çünkü bu insanlar mezun olduklarında terapist falan olmuyor, hiçbir şey olamıyorlar yüksek lisans yapmadan, branşları yüksek lisansla belli oluyor. Psikoloğa gittiğinde karşındaki insan sadece 4 sene psikoloji okumuş bir insan olmuyor yani, lisans eğitimi sadece sonrası için zemin hazırlıyor.

Sadece lisans okuyanlar insan kaynaklarında falan çalışıyor anca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piskolog diye meslek yok zaten o ne ola ki psikolog mu demek istedi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mojman

4 sene aldıkları dandik eğitimden sonra kendilerini doktor gibi görüyorlar :D piskoloji okuyan ve yeni bitirmiş arkadaşlarım var hepsinde tespit ettiğim şey inanılmaz derece bir kendini beğenmişlik ve yüksek kültürlü bir insan olduğunu zannetme var okudukları kitaplara baktım illa herkesin bir kez okuduğu ama işe yaramayan kişisel gelişim kitapları gibi ve bu insanlar mezun olduklarında terapiler için insanlara kişisel gelişim kitabı ağzıyla dolandırıp yüksek fiyatlar talep ediyor en dandiği 2 bin tl fiyat çekiyor geçen birine konuşmak için gittim anlattım derdimi işte bana kitaplardan ezberlediği yok california deneyindeki fareleri yok losangeles deneyini anlatıyor bide kendisini övüyor ben türkiyedeki sayılı piskoloklardanım ilk 10 na girerim 10 bin tane hastayı iyleştirdim diye ağız yapıyor bana terapinin 1 ay süreceğini fiyatının da 6 bin tl olduğunu söyledi bende 15 gün sonra şehir dışına çıkmam gerekiyor diyince o zaman seni yoğun terapiye alırız dedi :D orda işin para olduğunu anladım aşşağıya yukarı hepsinin böyle bir cerrah havası var gerçekten dünyanın en boş mesleklerinden biri olduğuna kalıbımı basarım hele bide kadın piskologlar var alayı feminist

Psikoloğa görünmen şart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Psikoloğum kardeşim. Özel mesaj at telefon numaramı vereyim, yüzyüze konuşalım. Burdan bir nick'in arkasına saklanıp boş yapma.

Benim de İnşaat Mühendisliği hakkında söyleyecek bir kaç çift lafım var, kabul edersen yüzyüze konuşalım.

Ayrıca istersen sana ücretsiz danışmanlık da yaparım. Topluma bir faydamız dokunsun.
  • 6000 tl partam olsa zaten psikolojim bozulmazdı

• Öncelikle 4 sene psikoloji okuyan insanlar danışan(hasta) göremez. Terapi hizmeti verebilmesi için 4 sene psikoloji lisansı + 2 sene klinik psikoloji yüksek lisansı yapması gereklidir. Bunun dışında aylık şu kadar gibi bir fiyat ve pazarlık söz konusu değildir çünkü terapi hizmeti haftalık olarak verilir ve danışan istediği zaman terapiyi bırakabilir. Baştan şu kadar seans'a şu kadar para diyen kişiler zaten etik ihlal yapmış olurlar. Olayı ticarete dökmüş kişilerden kesinlikle uzak durmak gereklidir ve de tüm psikologlar böyledir diyerek çok yanlış bir genelleme yapmış bulunuyorsunuz.
  • Adam hakli beyler.

Beni aylem zorla goturdu 6 haftalik seans sonra odani kendin topla filan dedi.bende bahanelerle gitmemeye basladim

• "Psikoloji" denilen buyuk ve kompleks bir bilime "piskoloji" diyip dalga gecmen zaten psikolojiyi anlayamayacak kadar dusuk bir seviyede oldugunu en bastan gosteriyor. Ayrica, Avrupa'da akli dengesi en saglam insan bile psikologa gidiyor. Cunku, psikologlarin "deli doktoru"ndan ote bir sey oldugunu biliyor. Ama psikologa boyle diyen nereden anlasin ki zaten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesamtkunstwerk -- 1 Ekim 2018; 16:21:45 >
  • Ben anlamıyorum psikologları konuşarak insanın psikolojisi ni düzelttiğine bana göre sadece pozitif şeyleri anlatan biri gibi üzülme, sevecen ol, geçmişini unut,kendinden başkasını umursama vb vb u konuşmaları günlük olarak sürekli yapıyoruz zaten bide gidip paramı verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxLbeden -- 1 Ekim 2018; 17:35:14 >
  • Psikiyatri yerine Psikolog yeglerim. Bence psikologlari gozunde cok kucuktuyorsun. Bir psikiyatriye git sen derdini anlat 5 dakka elinde recete ile kapi onune koyar. Ama psikolog derdinin kokune inmeye ve seni hastalandiran dusunceleri iyilesturen dusuncelerle ilacsiz tedavi etmeye calisir. Yeniden gelseydim dunyaya mutlaka psikolog olurdum. Bence cok ilginc bir bilim dali ve Sigmund Freudun analiz ve buluslari bir efsane.

• quote:

Orijinalden alıntı: luppiter

freud psikanalize giriş kitabında psikologların şarlatan olduğundan bahsetmiştir.
    Bağlamdan kopmamalıyız yoksa gaflete düşeriz

Yoksa gazalinin felsefe düşmanı olduğu sonucunu bile çıkarabiliriz ki bu doğru değildir

O zamanlar meşşailiğin felsefeden ibaret zannedilmesi şimdi de böyle olduğu anlamına gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Ben Psikoloğum kardeşim. Özel mesaj at telefon numaramı vereyim, yüzyüze konuşalım. Burdan bir nick'in arkasına saklanıp boş yapma.

Benim de İnşaat Mühendisliği hakkında söyleyecek bir kaç çift lafım var, kabul edersen yüzyüze konuşalım.

Ayrıca istersen sana ücretsiz danışmanlık da yaparım. Topluma bir faydamız dokunsun.
    dolandıracan demi sende psikolog maskesiyle
  • mojman kullanıcısına yanıt
    Maskeyle, maskesiz. Farketmez. Gel kapışalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Maskeyle, maskesiz. Farketmez. Gel kapışalım.
    sizinle kimsennin kapışacağını düşünmüyorum çünkü herkesin içini dışını biliyorsunuzdur zaten einsteini önünüze koysalar beynini avucunuzun içine alacak kadar gücününüz var
  • mojman kullanıcısına yanıt
    Umarım doğal seçilimle ayıklanırsın. Bu genlerin devamı ekolojik denge için sakıncalı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.