Şimdi Ara

piskologlar kadar boş bir meslek yok (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
8.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rehberlik öğretmeninden farkı 3-5 test öğrenmeleri diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bu konuyu üste çıkarmam lazım, hatta dün pisioliji bölümünün tümüne hetkesin kullandığı 3 kelimeyle hakaret ettiğim için dh yönetimi küfür ettim diye gereksiz ve yersz mesajımı silip bana ceza verdi, her neyse siz hakikaten Psikoloji dalındaki psikolog ve psikasrist'lerin insanların psikolojilerini düzellttiklerine inanıyormusunuz ? Ben ve oğlum bir çok kez psikoloğa gittiğimiz halde hiç bir yararını görmedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakırköy toplum ruh sağlığı merkezine yönlendirildim vaktinde, orada 2 haftada bir psikolog ve 3 ayda bir psikiyatrist görüyorum. Tamamen bedava. Bu saatten sonra 5 kuruş para vermem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikte katılıyorum,zaten psikolojinin ismi bile sıkıntılı,ruh bilimi demek,biz ruh diye bır şeyin var olup olmadığını biliyor muyuz ki bunun bilimini yapabilelim o yüzden psikoloji bir bilim bile değildir.
    Psikiyatri ise bambaşka bir şeydir,beyni, hormonları inceler, hastalıkların gerçek sebeplerini bulur,ilaç yazar
    Ha yukarda psikoloji kazanamadın mi falan demişler de psikoloji kazanmakta ne var ki 3-5 net yapıp girebildigin bı bölüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.