Asus p4s 333 model anakarta sahibim üstünde bulunan onboard ekran kartı ile Samsung 931BW model monitör kullanmaktayım, bu bir şirket pcsidir her hangi bir oyun vs.. söz konusu degildir.. Masa üstü resimleri, ve yazıların pixelleri tek tek degil bir topluluk olarak gözüküyor bu tür;
Yani kesinlik mevcut degil..
bunun üzerine başka bir monitörle denedim aynı monitörün 931 NW olanı var gene aynı sonucu aldım ve ekran kartında aradım problemi, ekran kartını öncelikle driverini sildim tekrar yükledim fakat bir degişiklik söz konusu olmadı.. hemen devamında 4x AGP bir ekran kartı alarak denedim fakat gene bir degişim söz konusu degildi. En sonunda yazılımsal bir problemle karşı karşıya oldugumu düşündüm, Windows XP kullanıyorum bu konuda bilgisi olan veya daha önce bu tür bi problem yaşayan biri varmı acaba?
Ekran kartı ayarlarınız kontrol edin birde biosdan ekran kartını ve güç girişinizi.
quote:
Orjinalden alıntı: fsh77
Ekran kartı ayarlarınız kontrol edin birde biosdan ekran kartını ve güç girişinizi.
ekran ayarlarımı kontrol ettim daha sonra ise biosda kartı takarken On board ı kapatıp AGP yi seçtigimde gene etmiştim, tekrar kontrol ettim herhangi bir tuaflık yok ayriyetten görüntü netsizligi sadece windowsta war, windows acılırken her hangi bir problem yok veya biosta gezinirken
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme