Şimdi Ara

Pizzamın İçinden Kıl Çıktı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 02.01.2011 tarihinde yemeksepeti.com üzerinden şahsım ve misafirlerim için Ankara Bahçelievler 3. cadde Dominos Pizza'dan vermiş olduğum 2 adet ortaboy pizza siparişim tarafıma teslim edildi.
    Ancak, misafirimin yemiş olduğu pizzanın içinden saç kılı (yaklaşık 10 cm. uzunluğunda bukleli -kıvırcık- bir bayan saçı) çıktı (hamurunun içinde saç kılı bulunan pizza dilimini saklamaktayım. pişmiş hamurun içinde saç kılı koyamayacağımın tabiki). pizzadan soğumam, temizlik eksikliğinizin vermiş olduğu mide bulantısı, akşam vakti misafirlerime rezil olmam ve hep birlikte aç kalmamız nedenlerinden ötürü artık kimseye Dominos pizzayı tavsiye etmiyorum (yurt dışında olsa büyük ihtimal dava açılırdı herhalde).

• Saçtan tiksinilirmi ? Hemde bayan saçından ? Hemde bukleli oooh .. .
  • No SS No Güven
  • şikayetvar.com kokulu hareketler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: marvin85

02.01.2011 tarihinde yemeksepeti.com üzerinden şahsım ve misafirlerim için Ankara Bahçelievler 3. cadde Dominos Pizza'dan vermiş olduğum 2 adet ortaboy pizza siparişim tarafıma teslim edildi.
    Ancak, misafirimin yemiş olduğu pizzanın içinden saç kılı (yaklaşık 10 cm. uzunluğunda bukleli -kıvırcık- bir bayan saçı) çıktı (hamurunun içinde saç kılı bulunan pizza dilimini saklamaktayım. pişmiş hamurun içinde saç kılı koyamayacağımın tabiki). pizzadan soğumam, temizlik eksikliğinizin vermiş olduğu mide bulantısı, akşam vakti misafirlerime rezil olmam ve hep birlikte aç kalmamız nedenlerinden ötürü artık kimseye Dominos pizzayı tavsiye etmiyorum (yurt dışında olsa büyük ihtimal dava açılırdı herhalde).

Aslında dominosu haberdar etseniz size muhakkak yardımcı olurlardı. Bir pizza için dominosu çöpe atmanız saçma. Sonuçta insanlar yapıyor ve bazen genel hijyen kuralları uygulanmıyor. Bu durumda hakkınızı aramanız gerekirdi.
    Türk milleti olarak yaptıklarımızı özetleyeyim;
    1-Gelen herhangi bir ürün (yemek,elektronik...) pahalı değilse hak aranmaz, utanılır. Böylece satıcının haberi dahi olmaz.
    2-O yerden kesinlikle bir daha bir şey alınmaz ve yakınlara alınmaması tavsiye edilir.
    3-''Yurtdışında olsa şöyle yapılır böyle yapılır bizim ülkede bi şey yok arkadaş.'' denir.

En basit para iadesi istersiniz olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 3 Ocak 2011; 13:37:10 >

• Dominosun hamurları Amerika'dan geliyor.Malzemeler,hamur açma vs işlemleri şubede yapılıyor.2 ay kadar çalışmıştım ürün hazırlarken kafaya özel bişey takıyorlar.Hamurun içindeyse kıl şubenin yapacağı birşey yok ama hamur dışındaysa şikayet edin gerekeni yaparlar.
  • Ara söyle kıl çıktı de, hakkını ara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuneralDawn

Saçtan tiksinilirmi ? Hemde bayan saçından ? Hemde bukleli oooh .. .

• quote:

geçmiş olsun
  • Susma ! Sustukça sıra sana gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

quote:

geçmiş olsun

:D

• dominosu aradım, şikayetvar.comdan şikayet de ettim merak etmeyin aklıma gelen ilk mecra siz değilsiniz.
    bilginiz olsun diye yazdım.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: marvin85

dominosu aradım, şikayetvar.comdan şikayet de ettim merak etmeyin aklıma gelen ilk mecra siz değilsiniz.
    bilginiz olsun diye yazdım.

Peki ne oldu bir sonuç çıkmadı mı? E hocam bunları yazmamışsın nerden bilelim.
  • milyonda bir olabilecek bir olaymış bu. şubeyi aradım yenisini gönderebiliriz dediler. ki mide kalmadı artık yenisini ne yapayım.
    genel merkezini aradım dominos'un. bi yerlerden haber bekliyorlarmış. dönüş yapıcaklar. ücret iadesi istiycem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.