Şimdi Ara

PKK elebaşı Öcalan'ın talebi canlı yayında açıklandı: Eve çıkıp evlenmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PKK elebaşı Öcalan'ın talebi canlı yayında açıklandı: Eve çıkıp evlenmek istiyorum

PKK elebaşı Öcalan'ın talebi canlı yayında açıklandı: Eve çıkıp evlenmek istiyorum

22 Ekim'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısı ile başlayan süreçte DEM Parti'den Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, geçtiğimiz hafta İmralı Adası'nı ziyaret ederek bölücü terör örgütünün lideri Abdullah Öcalan ile görüştü.

Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmenin ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelen DEM Parti heyeti, bu hafta itibarıyla siyasi partileri ziyaret etmeye başladı.

ÖCALAN'DAN 'EVLENMEK İSTİYORUM' ÇIKIŞI
    Görüşmede ele alınan konulara ilişkin iktidara yakın basın organlarından bilgiler gelmeye devam ederken, TGRT Ankara Temsilcisi Fatih Atik, şaşırtan bir iddia ortaya attı. Atik, 75 yaşındaki Öcalan'ın talepleri arasında ev hapsine çıkmak ve evlenmek olduğunu aktarırken, "Taleplerden birisi de yeni bir hayat kurmak. Öcalan ev hapsine çıkıp evlenmek istiyormuş. Abdullah Öcalan yeniden bir hayata başlangıç yapmak istediğini devlet yetkilileri ile paylaşmış." ifadelerini kullandı.
    milli gazete
    https://www.milligazete.com.tr/haber/23320805/pkk-elebasi-ocalanin-talebi-canli-yayinda-aciklandi-eve-cikip-evlenmek-istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Katil Apo'ya kız istemeye dünürcü olarak hangisi gider sizce??
    😂

• redyellow R kullanıcısına yanıt

ne kiz istemesi! ülkeyi her hale düşürdüler. yazık vallahi yazık! teröriste karı arayacak kıvama da gelmişler!

• PKK elebaşı Öcalan'ın talebi canlı yayında açıklandı: Eve çıkıp evlenmek istiyorum

PKK elebaşı Öcalan'ın talebi canlı yayında açıklandı: Eve çıkıp evlenmek istiyorum PKK elebaşı Öcalan'ın talebi canlı yayında açıklandı: Eve çıkıp evlenmek istiyorum 

• Öcalan terorist başı devlet millet düşmanı katil flan ama bu kadar da saf değildir heralde.

Böyle bir şey söyleyeceğini sanmıyorum. İçten içe bunu isteyebilir kafasında kurabilir ama gelen heyete ilk görüşmeden ben karı istiyom çocuk yapacam demek flan ! Çok ama çok saçma. 25-30 sene hapis yattım artık kafama esti ben evlenecem çoluk çocuğa karışacam örgütü LAV edecem dağıtacam flan demez gibime geliyor. 45 yıllık örgütün kaderi Öcalanın şeyinin keyfine mi kalmış yani.

Ayrıca bunu söylediyse DEM partililere söylemiştir. DEM parti gidip TGRT habere bilgi vermeyeceğine göre iddia adı altında sulandırma gibi geldi bana haber. Başına iddia deyip deyip yaz geç nede olsa doğrulatmak zorunda değilsin belge bilgi sunmak zorunda değilsin.

Ayrıca bunu duyan dağdaki terörir biz şimdi Öcalanın şeyinin keyfinden mi teslim oluyoz demez mi ! Bunca yıl neden dağda kaldık biz neden öldük binlerce kürt neden öldü demez mi ! Veya Öcalan ev hapsine geçecek bile olsa ulan bu çocuk yapsın üresin yeni Öcalanlar dünyaya getirsin diye mi çalışıyoz algısı oluşur halkta ters teper böyle bir şey. Türk tarafınıda tetikler böyle bir söylem eksi yönde.

özgür ağa.PKK elebaşı Öcalan'ın talebi canlı yayında açıklandı: Eve çıkıp evlenmek istiyorum 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şehit veya gazi olup

evlenemeyen binlerce Türk evladı varken

bu hainin evlenip soyunu devam ettirmesi düşünülemez.

40 sene bundan çektik, 140 sene de alt soyundan mı çekelim...

• quote:

Abdullah Öcalan yeniden bir hayata başlangıç yapmak istediğini devlet yetkilileri ile paylaşmış.

Yaşın olmuş 75 ulan daha hangi hayata başlangıç yapacaksın? Hayatını bu kadar önemsiyordun da ne işin vardı terörizmle, örgütle? Yaktığı, söndürdüğü ocaklara rağmen utanmadan eve çıkmak, evlenmek istiyorum demiş. Lan bu adam evlenebilecek şekilde güçlü kalabiliyorsa bunu o zaman neden hapisten çıkarıyorsunuz ki? Turp gibi terörist bu. Lan dışarda çalışıp didinip 65'i göremeyen insanlar var bu terörist başı 75 yaşında ve halen evlilik hayali kurabiliyor, şaka gibi. Demek ki hapiste iyi semirmiş, iyi bakmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bahçeli, yapsın bir güzellik. Neticede terörist başını hapisten çıkarıp mecliste siyaset yapmasını öneren de kendisi. Düğününde de oynar artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu koca devleti bu kadar kısa sürece düşürdükleri aciz duruma bakar mısınız. Sabah akşam kahpe aşağılık teröristi insanlaştırıyorlar, biraz daha zorlarlarsa sempati duyacak bir kesim var. Bozduğunuz bu kantar sizi de tartacak, bu milleti düşürdüğünüz, binlerce yıllık devlete verdiğiniz zararın hesabı sorulacak. Aponun hapisten anca leşi çıkar ama bu pazarlıkları yapanları teröre on binlerce şehit vermiş, bir o kadar da gazisi, öksüzü yetimi olan bu millet unutmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eriemiva -- 7 Ocak 2025; 15:2:42 >
  • Koskoca terör örgütü sahibine bir karı bulurlar herhalde!!!

• Ümit Özdağ - Zafer Partisi mitinglere başladı.

Karaman şehir meydanındaki mitingte

Ümit Özdağ, apo'nun affedilmesi veya ev hapsine çıkmasından sonra evlenmek istediği konusuna gelince

bir vatandaş "karılarını versinler" diyerek tepki gösterdi.

• cezaevinde dolaşan dişi farenin üreme organını düşleyerek hacetini giderebilir bu kadar aşağılık adamın belki de avratsız deliksiz yaşamanın acısını farelerden de çıkartmış olabilir orada yaşayan farelere otopsi yapılsın bence sperm kalıntısına rastlanabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.