EVET BU FORUMUN İÇİNDE İLLAKİ PKK SEMPAZİTANI VEYA İÇİNDEN BİRİLERİ VARDIR YADA UZAKTAN TAKİP EDEN ... ERKEKÇE ÇIKSINLAR TARTIŞALIM KÜFÜRSÜZ SEVİYELİ ŞEKİLDE ŞİMDİ SORUYORUM HEPİNİZİN KÖKÜNÜMÜ KURUTALIM YOKSA BU VATANA BİZİM GİBİ SAHİP ÇIKMASINI ÖGRENECEKMİSİNİZ....
Onlar kalabalık iken aslan kesilirler.Yani bir köpek sürüsü gibi hareket ederler.Tek kalınca kuyruklarını kıstırıp kaçarlar.
quote:Orjinalden alıntı: aykutx Onlar kalabalık iken aslan kesilirler.Yani bir köpek sürüsü gibi hareket ederler.Tek kalınca kuyruklarını kıstırıp kaçarlar. +9999 kısacası onlar şerefden yoksun kişiliklerdir insan demeye gerek bile yok.
köpeklerle nasıl iletişim kurmayı düşünüyorsun? köpek olsa yine iyi köpek sadıktır yemek verene ihanet etmez. köpeklere hakaret ettim özür diliyorum.
quote:Orjinalden alıntı: ColdShadow köpeklerle nasıl iletişim kurmayı düşünüyorsun? köpek olsa yine iyi köpek sadıktır yemek verene ihanet etmez. köpeklere hakaret ettim özür diliyorum. +11111111111111111111111111111111.................................
köpeğim öldüğünde üzülmüştüm ama bunlar öldüğündede üzüleceğim... (bir tanesinide ben öldüremediğim için
quote:Orjinalden alıntı: ozertekins Pkk sempatizanı olana Büyük Küfür var diyim yani........... Aynen Ayrıca arkadaşlar şunlara köpek demeyin köpek bile onlardan daha üstün
kopek dersen kopege hakaret etmis olursun. kopek hic degilse yedigi bir kemige bile sukreder kuyruk sallar.