Şimdi Ara

PKK YA SESLENİYORUM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET BU FORUMUN İÇİNDE İLLAKİ PKK SEMPAZİTANI VEYA İÇİNDEN BİRİLERİ VARDIR YADA UZAKTAN TAKİP EDEN ... ERKEKÇE ÇIKSINLAR TARTIŞALIM KÜFÜRSÜZ SEVİYELİ ŞEKİLDE ŞİMDİ SORUYORUM HEPİNİZİN KÖKÜNÜMÜ KURUTALIM YOKSA BU VATANA BİZİM GİBİ SAHİP ÇIKMASINI ÖGRENECEKMİSİNİZ....

• Onlar kalabalık iken aslan kesilirler.Yani bir köpek sürüsü gibi hareket ederler.Tek kalınca kuyruklarını kıstırıp kaçarlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

Onlar kalabalık iken aslan kesilirler.Yani bir köpek sürüsü gibi hareket ederler.Tek kalınca kuyruklarını kıstırıp kaçarlar.

+9999 kısacası onlar şerefden yoksun kişiliklerdir insan demeye gerek bile yok.
  • köpeklerle nasıl iletişim kurmayı düşünüyorsun? köpek olsa yine iyi köpek sadıktır yemek verene ihanet etmez. köpeklere hakaret ettim özür diliyorum.
  • Pkk sempatizanı olana Büyük Küfür var diyim yani...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

köpeklerle nasıl iletişim kurmayı düşünüyorsun? köpek olsa yine iyi köpek sadıktır yemek verene ihanet etmez. köpeklere hakaret ettim özür diliyorum.

+11111111111111111111111111111111.................................
  • köpeğim öldüğünde üzülmüştüm ama bunlar öldüğündede üzüleceğim... (bir tanesinide ben öldüremediğim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozertekins

Pkk sempatizanı olana Büyük Küfür var diyim yani...........

Aynen
    Ayrıca arkadaşlar şunlara köpek demeyin köpek bile onlardan daha üstün
  • Çıkın len ortaya! Tarla fareleri sizi.
  • kopek dersen kopege hakaret etmis olursun. kopek hic degilse yedigi bir kemige bile sukreder kuyruk sallar.
  • kürdün ÖLÜSÜ MAKBULDUR napcan canlı iti
  • biraz mantıklı konu açın kardeşim ya
  • köpek düdüğüm nerde benim, anca ondan anlarlar. ya da sopadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

biraz mantıklı konu açın kardeşim ya

zoruna mı gitti?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.