Şimdi Ara

pkknın Allah belasını versin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an fake bir nick ile buraya giriyorum kusura bakmayın isterseniz bu nicki kilitleyin ama konu açık kalsın lütfen

bingöldeki pkk çatışması

orada uzman çavuş şehit oluyor ve karısı 5 aylık hamile bu ne biçim iştir arkada gözü yaşlı birisini bırakıyor

buna ne zaman dur diyeceğiz ne zaman bu pkklıların kökü kuruyacak ne zaman siyasiler sizede sesleniyorum halk sizede sesleniyorum eğer gerekirse ben savaşmayada giderim ne zaman bu son bulacak kanımın son damlasına kadar giderim ben ve eğer sizde öyle düşünüyorsanız neden bu yapılmıyor neden biz buna boyun eğiyoruz neden

hergün birsürü şehit veriyoruz birsürü ailenin canı yanıyor buna dur demeliyiz

• bende gerektıgı yerde bu ulke ıcın canımı vermeye hazırım.ama arkadasım sen de keske kullanıcı adını saklamasaydın daha cesaretlı olsaydın. savasmak ıstıyorsun ama saklanarak savasılmaz. sımdı benı kım engellıyorsa engellesın ısterlerse benı bu sıteye almasınlar TURKIYE TURKTUR TURK KALACAK ilelebet
  • bende varım gerekirse bende savaşırım ama ismini gizleme
  • Kardeş anlamadım böyle bir yazı için niye fake aldın ki, küfür etçen sandım ilerleyen cümlelerde ama gayet normal yazmışsın..

quote:

Orjinalden alıntı: fake kullanıcı

şu an fake bir nick ile buraya giriyorum kusura bakmayın isterseniz bu nicki kilitleyin ama konu açık kalsın lütfen

bingöldeki pkk çatışması

orada uzman çavuş şehit oluyor ve karısı 5 aylık hamile bu ne biçim iştir arkada gözü yaşlı birisini bırakıyor

buna ne zaman dur diyeceğiz ne zaman bu pkklıların kökü kuruyacak ne zaman siyasiler sizede sesleniyorum halk sizede sesleniyorum eğer gerekirse ben savaşmayada giderim ne zaman bu son bulacak kanımın son damlasına kadar giderim ben ve eğer sizde öyle düşünüyorsanız neden bu yapılmıyor neden biz buna boyun eğiyoruz neden

• Şimdi bi laf söylerim ama ebediyen banlarlar o yüzden pkk nın Allah belasını versin:@
  • Pkk nın Allah belasını versin
  • Bende plağanüstü bi savaşta hazırım savaşmaya ama bu şerefsizler öldürmekle biter mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir organizasyonu yok etmek için, öncelikle finans kaynaklarını kurutmak gerekir, tüm dünyadaki sistemler böyle işler..
  • Pkk'nın kökünü kurutmak isteyen arkadaşlar,korsan yazılım almayarak bu işe başlayabilirler.

Onlara bu yolla destek sağlayıp,sonra da Allah belalarını versin demek biraz gülünç oluyor.
  • öle savaşla felam olmas içine sızmak lasım pkk nın

kara vermek bana kalmas ama kaç yıldır çatışıoruz şehit verioruz bi sonuç çıkmadı
  • adamlar aramızda dolaşıyor.. bunlar böyle asker üniformalı gezmiyo ki katledesin.. adamların üstlerine 3 tane C4 bağlayıp sokağa çıkmayacaklarının garantisi var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: fake kullanıcı

şu an fake bir nick ile buraya giriyorum kusura bakmayın isterseniz bu nicki kilitleyin ama konu açık kalsın lütfen

bingöldeki pkk çatışması

isterse dünyanın en büyük ordusunu getirsinler bu PKAKA nın sonu monu kurumaz.neden mi kurumaz,bingöl tunceli diyarbakır batman ağrı dediğin yerlerin KÖYLÜSÜ terörist zaten.bu teröristler nerden geliyo sanıyorsunuz?? yurddışından mı???

hepsi kendi ellerimizle büyüttüğümüz bu ülkenin okullarında hatta bu ülkenin ordusunda askerlik yaparak büyümüş insanlar...

çok yazı okudum,esir alınan askerler köylerde evlerinden çıkarak nöbet değiştiren köylülerden bahsediyordu.dinlenecek teröristler evlere giriyor ,nöbet sırası gelen teröristler ise evden çıkıp dağa çıkıyorlarmış.askere giden arkadaşım da bundan farksız bişey anlatmıştı,ağrı patnos ta yaptı askerliğini.bigün karakol teröristler tarafından beklenmedik bi anda ağır saldırıya uğramış,oradan sorumlu komutan tepede bulunan kışlanın bütün toplarını patnos a çevirip içinizdekiler teslim olmassa haritadan silerim burayı diye patnos ta hoperlörlerle duyuru yapmış.2 saat sonra yerli halktan bi grup insan teslim olmaya gelmiş.

ve biz daha hala bunları insan yerine koyup yok bingöl depremi yok diyarbakır seli insanlara yardım edelim,bizim ülkemizin insanları diye.türk adı anıldığında tahammül edemeyen,yüzdeyüzü terörist bu tarihini .ktiklrimin.

• bu konuda atatürk ün yapmış olduğu en büyük hata(çok ileri görüşlü olmasına karşın bunu görememiş ne yazıkki)

anayasada bütün tc yurttaşları türktür maddesini eklemek olmuştur(tam emin değilim onun zamanında mı maddeleşti bu).

tc yurttaşı bi ermeninin kimliğinde nasıl ermeni yazıyorsa ,kürtte de kürt yazmalı.biz bunnarı bağrımıza bastıkça tepemize çıktılar.

inşallah en kısa sürede kuzey ırakta mı bomongo da mı ayda mı marsta mı bi yerde kürdistan kurulur da sekterolup giderler bu ülkeden!
  • Bu it gibi üreyen türü ezmek Asil Türk Irkına farz oldu artık....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.