Şimdi Ara

PKOB KİMDEN DİNLENİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PKOB kampı atıp bu konuları halletmem gerekiyor son konular hangi hocadan dinlenir ya da fasikülden mi gidilir yardım ederseniz sevinirim

• Hocam laptüyü öneririm ama zamanında çalışsanızda şimdi uğraşmasaydınız keşke
  • Hocam şuan nasıl zamanında çalışmamış oluyor anlamadım
  • Behzat Rasuli çok iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aylardır tyt mat çalışmıyorum ben :) bu konuları daha sağlamlaştırmak için yapıyorum bunu da yani önceden çalışmışlığım var

• "Derece yapmak isteyen LTİ'yi Mart'ta bitirmeli." tayfasından yeni iddia:

"PKOB'u da Ocak başı bitirin bi zahmet!"

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D9BACD951

Hocam laptüyü öneririm ama zamanında çalışsanızda şimdi uğraşmasaydınız keşke

Pkob bence en son çalışılması gereken konudur. Hatta sınava 2.5-3 ay kala bittirilmesi çok daha ideal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji Palme mi Okyanus mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :D ama iyiydi hocam yalan mı söyliyim şimdi ben oradan hallettim. :D

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt

tam olarak bunu yaptım hocam en son bunlara bakayım dedim ama artık denemede sadece onları boş atmak sıktı bu ay halletmeyi düşünüyorum var mı öneriniz ya da fasikül

• quote:

Orijinalden alıntı: phantomenter

tam olarak bunu yaptım hocam en son bunlara bakayım dedim ama artık denemede sadece onları boş atmak sıktı bu ay halletmeyi düşünüyorum var mı öneriniz ya da fasikül

Apotemi çıkaracaktı çıkarmışsa apotemi. Yüzde yüz yayınları pko. Geçen seneki pko'yu fulleyen arkadaşım çap pko çözmüştü.

Br'yi tavsiye etmem bu arada. YouTube'de çok daha iyileri vardır. Eyüp B. Hocaya bakabilirsiniz. Ben en son ve çözdüğümde sorular çok hataliydilar ve kalite 2012 YGS duzeyinde idi. Sadece çözümler fena değildi. Yenilemiş ise onu bilmem. Bir ara hatalı soruları düzelttik diyordu ama eğer soru çeşitleri falan değişmesiyle yine değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 6 Ocak 2021; 10:39:51 >

• Yenilendi diyorlardı valla. Ben beğendim tane tane detaylı anlatmış bayağı yeni yöntemlerle karşılaştım ufak tefek hatalar vardı tabi. Herkesin kendi görüşü. Ben de behzat hocanın dizilerdeki anlatımını çok beğenmedim mesela eyüpb daha iyiydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.