Bildirim
plaka degisince egzoz emisyon ruhsati degisiyor mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Uzerine muhur vuruyorlar trafikten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
Nasil yani hocam muayene istasyonunda yenisini verirler mi?
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
Nasil yani hocam muayene istasyonunda yenisini verirler mi?
Ben plakayi 34 ten 16 ya cevirdim, yeni ruhsat alirken egzoz kagidina 16 ...... ye cevrilmistir diye muhur basildi.
Sorun olmuyor ancak istersen değiştirebiliyorsun. Kağıt fiyatına 25 lira demişlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: cancan_burak
Sorun olmuyor ancak istersen değiştirebiliyorsun. Kağıt fiyatına 25 lira demişlerdi.
Tesekkur ederim sorun olmuyorsa degistirmeye gerek yok o zaman 2015 icin egzoz muayenesi 40 lira kagidi 7 lira yaziyor pazartesi ogrendikten sonra yazarim buraya
takipteyim ben de plakayı 34 ten 06 ya çevirdim kağıdı değiştirmek gerekli mi? Bir iki yere sorduğumda noter devrini yanında taşı sıkıntı olmaz demişlerdi ama bilemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: kingofthejuba
takipteyim ben de plakayı 34 ten 06 ya çevirdim kağıdı değiştirmek gerekli mi? Bir iki yere sorduğumda noter devrini yanında taşı sıkıntı olmaz demişlerdi ama bilemedim
hocam randevuyu salıya aldım salı günü yazarım buraya muayeneden çıkınca. -
tamamdır sağolun -
quote:
tamamdır sağolun
Muayene istasyonundayim su an sordum degistirmesek de olur ama kil bir polise gelirsin ustunde sasi numarasi yazmadigi icin sikinti yaratir dedi 7 liraymis ben de yenisini aldim
Gideyim yenileyim ben de 7 liradan kaçarken polis ceza kesmesin durduk yere. Sağolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuzDirty -- 4 Ağustos 2015; 13:53:10 >
quote:
Gideyim yenileyim ben de 7 liradan kaçarken polis ceza kesmesin durduk yere. Sağolun
Rica ederim muayeden de sorunsuz gectim cok sukur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X