Şimdi Ara

Plakanın araç degerine etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi akşamlar herkese. Arkadaslar plakanın araç degerine etkisi ne kadar olur? Arabamı satma niyetim var ama plakam ne kadar eder tam bilmiyorum. Konuya hakim arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim. Plakam 34 ROL 34 sanırım roll yarısı yapanlar icin kıymetli gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başı sonu 34 olması dikkat çekici ama rol çok birşey ifade etmiyor genel olarak belki 500 1000 fazla veren olur aracınızın 70 80 bin tl üstüyse cokda farketmez fiyat pek farketmez gibi

• Arkadaşımda 34 KOC 17 plaka vardı. 2500 Tl verenler oldu inat etti satmadı. Aracın üzerinde gitti plaka.
  • EA ve GG güzel duruyor.En sevdiğim:

Plakanın araç degerine etkisi

Not:Eğer ki forumdan birine ait ise kaldırabilirim. :)
  • Bu roll yarısı yapanların sevdiği plaka diye duymuştum ama cok da bisi değilmiş

• Ben roll yarışçısı olsam.

Rol diye plaka almam ki RLL diye alırım.

Ama Rol plakaya da arkaya şahinci tayfa güzel yazı yazar.Plakamız ROL ama ROl yapmayız.(Ne kadar iğrenç espri yaptım)
  • Adam 06 rte 53 plalaya 500 bin istiyor arac haci murat artik plakanin etkisi varmi yokmu sen tahmin et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blink890 kullanıcısına yanıt
    Pek birşey farketmez hocam
  • Şu sıralar moda, millet RTE , AKP, CHP plaka satmaya çalışıyor. astronomik fiyatlar istiyorlar ama hiç biri satamıyor, kimse de vermez o paraları. Satıldı diye haber olanların hepsi şu anda ilanda. ( bi tane hacı murat vardı 7 bine gitmişti sanırm ) ilgi isteyen uyanık vatandaşların ilanlarından ibaret yani...

ama reel bir örnek vereyim, 2 yıl önce bir arkadaşım EFE plakalı aracını 17 bin yerine 22 bin tl ye sattı. yani kafadan 5 bin fazla etmiş oldu.

şahsım adına konuşmam gerekirse Plakaya verdiğim 50 lira bile lüzumsuz geliyor...
  • herkez sizin gibi düşünse bu piyasa ne olur? neyse bendede JN plaka var ederi nedir?
  • en değerli plaka, sigortası en düşük çıkandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blink890

Iyi akşamlar herkese. Arkadaslar plakanın araç degerine etkisi ne kadar olur? Arabamı satma niyetim var ama plakam ne kadar eder tam bilmiyorum. Konuya hakim arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim. Plakam 34 ROL 34 sanırım roll yarısı yapanlar icin kıymetli gibi.

istediğime ROL veririm,istemediğime YOL veririm diye bir ilan verilesi plakaymış millet bazı plakalara yüzbinler istiyor.sizinkide yüzbin etmese bile,meraklısı bir kaç bin tl verbilir
  • AGA yazan veya özel anlam taşıyan plakalara 1500-2000 tl verilebilir,diğerlerine bu paraların verilmesini doğru bulmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Şu sıralar moda, millet RTE , AKP, CHP plaka satmaya çalışıyor. astronomik fiyatlar istiyorlar ama hiç biri satamıyor, kimse de vermez o paraları. Satıldı diye haber olanların hepsi şu anda ilanda. ( bi tane hacı murat vardı 7 bine gitmişti sanırm ) ilgi isteyen uyanık vatandaşların ilanlarından ibaret yani...

ama reel bir örnek vereyim, 2 yıl önce bir arkadaşım EFE plakalı aracını 17 bin yerine 22 bin tl ye sattı. yani kafadan 5 bin fazla etmiş oldu.

şahsım adına konuşmam gerekirse Plakaya verdiğim 50 lira bile lüzumsuz geliyor...

Al bendende o kadar gereksiz

• sıradan bir plaka 5 kuruş etmez

• Peki ya bu nedir arkadaslar 20bin liralik arbayi ne kadara satiyorlar .

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=145444065&rnd=7860

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.