Bildirim
plastik boyamak için yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
attığın boyanın kalitesine göre de değişir o üst üste 4 kat at ozaman olmaz damlalar! -
plastiyin yapısına görede deyişir bu durumda 10 katta atsan bozuk olur -
çözüm nedir kalınca bi kaç kat atsam sonra zımpara ile düzeltip üstüne atsam olmaz mı yada ön panel siyah kalsa nasıl olur sizce yan kapağı mavi ye boyadım güzelde oldu yani -
önce sert bi zımpara ile 180 gibi zımparala sonra daha yüksekle pürüzsüz hale getir
genelde tüm boyacılarda bulunur plastik astarı ( araba tamponlarını boyamak için) onunla bir güzel sıva sonra tekrar zımpara üstüne boya
Yalnız boyayı sprey ise 45 cm uzaktan ve çok ince bir kat at tam masmavi olmasına gerek yok bekle 2 saat kurudukça 4 kata kadar incecik boya at. çok daha parlak olsun diyorsan araba pastası al küçük tüplerde satılır pamuklu bezle bir geç üstünden bak nasıl oluyor...
Sonuç = Ayna gibi yüzey -
araba pastası mı? parlak vernik ile de aynı şey olur dimi? -
bak ben bu astar işini hiç düşünmemiştim benm ön panelin boyasıda haşat boyayı tam çıkarmadan zımparayla düzeltip astar utdulanabilirmi çönki boyayı çıkarmam bazı yerlerde imkansız -
arkadaşım attığın boya selülüzik bazlıdır pilatiğin üzerine attığın zaman pilastiği eritir önce güzelcene bir astar atacaksın(sprey astar olabilir) sonra onun üzerine 5erdakika aralıklar ile boya atacaksın cillop gibi olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarab -- 25 Eylül 2006; 19:54:40 > -
abi sen o parçayı al bir güzel zımparala bir şekilde astar at sonra yeniden boya mükemmel olur yada bi kaportacıya götür onlar yaparlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X