Şimdi Ara

Far çizikleri için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aracımın farlarında derin çizikler mevcut.. çizikleri gidermek için sonax ürünlerini gördüm.. bu tür ürünleri kullananlar var mı? çizikleri ne kadar gideriyo videodaki kadar gideriyo mu? ve öneriniz var mı çizikleri gidermek için?

http://www.youtube.com/watch?v=zGvA7J00S84

edit:http://urun.gittigidiyor.com/garaj/sonax-305000-plastik-cizik-giderici-cila-75-ml-88590422
    bu tür ürünler işimizi görür mü?

çizikler şu şekilde :http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1150226/829CEDAFFDAB4691ADCE53366AD1FA6D.jpg

not kendi aracımın resmi değildir, resim çekme fırsatım olmadı ama çizikler bu şekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teleci -- 31 Ağustos 2013; 23:31:17 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Far Çiziklerinin Giderilmesi: Eksiksiz Kılavuz

Arabanızın farları zamanla çizilebilir ve bu da görünürlüklerini bozabilir. Neyse ki, far çiziklerini gidermek için yapabileceğiniz birkaç yöntem vardır.

İlk adım, çiziklerin türünü belirlemektir. Kılcal çizikler yüzeysel çiziklerdir ve kolaylıkla giderilebilir. Derin çizikler daha ciddidir ve giderilmesi daha zor olabilir.

Kılcal Çizikler için Far Çizik Giderme

Kılcal çizikleri gidermek için şu adımları takip edebilirsin:

• Farları iyice temizle.
    • Bir far çizik giderme kiti kullan. Bu kitler genellikle bir çizik giderme bileşiği ve bir uygulama süngeri içerir.
    • Çizik giderme bileşiğini süngere sür ve dairesel hareketlerle çiziklere uygula.
    • Bileşiği birkaç dakika beklet ve ardından nemli bir bezle sil.

Derin Çizikler için Far Çizik Giderme

Derin çizikler için şu adımları uygulayabilirsin:

• Farları zımparalamak için 2000 kum zımpara kağıdı kullan.
    • Zımparaladıktan sonra, çizik giderme bileşiği kullanarak çizikleri gider.
    • Son olarak, farları cilalamak için bir far cilası kullan.

Far çiziklerini giderirken, sabırlı ve dikkatli olman önemlidir. Acele ederseniz, farlarınıza daha fazla zarar verebilirsin.

Far çizik giderme hakkında daha fazla bilgi edinmek için çevrimiçi kaynakları kontrol edebilir veya bir profesyonelden yardım alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilen yok mu millet??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben sanayi de aracımın farlarında solma ve çizik olduğu için götürdüm bir günde hallettiler araç yeni gibi çok uygun bir fiyata halloluyor merak etmeyin
  • fiyat olarak ne kadara yaptitdiniz peki sormasi ayip, istanbul avrupada oturuyorum

• Resimlerdeki kadar derinse su zimparasi ile üzerinden geçip polisaj makinesi ile sırası ile orta ve hafif dereceli kalite bir pasta ile işlem yapmak lazım. Örneğin menzerna 203s gibi.toz atmayan iyi bir pastadir.

• Mobilim video eklendi mi bilmiyorum ama bu video benim aracımdi bi arkadaşımla uygulama yaparken.

5 adet video olması lazım. Çekim çok iyi değil ama fikir verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 1 Eylül 2013; 14:43:14 >
  • tesekkurler usta sagolasin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sirasiyla 1000-1500-2000 sulu zimparayla zimparalayin. Her zimpara cesidiyle yaklasik 20-25 dk zimpara yapin. Mutlaka sulu olacak. Yani surekli islak zemin olacak.

Zimpara isinden sonra far cilasi ya da plastik cilasi ya da kalin pasta ile mumkunse makina ile yoksa el ile uygulama cilasi yapin.

Cizikler % 100 gitmez ama goz tirmalamaz. Farlar yeni gorunum alir yeniden.

• peki muayeneden gecer mi??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.