Şimdi Ara

Platonik aşkı unutamamak..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu öyle heves değil. 2 yıldır unutamıyorum, allahın her günü aklımda artık hayatımı yaşayamıyorum, ders çalışmam lazım odaklanamıyorum, sadece ders değil ki şu yıl en önemlisi dersler çünkü tekrar üniversite sınavına hazırlanmam lazım ama başlamadım bile. Nasıl unutucam bunu sormuyorum çünkü çok fazla denedim ve gerçekten unutmak istedim ama olmadı, sadece başka işlere odaklanamama sorununu nasıl çözeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babyboss -- 16 Kasım 2019; 9:40:57 >

• dostum psikyatriye git ilerde daha büyük sorunlar meydana gelmeden uzman desteği al bende unutamadım ama yapacak bişey yok elden bişey gelmyor nasipse gelir hintten yemenden nasipde yoksa ne gelir elden... ??
  • güney-666 G kullanıcısına yanıt
    bu kadar kötü durumda mıyım ya?
  • babyboss B kullanıcısına yanıt
    Aslında değilsin. Sadece odak noktan sabit kalmış. Onu değiştirebilirsen çok hızlı unutursun emin ol. Arkadaşlarınla zaman geçir ve akranların olan karşı cins ile muhabbet et. Odağın dağılmazsa unutman zorlaşır.
  • GİT konuşşana en fazla ret yersin yani nedir anlamıyorumki .
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    öyle kolay değil ret yediğimde birdaha hiç göremem zaten sadece sosyal medyada görebiliyorum 6 aydır
  • daha iyi işte en azından ret yersen dersinki denedim demekki sevmiyormus zorla güzellik olmaz .

ama birde tersi olursa ?
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    korkak bir gerizekalıyım ben belki öleceğimi bildiğim bir hastalığa yakalanırsam veya buralardan çeker gidersem söylemeye cesaret edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: babyboss

bu kadar kötü durumda mıyım ya?
    malesef aydını duyguları bende yaşadım yaşıyorum da eğer zamanında önüne geçmezsen bu duyguların ilerde farklı şeylerle karşılarsın acı tecrübeme dayanarak konuşuyprum şu anda 15 senedr anti depresan kullanıyorum... :( :(
  • Hikayelerimiz aslında benzer ben de liseye başladığımdan beri platonik olarak birini seviyorum. Lise bitti, kızı 1.5 yıldır hiç görmüyorum. Sosyal medya da kullanmıyormuş yakın çevresinden öğrendiğim kadarıyla. Yani neredeyse yüzünü bile hatırlamıyorum fakat bağlanmışlığım devam ediyor. Hani çokta dert etmiyorum sadece bir iki çift gördüğümde "belki... " diyorum fakat olmayacağını biliyorum. Unutmak imkansız sadece başka biri lazım asıl mesele de o.
  • Platonik olanlara da ben nedense anlam veremiyorum, hadi bir ilişkiniz olmuştur sonra tak diye kesildiğini hissetmişsinizdir kısacası bir şeylerin yarım kaldığını ama aynı zamanda çözülmeyeceğini de bilirsiniz bu bir insana çok kötü hissettirir.

Aması şu ki sen bir şey bile söylememişsin kıza git takıl sohbet etmeye çalış sallamazsa sen de onu sallamaz başkasını bulursun bu kadar basit.
  • belli ki ona değer veriyorsun fakat onun bundan haberi yok. böyle uzaktan uzaktan seyredeceksen daha çok pişman olursun. psikiyatri falan hikaye. bak sana kendi yaptığımı söyliyecem. ben 11. sınıfa başladığımda sınıfa yeni bi kız gelmişti. kıza ilk geldiğinde tutulmuştum. ama açılamadım bu hep böyle gitti. fakat bu yarım dönem geçti geçmedi yanıma geldi, çok sessizsin, sohbet etmiyorsun falan demişti. bu bende dönüm noktası oldu. o kızla sevgili olamayacağımı biliyordum ve teklif etmek gibi bi saçmalık içerisine girmedim. onu kaybetmemek açısından onla arkadaş oldum ve ilerlettim. samimi olduk dost olduk yani kanka olduk. istediğim zaman yazıyorum geri dönüş yapıyor. istediğim zaman görebiliyorum aynı şehirdeyiz çünkü. istediğim zaman konusuyorum, sarılmak istesem geri çevirmez sarılır. ve ben ilk defa bi kızla sevgili olmamayı sevdim neden çünkü eğer zamanında ben bu kıza açılmaya çalışsaydım bana her ne kadar kibar şekilde olmayacağını ret yediğimi söylese bile onun yüzünde kötü bi izlenim bırakacaktım. ama şuan cok daha ıyıyım. sana da tavsiyem budur. sanki elinin altında gibi olmasını istiyorsan onla sevgililikten öte bişey ol. herşey sevgili olmayla son bulmuyor.

• Daha iyisini bularak unutabilirsin
  • Yapacaklarını yazıyorum

1-)Kesinlikle unutamazsın illa o kizı hatırlayacaksın.O yüzden buna alışmaya çalış.

2-)Yukarıda da denildiği gibi başka birini bul.(Ya da dene)

3-)Sınava hazırlanıyormuşsun.Spesifik bir hedef koy.Odtü Makine gibi kesin bir hedef olsun ama ne çok kolay olsun ne de çok zor olsun.Ve bu hedefin için sürekli çalış.Hayatın bu olsun.Bir şeyin aklina gelmesi yine boş durmaktan kaynaklanıyor.

4-)Hobilerini yap.

5-) Arkadaslarınla takıl.
  • Mevzunun aslı ve sana bu kadar güçlü duygular yaşatan şey; "hayal gücün" olduğu için sıkıntılı bir süreç yaşıyorsun. O kişiyi kafanda o kadar kusursuz yaşıyorsun ki, hayatında ne kadar sıkıntı varsa onunla birlikte olunca geçecek gidecek gibi hissediyorsun. Haliyle sürekli aklında olması doğal fakat zararlı bir durum, ya yüzleşip bir ilişkinin temelini at ya olmayacağını görüp kendi hayatına odaklan...

Unutma ki onu kusursuz ve özel yapan her şey, senin bakış açınla alakalı yani senin gönül gözün olmazsa pek bir anlam ifade etmez. Yani sen aynı duygularla başkalarını da sevebilirsin, dikkat et kendi duygularını yıpratma...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.