Şimdi Ara

Player larda DPI boyutu kaynaklı çözünürlük sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.. Benim şöyle bir sorunum var.

Bilgisayarımı tv ye bağlıyorum.. Çözünürlüğü 1920*1080 ayarlıyorum. Uzaktan işlem yaptığım için de DPI boyutunu %200 olarak ayarlıyorum, aksi takdirde yazıları okuyamıyorum. DPI bu boydayken, KM player veya GOM player, tam ekranda 960*540 çözünürlükle oynatıyor ve görüntü kalitesi baya bi düşüyor.. DPI boyutunu varsayılana alırsam, 1920*1080
    çözünürlükle izleyebiliyorum. Görüntü gayet net oluyor. Ancak bu sefer de masaüstünde hiç bir işlem yapamıyorum.
    Şimdi sorularım şöyle ki ;
    1- Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu aranızda? Acaba player ların menülerinde benim gözümden kaçan bi ayar var mıdır bununla ilgili? Yoksa kaliteli görüntüden ödün vermemek için her film izlemeden önce bıkmadan usanmadan DPI ayarı değiştirmeye devam mı edicem
    2- Henüz oyun yüklemediğim için bilmiyorum ama aynı çözünürlük sorunuyla karşılaşır mıyım?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler

• Herhalde çözümü yok bu işin Kurcaladım da biraz daha ikisi birden olmuyor gibi.. 1920*1080 yapıyorum manuel.. bu sefer ekrana sığmıyor, tam ekran yapınca tekrar 960*540 a dönüyor.. Yine de bi bilenden cevap bekliyorum Teşekkürler..
  • Bu sorunu yasamayacağım bi player da önerebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yok mu bi çözümü olan? yoksa yine sadece benim başıma gelen, çözümü olmayan bi şey mi bu
    Mantık olarak bu ikisinin arasında bi alaka olmaması lazım değilmidir?
    Yoksa her zamanki gibi "mantığın bittiği yerde benim bilgisayar başlar" durumu mudur? Çıldırıcam lütfen cevap Deli gibi bi makine topladım uğraştığım işe bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.