Şimdi Ara

Playstation 3 Jailbreak Geri Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Arkadaşlar 2011 senesinde İzmir Karşıyaka'da bir mağazadan playstation 3 almıştım.Mağazadaki yetkili Jailbreak yapmayı önerdi oyunların çok daha uygun fiyata yüklendiğini anlattı ve kısacası aklıma girdi bende kabul ettim gerekli işlem yapıldı.Bir süre gayet iyi idare etti fakat şu an internetten oyun oynamak istiyorum.Jailbreak işlemini herhangi bir şekilde geri almak mümkün mü?
    Şimdiden Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunther

Herkese selamlar. Arkadaşlar 2011 senesinde İzmir Karşıyaka'da bir mağazadan playstation 3 almıştım.Mağazadaki yetkili Jailbreak yapmayı önerdi oyunların çok daha uygun fiyata yüklendiğini anlattı ve kısacası aklıma girdi bende kabul ettim gerekli işlem yapıldı.Bir süre gayet iyi idare etti fakat şu an internetten oyun oynamak istiyorum.Jailbreak işlemini herhangi bir şekilde geri almak mümkün mü?
    Şimdiden Teşekkürler.

Cihazı orijinale çevirmek istiyorsunuz ?
  • system update bu kadar oldu orjinal
  • Evet cihazımı orjinale döndürmek istiyorum.
    Bunun da sebebi internet üzerinden başkalarıyla oynamak istiyorum.
    Yani internetten oyun oynamamı sağlayabilecek herhangi bir yol arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

system update bu kadar oldu orjinal

Ne demek istediğini tam anlayamadım?
  • System Software Version 4.50 Multiman üzerinden oynuyorum oyunları hepsini silip tekrar orjinale çevirmemin mümkünatı var mı acaba?
  • quote:

System Software Version 4.50 Multiman üzerinden oynuyorum oyunları hepsini silip tekrar orjinale çevirmemin mümkünatı var mı acaba?

Ayarlar kisminda system update var onu yaparsqniz orjinal olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Update yapmadan önce PS3 harddiskinde oyun vs. bulunuyor ise bunları silin. Cihazı sıfırlayın ve updateyi o şekilde yapın.
  • quote:

System Software Version 4.50 Multiman üzerinden oynuyorum oyunları hepsini silip tekrar orjinale çevirmemin mümkünatı var mı acaba?

Hocam, tr.playstation.com üzerinden 4.55 güncellemesini usbye indirip güncelleyerek orjinale dönebilirsin ama ben daha farklı bir şey önereceğim sana; şu an sıfır ps3leri 550 liraya çok rahat bulabilirsin kendi cihazını 650ye de çok rahat satabilirsin, 100 tl de yanına kar kalır.
    Not: Alıcı değilim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

quote:

Herkese selamlar. Arkadaşlar 2011 senesinde İzmir Karşıyaka'da bir mağazadan playstation 3 almıştım.Mağazadaki yetkili Jailbreak yapmayı önerdi oyunların çok daha uygun fiyata yüklendiğini anlattı ve kısacası aklıma girdi bende kabul ettim gerekli işlem yapıldı.Bir süre gayet iyi idare etti fakat şu an internetten oyun oynamak istiyorum.Jailbreak işlemini herhangi bir şekilde geri almak mümkün mü?
    Şimdiden Teşekkürler.

Benimde önerim CFW li Konsolunu satıp parasıyla Yeni Ps3 Super Slim almandır orjinal oynayacaksan.

Satma taraftarı değilsen Önerim Kesinlikle tüm oyunları Sil Yüklü olan programları sil (Multiman, Gaimanager vs.). AA profilin varsa kesinlikle silmen ve sonrasında PS3 ü internete bağlayıp System Update internet üzerinden orjinal versiyona döndürecektir.

Not: Orjinal versiyona döndükten sonra CFW li versiyona kendin dönemezsin. E3 flasher yapılarak cihazın açılarak işlem yapılacaktır ve sonrasında kullanabileceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crafty

quote:

quote:

Şimdiden Teşekkürler.

Benimde önerim CFW li Konsolunu satıp parasıyla Yeni Ps3 Super Slim almandır orjinal oynayacaksan.

Satma taraftarı değilsen Önerim Kesinlikle tüm oyunları Sil Yüklü olan programları sil (Multiman, Gaimanager vs.). AA profilin varsa kesinlikle silmen ve sonrasında PS3 ü internete bağlayıp System Update internet üzerinden orjinal versiyona döndürecektir.

Not: Orjinal versiyona döndükten sonra CFW li versiyona kendin dönemezsin. E3 flasher yapılarak cihazın açılarak işlem yapılacaktır ve sonrasında kullanabileceksin.

AA Profil nedir pek bilmiyorum bu konuda fazla bir bilgim yok.Aydınlatırsan çok sevinirim
    Çünkü cihazımdan memnunum Slim kullanıyorum satma taraftarı değilim pek.
    Orjinale döndükten sonra cihazı bir daha değiştirmeyi eski haline getirmeyi düşünmüyorum.
    Tekrar soruyorum AA profil hakkında çok az daha bilgi verebilirsen çok sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crafty

quote:

quote:

Şimdiden Teşekkürler.

AA Profil nedir pek bilmiyorum bu konuda fazla bir bilgim yok.Aydınlatırsan çok sevinirim
    Çünkü cihazımdan memnunum Slim kullanıyorum satma taraftarı değilim pek.
    Orjinale döndükten sonra cihazı bir daha değiştirmeyi eski haline getirmeyi düşünmüyorum.
    Tekrar soruyorum AA profil hakkında çok az daha bilgi verebilirsen çok sevinirim.

AA diye ilk PS3 açıldığında profil isimleri gelir varsa silmen gerekiyor reactPSN için oluşturulan hesaptır.

• Bence iyi bir fiyata o cihazı sat. Sonra kırılmayan modellerden bir ps3 al. En az 300 TL karın olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.