Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
81.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında biraz örnek olmalı arkadaşlara 3 - 5 fazla verdik ama Allahtan garanti var ilk 30 gün sorgusuz sualsiz değişim:) Ürün gelince sizden oyun tavsiyesi isterim...
    quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: seyido

ürün bozuk çıkmtı :) iade ettim yenisini bekliyorum...

Neyse en azından garantili aldığına sevinmelisin
  • Merhabalar,
    Bu forumda herkes amerikada satılan ps3lerin slim dahil hepsinin universal adaptörü olduğunu türkiyede sadece fişin ucuna küçük bir parça takılıp direk çalışacağını söylüyordu. Ben de gelir gelmez hemen bir tane slim aldım. ps3 sahibi olmanın sevinciyle kutunun üstünü bile okumadan parasını ödedim.. ancak durum şu ki hem kutunun hem ps3ün kendisinin hem de güç kablosunun üstünde 120 volt yazıyor. hala bu aleti 220 voltu 110 volta düşüren bir adaptör olmadan kullanabileceğimi söyleyebilecek kimse var mı acaba?
  • 250 GB Slim kasa isteyenler...

http://forum.donanimhaber.com/m_34872615/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: killanici

Merhabalar,
    Bu forumda herkes amerikada satılan ps3lerin slim dahil hepsinin universal adaptörü olduğunu türkiyede sadece fişin ucuna küçük bir parça takılıp direk çalışacağını söylüyordu. Ben de gelir gelmez hemen bir tane slim aldım. ps3 sahibi olmanın sevinciyle kutunun üstünü bile okumadan parasını ödedim.. ancak durum şu ki hem kutunun hem ps3ün kendisinin hem de güç kablosunun üstünde 120 volt yazıyor. hala bu aleti 220 voltu 110 volta düşüren bir adaptör olmadan kullanabileceğimi söyleyebilecek kimse var mı acaba?

valla arkadsın benımde makıne amerıkadan geldı,icinde unıversal psu oldugu dogrudur fakat ben yınede voltaj donusturucu aldım oyle kullanıyorum

• quote:

Aslında biraz örnek olmalı arkadaşlara 3 - 5 fazla verdik ama Allahtan garanti var ilk 30 gün sorgusuz sualsiz değişim:) Ürün gelince sizden oyun tavsiyesi isterim...
    quote:

quote:

istediğin zaman hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker1999

slm arkadaşlar. bu gün ps3 me bir kumanda aldım fakat bir türlü tanıtamıyorum, bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bir yol gösterirse sevinirim. saygılar

ps3 ün menüsünden SETTINGS - ACCESSORY SETTINGS - BD REMOTE CONTROL bölümüne gireceksin. uzaktan kumanda nın üzerindeki START ve ENTER tuşlarına aynı anda basılı tutucaksın sonrasında ekran görüntüsü değişecek ve kumandanı tanıtmış olucaksın

teşekkür ederim sorun halloldu.

birde arkadaşlar divx filmlerde alt yazı destelemiyormu.

• quote:

Aslında biraz örnek olmalı arkadaşlara 3 - 5 fazla verdik ama Allahtan garanti var ilk 30 gün sorgusuz sualsiz değişim:) Ürün gelince sizden oyun tavsiyesi isterim...
    quote:

quote:

eğer spot almış olsaydın sana "bunu sen bozmuşun, tamire göndericez" derlerdi. ps3 e verdiğin paranın yanına birde tamir parası vermek zorunda kalırdın. piyasa değeri 800-900 tl olan bir cihazı spot almamanın faydaları işte...

• Slim 250 Hdd modeli ne zaman satışa sunulacak arkadaşlar TR'de,bilgisi olan var mı?
  • 1-2 ay sürer kesin daha 120 GB stoğu hiç bir yerde tükenmedi çünkü müthiş türk esnaf zekası bu
  • Evet arkadaşlar sonunda bende kavuştum PS3 slimime. Şu an firmware update yapıyor. Xbox360 yanında bu makina neredeyse hiç çalışmıyor gibi ses çıkarıyor. COD6'yı kesinlikle bu makinada oynayacağım
  • quote:

Merhabalar,

Universal olsa idi, 100-220v yazardı,

Usa dan PSP de aldım, adaptorunde 100-220v yazıyor

lakin aldıgım PS3 Slimde sadece 120v 60hz yazıyor,

kesinlikle riske girmeyin 40 liralık ataba 300w lık adaptor alın.

aletin yanarsa, burda çalışıyor diyenler mi ödiyecek parasını? ki bende riske girmeden adaptorumu aldım, sorunsuzca oynuyorum , 10-12 saattır acık ps3, ne adaptor ne alet ısınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 2 Ekim 2009; 23:01:43 >

• @cydonia

+1

yannız ben karakoyde arastırdıgımda atabanın pek ıyı bı marka olmadıgını soyledıler,bende atabanın 400w lık modelını alcaktım,nese markası cokta onemlı degıl ısını ıı bı sekılde gorsun yeter fakat cevırıcı tavsıye edılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

quote:

Merhabalar,

Universal olsa idi, 100-220v yazardı,

Usa dan PSP de aldım, adaptorunde 100-220v yazıyor

lakin aldıgım PS3 Slimde sadece 120v 60hz yazıyor,

kesinlikle riske girmeyin 40 liralık ataba 300w lık adaptor alın.

aletin yanarsa, burda çalışıyor diyenler mi ödiyecek parasını? ki bende riske girmeden adaptorumu aldım, sorunsuzca oynuyorum , 10-12 saattır acık ps3, ne adaptor ne alet ısınıyor

Hocam haklısın . Bende arkadaşa taksın riske girsin demiyorum . Fakat şuda var ps3 fat benim japan 100 v yazıyor ama içinde universal olduğundan çalışıyo. yani adaptör değil bunlar konsolun içinde power supply . Ha tekrar soyluyorum slim de belki universal değildir !!!

• arkadaşlar demin daha deneyemediğim aletimin kablosuna baktımda 7A 125V yazıyor.direk prize taksam başına kötü birşey gelmez değil mi? birde arkadaşlar msn üzerinden bir arkadaştan yardım almak istiyorum.alet 1 haftadır evde nasıl kullanacağımı bilmiyorum eğer yardım edecek arkadaş varsa pm atabilir :)
  • arkadaşlar bugün sistemi update yaptım sorunsuzca, daha sonra store girmek istedim, ülke ve tarih bigilerini istedi girdim ama türkiye üzerinden girmiyor mu. Nereden ne seçmem gerekiyor. saygılar
  • quote:

arkadaşlar bugün sistemi update yaptım sorunsuzca, daha sonra store girmek istedim, ülke ve tarih bigilerini istedi girdim ama türkiye üzerinden girmiyor mu. Nereden ne seçmem gerekiyor. saygılar

yeni bir hesap al ,ülkeyi seçerken us seç dostum hatta bi hesap daha al ondada uk olarak seç. demolar farklı zamanlarda düşebiliyo bu bölgelere birini beklemeden indirme şansın olur
  • quote:

arkadaşlar bugün sistemi update yaptım sorunsuzca, daha sonra store girmek istedim, ülke ve tarih bigilerini istedi girdim ama türkiye üzerinden girmiyor mu. Nereden ne seçmem gerekiyor. saygılar

Maalesef Türkiye Psn hizmeti henüz yok. Avrupa ve Amerika hesabı al bu sayede farklı zamanlarda yayımlanan hizmetlerden hertürlü faydalanabilirsin.
  • arkadaslar elımde daha kutusu acılmamıs sıfır almanyadan gelmıs pal PS 3Slim var 700tl'ye satıyorum ılgılenen arkadaslar pm atabılır ıstanbulda oturuyorum
  • quote:

Merhabalar,

arkadaşım ben hem kendime aldım,hem sattım,eski ps1-2 kablolarını tak yeter veya ucuna tr ye uyumlu 1liralık çeviricilerden tak,hiç o kalas power adopterlere girme.

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Merhabalar,

arkadaşım ben hem kendime aldım,hem sattım,eski ps1-2 kablolarını tak yeter veya ucuna tr ye uyumlu 1liralık çeviricilerden tak,hiç o kalas power adopterlere girme.

Ben ve yurtdışından ps3 getiren arkadaşlarımın hepsi böyle kullanıyor çünkü ps3 kalın kasa ve slimlerin adaptörleri universal bunun aksini söyliyenler biraz araştırsın bilmeden yorum yapmasınlar

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.