Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
81.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3'lerde ister slim olsun ister fat, güç kaynakları "universal" dir. Yani PS3'ü nerden almış olursanız olun dünyanın her ülkesinde elektrik prizi girişi hariç standarttır. Yapmanız gereken sadece sizin duvar girişinize uygun fiş takmaktır. İngiltere ise 3 tırnaklı, abd ise 2 ince tırnaklı...gibi...ki slimlerde artık kablolar iyicene basite indirgenmiştir. Eski müzikseti kabloları gibi basit şuanda slim kabloları.

Uzun lafın kısası abd'den aldığınız PS3 ister slim ister fat olsun trde çalışlır, yanlızca kablo değişmeniz gerekir.

"Tech site iFixit has posted a detailed teardown of the new PS3 Slim, with some interesting findings, including the confirmation that, like the original model, the slim PS3 will have a universal power supply unit. "
  • ps3 slimlerde power universaldir diyosunuz.ama hangi sony servisine veya elektronikciye sorsam makineyi bozarsın yanıtını alıyorum.4 gündür makineyi calıştırmaya cesaret edemedim amerikandan getittirdim ucuz olsun diye şimdi bide bozarsam diye kafayı yicem.cevirici alıcaktım artık dayanamayıp bulamadım pazartesi doğubanka gideceğim almaya ama lütfen yardım edin .duyduklarınızı ve okuduklarınızı değil gerçekten makinesinin üstünde sadece 120 volt ibaresi olupta fişe takanlar cevap verirse cok sevinirim ve hafta sonu bol bol oynarım .lütfen acil yardım..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: expe

ps3 slimlerde power universaldir diyosunuz.ama hangi sony servisine veya elektronikciye sorsam makineyi bozarsın yanıtını alıyorum.4 gündür makineyi calıştırmaya cesaret edemedim amerikandan getittirdim ucuz olsun diye şimdi bide bozarsam diye kafayı yicem.cevirici alıcaktım artık dayanamayıp bulamadım pazartesi doğubanka gideceğim almaya ama lütfen yardım edin .duyduklarınızı ve okuduklarınızı değil gerçekten makinesinin üstünde sadece 120 volt ibaresi olupta fişe takanlar cevap verirse cok sevinirim ve hafta sonu bol bol oynarım .lütfen acil yardım..........

Açtığın konudada okadar yazıldı.Ama sen nedense inanmıyorsun.Sony veya elektrikçileri bırak onlar inan ps3den anlamıyo.Şimdi diyceksin sony kendi sattığı makinesini nasıl bilmez.Türkiyedeki sony çalışanları daha ps3ün içini bile açamıyor.Bu forumda sony vs hepsinden daha çok kapsamlı bilgi mevcut.
    Ps3 kalın kasa ve slimlerin psu'su universal.Sadece fişleri ülkeye göre farklı
    Ben ntsc-u kalın kasa ps3 kullandım kablosunu değiştim kullandım
    Ntsc-j makine slim kullanıyorum şuan fiş ucu aldım öyle kullanıyorum
    Arkadaşıma slim ntsc-u aldım 3gün önce kargoladım kablosunu değiştirdi kullandı
    Bu forumdada ntsc-u ve ntsc-j makine kullananlar böyle kullanıyor.Senin makine ntsc-u içinden çıkan kabloyu al bi elektrikçiden onun fiş bölümünün trye uyanını al ps2 kullandıysan onun kablosuda olur sonra tak makineni çalıştır bu kadar basit uzatmaya gerek yok

• Uzun zamandır forumda Pal bölge dışında Ps3 kullananlar, Ps3'ün evrensel voltaj kullandığını söylüyorlar ve hiç voltaj düşürücü kullanıyorum diyeyinini görmedim ama sen kafam rahat etsin diyorsan al bir voltaj düşürücü öyle kullan arkadaşım. Bu kadar dert edecek birşey yok
  • Biraz daha biriktir parayı al Pal gitsin derdiin olmasın
  • herkese iyi akşamlar

2 günlük ps3 slim kullanıcısıyım arkadaşlar ben flaş diskten müzik,resim,video gibi medyaları cihaza atamadım cihaz flaş diski görüyor ama veri yok diyo
    bu neden olabilir bilgisi olan varsa cevaplarsa memmun olurum teşekkürler
  • arkadaslar elımde daha kutusu acılmamıs sıfır almanyadan gelmıs pal PS 3Slim var 700tl'ye satıyorum ılgılenen arkadaslar pm atabılır ıstanbulda oturuyorum
  • arkadaslar lonndradan aldigim ps3 slim cihazimi rahatlikla turkiyede sadece kablosunu degistirerek kullaniyorum. yani adaptor falan ugrasmaya gerek yok
  • Nfs shift bundle avrupada satışta !

• 600e inerse fiyatlar alırm direk bi tane ps3
  • Bundle kutusu çok karizma olmuş vallaGel beni al diyor resmen.Sony biliyor bu bundle işini valla.
  • Uncharted2 bundle paketini bekliyorum sabırsızlıkla..
  • ben de slim almayı düşünüyorum herhalde fat lerdeki sarı ışık hatası ve blue-ray sorunları slim de olmaz ne de olsa içindeki parçalar daha yeni modelleri ile değiştirildi
  • Arkadaşlar ne zaman spot slim ps3 göreceğiz piyasada? Sanırım satıcılar elindeki fatleri evvela satmaya çalışıyorlar. Forumun alışveriş bölümünü geziyorum, konsol satışı konusunda duayen olan isimlerin hiçbiri spot slim ps3 işine girmemiş.
  • Kutu tasarımı gerçektende çok güzel olmuş. Al beni diye içimi tırmalıyor ama ikincisi fazla olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jancker_9

herkese iyi akşamlar

2 günlük ps3 slim kullanıcısıyım arkadaşlar ben flaş diskten müzik,resim,video gibi medyaları cihaza atamadım cihaz flaş diski görüyor ama veri yok diyo

bilgisi olan yokmu bu konuda arkadaşlar bide logitech dual action gamepadi de tanıtamadım cihaza
  • quote:

Orijinalden alıntı: CellaTurcica

Arkadaşlar ne zaman spot slim ps3 göreceğiz piyasada? Sanırım satıcılar elindeki fatleri evvela satmaya çalışıyorlar. Forumun alışveriş bölümünü geziyorum, konsol satışı konusunda duayen olan isimlerin hiçbiri spot slim ps3 işine girmemiş.

Amerika'dan getiren arkadaşlar var, ben onlardan birisinden almıştım

Bu arada burda Amerika'dan aldım çevirici olmadan fişe taksam yakarmıyım aleti diyenler korkmasın, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ben çeviricisiz, piyasada teyp fişi denen fişlerden alıp takabilirsiniz onunla prize(2-3 tl falan). Bir problem yok yani şimdilik

• quote:

quote:

herkese iyi akşamlar

bilgisi olan yokmu bu konuda arkadaşlar bide logitech dual action gamepadi de tanıtamadım cihaza

Flash bellekin üzerine gel, üçgene bas, "display all" seç. Ne var ne yoksa görürsün usb'nin içinde..
  • 250 Gb Ps3 slim Fifa 10 bundle çıkmış
    Unboxing videosu için
  • 250 Hdd ne zaman satışa çıkacak ülkemizde acaba..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.