Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
81.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben tv bağlantısıyla ilgili bişey sormak istiyorum. Ps3 slim i salonda duran full HD televizyonda gayet sorunsuz kullanıyorum fakat başka odadaki aynı marka HD Ready televizyona bağladığımda playstation ı açtığım zaman ses geliyor ama ana menu gözükmüyor, sadece siyah ekran oluyor. Ezbere, seslerin yardımıyla bir oyuna girdiğimde ise ekrana normal oyun görüntüsü geliyor. Bu neden kaynaklanıyo olabilir? full HD / HD Ready olayından mı yoksa başka bir durum mu? Herhangi bir ayar mı yapmak gerekiyor?
  • Full HD tv de display settingsten sadece 720p seçeneğini aktif edin. Daha sonra diğer tv ye konsolu bağlayın. Görüntü alabileceğinizi düşünüyorum.
  • murtorito

Görüntü ayarlarından kaynaklanıyor olabilir, resetlerseniz düzelebilir.
    Cihazınızı açarken acma kapatma tusuna bir süre basılı tutunuz görüntü ayarları resetlenecektir.
  • rds, visualize çok teşekkür ederim 720p de görüntü alabildim diğer tv de.
  • Merak edenler için Londra'da PS3 250Gb fiyatı:250 GB PS3, yanında güncel bir oyun (Fifa10, NFS Shift, Ninja Gaiden 2,vs) ve iki güncel olmayan oyun (uncharted, mirror's edge,vs) ile birlikte 285 Sterlin...yani yaklaşık 675 TL....(HMV store)
  • arkadaşlar incehesap sitesinde 120 gb slim pal 5 taksitle 859 lira.siteye mail attım.2 sene distrübütör garantilidir dediler.nasıl iyi mi sizce? alınır mı?
  • Atl@s

anladım
  • benım bı arkım new yorkdan almıs fıslı faturalı kıtapcıkları falan kapıdan daha acılmamıs ısde yanında kabloszu kolu kablolarıbutun hepsı 385 dolara almıs ben ek olarak kampanyadan turkıyedn ps3 GRID ARTI PES 2009 120 TL YE ALDIM SUANDA PS3 SLIM 120 GB COK MEMNUNUM DAHA INCE VE DAHA AZ ELEKTIRIK ARCIYO ARTI FANLARI DAHA IYI CALISIYOR VE KASAYI SICAK TUTMUYOT BEN BAKDIM 3 SAATTA ZAR ZOR ISINIYOR CABUK ISINMIYOR DONMA CART CURTU YOK YOK GUSEL BANA GOR NORMAL PS3 LER BANA GORE BILGISSAYAR KASSI IGBI YANI XBOX 360 KASASI TIPINDE AMA BU AYNI PS2 VE PS1 INCE TIPINDE YAPILMIS EMINIM BUNLARDA TALEP OLUCAKTIR IYI GUNLER ARKADASLAR
  • arkadaşlar bir sorum olucak.. ps 3 slimimi ses sistemime bağlamak istiyorum.ses konusunda tam performans almak için acaba optik kablodanmı yada hdmı kablodanmı bağlasam receıvere daha iyi ? .. bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeterna_victriX -- 11 Ekim 2009; 20:48:59 >
  • Yeni 120gb slim aldım Türkiye'den alınan aletlerde bu voltaj sorunu yok değil mi? Bir de benim hangi psne kayıt olmam gerekli?
  • HDMI ile bağlarsan daha kaliteli ses alırsın optic ile en fazla 5+1 ses alırken HDMI ile 7+1 ses alabilirsin
    quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_raymaN

arkadaşlar bir sorum olucak.. ps 3 slimimi ses sistemime bağlamak istiyorum.ses konusunda tam performans almak için acaba optik kablodanmı yada hdmı kablodanmı bağlasam receıvere daha iyi ? .. bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim

HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Yeni 120gb slim aldım Türkiye'den alınan aletlerde bu voltaj sorunu yok değil mi? Bir de benim hangi psne kayıt olmam gerekli?

çeviriciye gerek yok. psn alımında ülkeyi us yada uk olarak seçersen tüm hizmetlerden yararlanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

HDMI ile bağlarsan daha kaliteli ses alırsın optic ile en fazla 5+1 ses alırken HDMI ile 7+1 ses alabilirsin
    quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_raymaN

arkadaşlar bir sorum olucak.. ps 3 slimimi ses sistemime bağlamak istiyorum.ses konusunda tam performans almak için acaba optik kablodanmı yada hdmı kablodanmı bağlasam receıvere daha iyi ? .. bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim

HD

teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.. yani hdmı kablodan optik kabloya göre daha iyi ses alırım diyosunuz? gerçi mantıklı düşünğrsek hdmı yeni bir teknoloji optiğe göre..

• arkadaslar elımde almanyadan alınmıs daha kutusu acılmamıs ps 3 slım var 700 tlye verıyorum ıstanbulda oturuyorum ılgılenen dostlar pm atabılır
  • 500e ver alym
  • Tam ölücü
  • Arkadaşlar yarın veya öbür gün ps3 slim alıcam garantili. Fiyatlar hakkında bilgi sahibi olan var mıdır acaba ? Vatan-Bimeks 'e bakıcam ve doğu bankta sony garantili satan yerler varmı onlara bakıcam. 800-850 arası bulsam çok iyi olur. Avrupada ve ABD de fat ların yarı parasına satılıyo bizde fat lardan da pahalı işe bak ya
  • ben garantili 770 e satıyorum. alalı bir hafta oldu kutu açıldı konsol kuruldu ama daha cd bile takılmadı deneyip almak serbest.
  • arkadaşlar anlamadığım şey şu niye daha alalı bir hafta olmuşta satıyorsunu<?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.