Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
81.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • morfare.com dan e posta gelmiş bana ilgilenenler oraya baksın 250gb ps3+ 2oyun (fifa 10 ve killzone 2 yada nf shift ile bi oyun daha vardı yanında) 1000liraya satılıyor.
  • arkadaşlar benim soruma cevap veren olmadı. bi ilgilenin yahu.
    aranızda ps 3 ünü satıp slim kasa alan varmı. bende 80 gb pal var. satıp slim alamya değermi ? yardımalrınızı bekiyorum teşekkür ederim.
  • arkadaşlar bu başlık altındaki 2. aynı sorum hiçmi merak etmiyorsunuz sizde PS3 SLİMLERDE ÇİFT LENS OLAYI VARMI?bimeks burasada ps3 slim 850 tl ye düşmüş gidip alıcam ama şu çift lens olayı ortalığı karıştıryor ben aynı zamanda dvd izlemek içinde kullanıcam eğer slimlerde yoksa çift lens fat lardan alıcam artık yoksa 1 yıl içersinde ben bozarım dvd izlemekten lensi...
  • @oguz__

arkadışm ps3 slimlerde de çift lens var alırken sorabilirsin hatta. fiyat iyi sayılır. ama buradan ya da gg den 750 TL ye garantili bulabılırsın diye düşünyüorum. 50-100 ün önemi yok diyosan al.
  • ben de yeni ps3 slim aldım.yanında fifa verdiler.garip garip sesler çıkmaya başladıkorktum ama sonra düzeldi
  • ya kahretsin , 22" monitörümde HDCP yokmuş, tüplü tv ye kaldık :( bir çözüm yolu bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

600e inerse fiyatlar alırm direk bi tane ps3

bende bu gelişmeyi bekliyorum.Tayyip in bi ps3 açılımı yapması lazım
  • SONY PLAYSTATION 3 (PS3) SLIM 120 GB KONSOL (GARANTİSİZ)

Irmaktoysland'da 680 TL. GARANTİSİZ.

http://www.irmaktoysland.com/pinfo.asp?pid=156
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksky

ya kahretsin , 22" monitörümde HDCP yokmuş, tüplü tv ye kaldık :( bir çözüm yolu bilen varmı ?

http://urun.gittigidiyor.com/XCM-1080P-Mega-Cool-VGA-Box_W0QQidZZ21521320

bu urun ve benzerlerı dedıgın sorunun cozumu
    Turkıye de bulmak zor haberın olsun
  • Slim'in ısınma durumu nedir acaba ? Birisi daha çok ısınıyor diyor birisi daha az ısınıyor diyor . Uzun süreli oynayan arkadaşlar bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz ? Cidden fazla ısınıyor mu ? Öyleyse fat alırım .
  • Eski 60 lık ps3 ümde kullandığım 2 sixaxis te slim i görmüyo ne yapabilirim. PS dümesine bastığımda tüm ışıkları yanıp sönüyor sixaxis lerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Eski 60 lık ps3 ümde kullandığım 2 sixaxis te slim i görmüyo ne yapabilirim. PS dümesine bastığımda tüm ışıkları yanıp sönüyor sixaxis lerin

Usbden bağlıyıp denedinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Eski 60 lık ps3 ümde kullandığım 2 sixaxis te slim i görmüyo ne yapabilirim. PS dümesine bastığımda tüm ışıkları yanıp sönüyor sixaxis lerin

Usbden bağlıyıp denedinmi

Yazdıktan hemen sonra denedim gördü tamam hiç bi sorun kalmadı Ayrıca slim süper gerçekten
  • deliricem. dün gta iv oynuyorum bi iki saat oynadıktan sonra takıldı. dedim yeter demek istiyor sanırım oyun.
    ardından bir saat mola verdim. fifa 2009 oynamaya başladım. tam 3 kere takıldı oyun. 2 maç yapıyorum 3.de takılıyor!
    farketmiyor.. online oyun ve ya offline oyun. mütemadiyen 3.'lerde takıldı durdu.

slim 120gb var. sorun sizce ne olabilir? genelde fifa2009 oynadığım hiçbir zaman takılma yaşamadan o seansı bitirdiğim söylenemez. özellikle online modda. ancak takılma şöyle oluyor. oyun takılıyor. ben PS düğmesi ile menüye dönüp oyunu kapatıp yeniden açıyorum. gta iv'te takıldığında ise makineyi kapamak zorunda kaldım. o komple takılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herospower

deliricem. dün gta iv oynuyorum bi iki saat oynadıktan sonra takıldı. dedim yeter demek istiyor sanırım oyun.
    ardından bir saat mola verdim. fifa 2009 oynamaya başladım. tam 3 kere takıldı oyun. 2 maç yapıyorum 3.de takılıyor!
    farketmiyor.. online oyun ve ya offline oyun. mütemadiyen 3.'lerde takıldı durdu.

slim 120gb var. sorun sizce ne olabilir? genelde fifa2009 oynadığım hiçbir zaman takılma yaşamadan o seansı bitirdiğim söylenemez. özellikle online modda. ancak takılma şöyle oluyor. oyun takılıyor. ben PS düğmesi ile menüye dönüp oyunu kapatıp yeniden açıyorum. gta iv'te takıldığında ise makineyi kapamak zorunda kaldım. o komple takılmıştı.

kardeş update yaptın mı oyunları
  • her iki oyun ve ayrıca ps3 en son update'leri yapılmış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .DragonFly.

Slim'in ısınma durumu nedir acaba ? Birisi daha çok ısınıyor diyor birisi daha az ısınıyor diyor . Uzun süreli oynayan arkadaşlar bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz ? Cidden fazla ısınıyor mu ? Öyleyse fat alırım .

Bence ısınıyor hemde ciddi olarak ısınma mevcut ama işin ilginç tarafı. Makinayı ilk aldığımda baya bir oynadım sonrada dışarı çıktım ve cihazı açık bırakmışım geldim ve bir baktım cihaz açık "neyse olan oldu bari devam edelim" dedim ve oyuna o kadar ısınan makinada hiç takılmadan devam ettim. Maşallah diyeyim gerçektende taş gibi yapmış Sony
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Slim'in ısınma durumu nedir acaba ? Birisi daha çok ısınıyor diyor birisi daha az ısınıyor diyor . Uzun süreli oynayan arkadaşlar bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz ? Cidden fazla ısınıyor mu ? Öyleyse fat alırım .

Bence ısınıyor hemde ciddi olarak ısınma mevcut ama işin ilginç tarafı. Makinayı ilk aldığımda baya bir oynadım sonrada dışarı çıktım ve cihazı açık bırakmışım geldim ve bir baktım cihaz açık "neyse olan oldu bari devam edelim" dedim ve oyuna o kadar ısınan makinada hiç takılmadan devam ettim. Maşallah diyeyim gerçektende taş gibi yapmış Sony

Ya dediğin kadar ısınıyorsa fat mı alsam ?

• Fat larda ki hava sürkülasyonu farklı yerlerden gerçekleştiği için yanlar ve alt taraf ısınıyodu bunun da farkına varamiyoduk. Slim fat lardan daha az isiniyo ve az enerji cekiyo nedeni ise 45 nanometrelik teknoloji ile yapılması ısı aletin üst tarafindan sürkülasyona uğradığı için yaniltiyo insanları fat lar 65 dir. Benim fat makina bozuldu aleti komple söktüm ve inanamadım sony öyle bir soğutma yapmiski hersey düşünülmüş ve ona göre dizayn edilip yerlestirilmis. Aletin ısınması doğal dir hiç korkmayın bu soğutma ile hiç bisey olmaz. Bisey daha farkettim slim in 45 nm olması oyunlardaki loading suresinide kısaltmış çok memnun kaldım aletten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Ya dediğin kadar ısınıyorsa fat mı alsam ?

Dediğim gibi ısınıyor ama herhangi bir olumsuz etkisi olmuyor makinaya bence Slim al. Sony'den donanımsal olarak korkma taş gibi maşallah.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.