Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
81.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Davidoffmath

Ben pal ile ntsc arasındaki farkı bilmiyorum eğer bir link verirseniz onuda okuyabilirim yada hayrına ufak bir açıklama yaparsanız sevinirim neden pal / ntsc seçmeliyim?:)

Üstteki soruma birde şunu eklemek istiyorum eğer 600tl altına garantili sıfır ps3 fat bulursam kaçırmadan almalı mıyım?Yoksa para ekleyip slim mi almalıyım?
    Ayrıca genel olarak normal fiyattan alınacak olursa fat yerine slim tercih etmem gerekiyor değil mi?
  • quote:

quote:

Ben pal ile ntsc arasındaki farkı bilmiyorum eğer bir link verirseniz onuda okuyabilirim yada hayrına ufak bir açıklama yaparsanız sevinirim neden pal / ntsc seçmeliyim?:)

Üstteki soruma birde şunu eklemek istiyorum eğer 600tl altına garantili sıfır ps3 fat bulursam kaçırmadan almalı mıyım?Yoksa para ekleyip slim mi almalıyım?
    Ayrıca genel olarak normal fiyattan alınacak olursa fat yerine slim tercih etmem gerekiyor değil mi?

600 Lira altında sıfır garantili fat bulursan, bana haber et sen almazsan ben 500 tane alırım.

• Yaaav gercekten isiniyo ama hiç Bir etkisi olmadi..
    Bide 15 dk (tam bilmiyorum) ps3 slim den tak diye ses geliyo hani cami hızlı kapitirsin ya oyle sizde oluyomu ?bide oyunları icinde bırakırsam sorun olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Orijinalden alıntı: .DragonFly.

quote:

quote:

Slim'in ısınma durumu nedir acaba ? Birisi daha çok ısınıyor diyor birisi daha az ısınıyor diyor . Uzun süreli oynayan arkadaşlar bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz ? Cidden fazla ısınıyor mu ? Öyleyse fat alırım .

Bence ısınıyor hemde ciddi olarak ısınma mevcut ama işin ilginç tarafı. Makinayı ilk aldığımda baya bir oynadım sonrada dışarı çıktım ve cihazı açık bırakmışım geldim ve bir baktım cihaz açık "neyse olan oldu bari devam edelim" dedim ve oyuna o kadar ısınan makinada hiç takılmadan devam ettim. Maşallah diyeyim gerçektende taş gibi yapmış Sony

Ya dediğin kadar ısınıyorsa fat mı alsam ?

Dediğim gibi ısınıyor ama herhangi bir olumsuz etkisi olmuyor makinaya bence Slim al. Sony'den donanımsal olarak korkma taş gibi maşallah.

Teşekkürler , slim alayım o zaman .

• quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

SONY PLAYSTATION 3 (PS3) SLIM 120 GB KONSOL (GARANTİSİZ)

Irmaktoysland'da 680 TL. GARANTİSİZ.

http://www.irmaktoysland.com/pinfo.asp?pid=156

ben kasım ın ılk haftası alacam ps 3 slim ırmak toysland nasıl guvenılırmı arkadasım
  • Fat kasalardaki , elektriği komple kesen arkadaki tık tan slim de yok sanırım bulamadım. Kapadıktan sonra fişini çekmek zorunda kalıyorum. Elektrikler gittiğinde stand by konumundaki aletlerinde etkilenme şansı olduğu için önlem olarak fişini çıkarıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_0606

quote:

ben kasım ın ılk haftası alacam ps 3 slim ırmak toysland nasıl guvenılırmı arkadasım

Ben oradan Xbox 360 almıştım.Satan kişiler gayet iyi ama bi sorun olduğunda ilgilenirler mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Fat kasalardaki , elektriği komple kesen arkadaki tık tan slim de yok sanırım bulamadım. Kapadıktan sonra fişini çekmek zorunda kalıyorum. Elektrikler gittiğinde stand by konumundaki aletlerinde etkilenme şansı olduğu için önlem olarak fişini çıkarıyorum.

Kullanma kılavuzundada makinayı stand by konumuna getirdikten birkaç dk sonra eğer uzun süre kullanmayacaksanız fişini çekebilirsiniz diyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_0606

quote:

Ben oradan Xbox 360 almıştım.Satan kişiler gayet iyi ama bi sorun olduğunda ilgilenirler mi bilmiyorum.

pekı ankara da ps3 slım uygun fıyata baska nerden bulabılırım ırmak ve japon harıc

• quote:

quote:

quote:

Slim'in ısınma durumu nedir acaba ? Birisi daha çok ısınıyor diyor birisi daha az ısınıyor diyor . Uzun süreli oynayan arkadaşlar bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz ? Cidden fazla ısınıyor mu ? Öyleyse fat alırım .

Bence ısınıyor hemde ciddi olarak ısınma mevcut ama işin ilginç tarafı. Makinayı ilk aldığımda baya bir oynadım sonrada dışarı çıktım ve cihazı açık bırakmışım geldim ve bir baktım cihaz açık "neyse olan oldu bari devam edelim" dedim ve oyuna o kadar ısınan makinada hiç takılmadan devam ettim. Maşallah diyeyim gerçektende taş gibi yapmış Sony

Ya dediğin kadar ısınıyorsa fat mı alsam ?

o kadar çok ısınmıyor naptınız yahu ati ekran kartı mı bu

• 250 gb Pal Ps3 Slim Uncharted 2 oyunlu modeli sonunda geldi elime bana 350Euro'ya patladı az yada çok ben çok memnunum . 60gb lık pal makinam'a veda ettim...
  • benim ps3 cam tv sehpası üzerinde ve bayaa bi ısınıyor. bu gün 15 liraya alttakinden aldım. bayaa şık bi meret ışıklar falan da fena durmuyor. yarım saat kadar mirrors edge oynadım kapatım cihazın alt tarafını kontrol etim. normalden çok daha az ısınmıştı. denemek isteyen olursa :)

• slimler fatlerdeki gibi 110-220 mi çalışıyor ?

yoksa regüleötrmü lazım slim e
  • morfaredeki 250 gb lı paketi almayı düşünüyorum avantajlı mı sizce?
  • Arkadaşlar suan halihazırda ınternetten alısverıs ıle alabılecegımız PS3 Slım kampanyaları ve uygun fıyat yapan sıtelerı bı lınklersenız sevınırım
  • ntscu makina

220 ile çalışıyormu kimse cevap vermiyor ya ?
  • 250 gb'lık fifa 10 paketinin yanında yanılmıyorsam killzone 2 oyunu hediyeli olarak sony center'da, peşin 975, 10 taksit 1075 tl'ya aletleri gördüm, fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? vade farksız taksit seçeneğini kullanabileceğimiz herhangi bir yer var mı sizce???
  • Slim'i benim gibi dik kullanan arkadaşlar varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

250 gb'lık fifa 10 paketinin yanında yanılmıyorsam killzone 2 oyunu hediyeli olarak sony center'da, peşin 975, 10 taksit 1075 tl'ya aletleri gördüm, fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? vade farksız taksit seçeneğini kullanabileceğimiz herhangi bir yer var mı sizce???

Bence uygun hocam.Bende 250 GB'lık almayı düşünüyorum.Fiyat bana gayet uygun geldi.
  • Arkadaşlar bende az önce 859 ytl 12 taksitle slim aldım sizce fiyat nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.