Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
922
Cevap
5
Favori
81.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

arkadaşlar anlamadığım şey şu niye daha alalı bir hafta olmuşta satıyorsunu<?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar PS3 SLIM 250GB HDD versiyonu Türkiye'ye ne zaman gelir..bilen biri cevaplarsa sevinirim eğer 120gb alırsam ki hemen ardından 250likler gelirse isyan ederim vallaha

• quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

arkadaşlar PS3 SLIM 250GB HDD versiyonu Türkiye'ye ne zaman gelir..bilen biri cevaplarsa sevinirim eğer 120gb alırsam ki hemen ardından 250likler gelirse isyan ederim vallaha

http://www.hepsiburada.com/sony-playstation-3-250-gb-chasis-black-slim-konsolhdmi-kablo-killzone-2-oyun/productDetails.aspx?categoryid=1200413&productid=oyunakmspak7

23 ekim'de stoklarda olacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

quote:

http://www.hepsiburada.com/sony-playstation-3-250-gb-chasis-black-slim-konsolhdmi-kablo-killzone-2-oyun/productDetails.aspx?categoryid=1200413&productid=oyunakmspak7

Alıntıları Göster
    hardisk 250 de olsa pek kullanacağınızı zannetmem çünkü psn de elle tutulur sağlam oyun yok .

O yüzden 120 gb da yetiyor bende 120 gb ps3 slim var 80 gb boş yer var .İçinde gt5 prologue ile burnout paradise full 2 oyun ve 5-6 tane demo oyun var.

Fiyattta çok farkederse hiç gereği yok 250 gb. ın.

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

quote:

Alıntıları Göster
    Ben de vergiler dahil 380 dolara aldırmıştım arkadaşıma 120gb ps3 slim + 2. sixaxis'i. Keyifle kullanıyorum çok şükür. 2 usb portu var, tabi çakma değilse

Harddiski de dert etmiyorum şu an. Zaten demolar dolduruyor harddiski. Videoları da bağlarım external'ıma atarım. Hard disk konusunu pek dert etmeyin derim. Hangisi ucuzsa onu alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Ben de vergiler dahil 380 dolara aldırmıştım arkadaşıma 120gb ps3 slim + 2. sixaxis'i. Keyifle kullanıyorum çok şükür. 2 usb portu var, tabi çakma değilse

Harddiski de dert etmiyorum şu an. Zaten demolar dolduruyor harddiski. Videoları da bağlarım external'ıma atarım. Hard disk konusunu pek dert etmeyin derim. Hangisi ucuzsa onu alın.

Alıntıları Göster
    Bence PS3 80 GB fat tükenmeden gidip alın. Fat inceye göre daha avantajlı; Mesela PS3 slime Linux kuramıyorsunuz ama fat a kurabilirsiniz. Fat çok daha şık verdiğiniz 1.000 tl her kuruşunu dış görünüşüyle ifade ediyor. Aradaşlar bence PS3 alacaksanız fat alın tükenmeden. Ama siz bilirsiniz karar sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Bence PS3 80 GB fat tükenmeden gidip alın. Fat inceye göre daha avantajlı; Mesela PS3 slime Linux kuramıyorsunuz ama fat a kurabilirsiniz. Fat çok daha şık verdiğiniz 1.000 tl her kuruşunu dış görünüşüyle ifade ediyor. Aradaşlar bence PS3 alacaksanız fat alın tükenmeden. Ama siz bilirsiniz karar sizin.

Alıntıları Göster
    fat makinaya 1000 lira verilirmi bu saatten sonra akıl var mantık var, ps3 slim garantili pal makinalar carrefour'da 890tl vade farksız 12 ay taksitle satılıyor, pal
    spot makinalar istanbul kadıköy'de 620-650tl den satılıyor.

daha dün arkadaşıma pal makina aldık nakit 620tl'sına, bu forumda ntsc konsolları 700-750 den satıyorlarken hem de.

hepsiburada'nın fiyatı da almış yürümüş yüzde kaç bin kar ediyor acaba bu adamlar, shopto.net'in yanında 4 oyun ile beraber 280 euro'ya sattığı
    250gb pal makinayı bu adamlar garantili olarak 10 liralık hdmı kablo ve modası geçmiş killzone2 ile 1251tl'sına kime satacaklar çok merak ediyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

fat makinaya 1000 lira verilirmi bu saatten sonra akıl var mantık var, ps3 slim garantili pal makinalar carrefour'da 890tl vade farksız 12 ay taksitle satılıyor, pal

daha dün arkadaşıma pal makina aldık nakit 620tl'sına, bu forumda ntsc konsolları 700-750 den satıyorlarken hem de.

hepsiburada'nın fiyatı da almış yürümüş yüzde kaç bin kar ediyor acaba bu adamlar, shopto.net'in yanında 4 oyun ile beraber 280 euro'ya sattığı
    250gb pal makinayı bu adamlar garantili olarak 10 liralık hdmı kablo ve modası geçmiş killzone2 ile 1251tl'sına kime satacaklar çok merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    Eylül NPD sonuçları açıklandı:

quote:

Data care of NPD Group
    Reporting Period: 8/30/09 through 10/03/09

PlayStation 2 146.0K
    PlayStation 3 491.8K
    PSP 190.4K
    Xbox 360 352.6K
    Wii 462.8K
    Nintendo DS 524.2K

HALO 3: ODST (360; Sep-09) 1.52M
    WII SPORTS RESORT W/ WII MOTION PLUS (WII; Jul-09) 442.9K
    MADDEN NFL 10 (360; Aug-09) 289.6K
    MARIO & LUIGI:BOWSER'S INSIDE STORY (NDS; Sep-09) 258.1K
    THE BEATLES:ROCK BAND* (360; Sep-09) 254.0K
    MADDEN NFL 10 (PS3; Aug-09) 246.5K
    MARVEL:ULTIMATE ALLIANCE 2 (360; Sep-09) 236.0K
    BATMAN:ARKHAM ASYLUM* (PS3; Aug-09) 212.5K
    GUITAR HERO 5* (360; Sep-09) 210.8K
    THE BEATLES:ROCK BAND* (WII; Sep-09) 208.6K

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: RakGitarMen

Eylül NPD sonuçları açıklandı:

quote:

Data care of NPD Group
    Reporting Period: 8/30/09 through 10/03/09

PlayStation 2 146.0K
    PlayStation 3 491.8K
    PSP 190.4K
    Xbox 360 352.6K
    Wii 462.8K
    Nintendo DS 524.2K

HALO 3: ODST (360; Sep-09) 1.52M
    WII SPORTS RESORT W/ WII MOTION PLUS (WII; Jul-09) 442.9K
    MADDEN NFL 10 (360; Aug-09) 289.6K
    MARIO & LUIGI:BOWSER'S INSIDE STORY (NDS; Sep-09) 258.1K
    THE BEATLES:ROCK BAND* (360; Sep-09) 254.0K
    MADDEN NFL 10 (PS3; Aug-09) 246.5K
    MARVEL:ULTIMATE ALLIANCE 2 (360; Sep-09) 236.0K
    BATMAN:ARKHAM ASYLUM* (PS3; Aug-09) 212.5K
    GUITAR HERO 5* (360; Sep-09) 210.8K
    THE BEATLES:ROCK BAND* (WII; Sep-09) 208.6K

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

Alıntıları Göster
    Carrefour daki bimeks e bakıcam. Sayfasından baktım peşin 800 TL. bugün veya yarın gidip alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Carrefour daki bimeks e bakıcam. Sayfasından baktım peşin 800 TL. bugün veya yarın gidip alıcam.

bence koş belki kalmaz
  • quote:

Neden veril mesin? Sonuçta fat makinada garantili birinci el satılıyor. Bana göre fat slimden her bakımdan önde. Bak fat ile slim arasında fiyat farkı var, fat slimden 100 tl daha pahalı. Birçok kişi fat tükenmeden gidip almaya çalışıyordu. Ben 1-2 ay önce Evkur dan 1.280 e ps3 aldım yanında fıfa 09 ve 1 dualshock 3 verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Neden veril mesin? Sonuçta fat makinada garantili birinci el satılıyor. Bana göre fat slimden her bakımdan önde. Bak fat ile slim arasında fiyat farkı var, fat slimden 100 tl daha pahalı. Birçok kişi fat tükenmeden gidip almaya çalışıyordu. Ben 1-2 ay önce Evkur dan 1.280 e ps3 aldım yanında fıfa 09 ve 1 dualshock 3 verdiler.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ps3 250gb yarından itibaren satışa sunulacak... nfs shift veya fifa 2010 ile beraber gelecek...

örnek fiyat:

http://www.hepsisony.com/?urun-detay_1767_Sony_PS3_250_GB_Slim_Konsol___HDMI_Kablo___2_Oyun_Hediyeli__.html

• quote:

Orijinalden alıntı: batoo

arkadaşlar ps3 250gb yarından itibaren satışa sunulacak... nfs shift veya fifa 2010 ile beraber gelecek...

örnek fiyat:

http://www.hepsisony.com/?urun-detay_1767_Sony_PS3_250_GB_Slim_Konsol___HDMI_Kablo___2_Oyun_Hediyeli__.html

Alıntıları Göster
    Yine uçuk fiyatlar lanet olsun böyle teknoloji fakirliğine...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Yine uçuk fiyatlar lanet olsun böyle teknoloji fakirliğine...

Alıntıları Göster
    arkadaslar elımde almanyadan gelmıs PS 3 SLim 120 gb sıfır kutusunda acılmamıs cıhaz var 650 TLye verıyorum ıstanbul ıcınde elden teslım alınabılır ısteyen arkadaslar pm atabılır en kısa surede cevaplanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastsoner

arkadaslar elımde almanyadan gelmıs PS 3 SLim 120 gb sıfır kutusunda acılmamıs cıhaz var 650 TLye verıyorum ıstanbul ıcınde elden teslım alınabılır ısteyen arkadaslar pm atabılır en kısa surede cevaplanır

Alıntıları Göster
    BENDE 80 gb pal var. chech 04 model makina da hiçbir problem yok. ancak ps3 silm almaam gerek varmı sizce kullanan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum. satıp slim almaya değermi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

BENDE 80 gb pal var. chech 04 model makina da hiçbir problem yok. ancak ps3 silm almaam gerek varmı sizce kullanan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum. satıp slim almaya değermi sizce ?

Alıntıları Göster
    Şu an ingiltere de 250 gb slim + pes 2010 + pure 299 sterlin. Bizde sade sırf konsol hemde 120 gb 950 TL. Lanet olsun başka bir şey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Şu an ingiltere de 250 gb slim + pes 2010 + pure 299 sterlin. Bizde sade sırf konsol hemde 120 gb 950 TL. Lanet olsun başka bir şey demiyorum.

Alıntıları Göster
    Herkese selamlar

Şu an y.dışındayım, Ps3 slim 250gb PAL 750tl'ye geliyor. Ne dersiniz almalımıyım ? Yanında oyun hediyesi yok.
    Konsol ve 1 joystik dahil.

Yalnız slim'lere linux kurulamıyor anladığım kadarıyla, bana prensipte ne kaybettirir ?
    Tşk.ler
  • Yurtdışından alacağın makinanın arızalanması durumunda aleti oraya göndermek zorunda kalacaksın ,yani tr de garantisinden faydalanamazsın bir nevi spot mal muamelesi görecektir.Öyle olunca da spot 120 gblıklar 650 TL ye satılıyorsa tr de,250 gb spotlar da ort 750 ye 800 e satılır.Açıkçası garanti için yurtdışına göndermen kolaysa ( tanıdık vs yoluyla) yurtdışından al ama değilse burdan alabilirsin bi spot makine.

Linux kendim kullanmadım ama açıkçası pc in varsa çok lüzumsuz ve meşakatli bir iş.
    quote:

Orijinalden alıntı: faithless

Herkese selamlar

Şu an y.dışındayım, Ps3 slim 250gb PAL 750tl'ye geliyor. Ne dersiniz almalımıyım ? Yanında oyun hediyesi yok.

Yalnız slim'lere linux kurulamıyor anladığım kadarıyla, bana prensipte ne kaybettirir ?
    Tşk.ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer1857 -- 23 Ekim 2009; 0:26:25 >

• quote:

Herkese selamlar

Tşk.ler

Yerinde olsam 100 daha verir buradan 120 GB olarak garantili olarak alırım sonuçta elektronik bir cihaz ve ne zaman ne olacağı belli olmaz. Kafan rahat olur.

120 Gb bence fazlasıyla işini görür

Linux falan anlamam zaten istemem bence gereksiz bir olay

Hertürlü hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

quote:

Herkese selamlar

Tşk.ler

Yerinde olsam 100 daha verir buradan 120 GB olarak garantili olarak alırım sonuçta elektronik bir cihaz ve ne zaman ne olacağı belli olmaz. Kafan rahat olur.

120 Gb bence fazlasıyla işini görür

Linux falan anlamam zaten istemem bence gereksiz bir olay

Hertürlü hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Bende bugün 120gb slim sahibi oldum...Sadece konsolum ve DS3 üm mevcut daha bir oyunum bile yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Darksky

Bende bugün 120gb slim sahibi oldum...Sadece konsolum ve DS3 üm mevcut daha bir oyunum bile yok :(

Alıntıları Göster
    Ben pal ile ntsc arasındaki farkı bilmiyorum eğer bir link verirseniz onuda okuyabilirim yada hayrına ufak bir açıklama yaparsanız sevinirim neden pal / ntsc seçmeliyim?:)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.