Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wNchstR

250 Hdd ne zaman satışa çıkacak ülkemizde acaba..

4 gözle bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mw@ruw@ri

quote:

Orijinalden alıntı: jancker_9

quote:

Orijinalden alıntı: jancker_9

herkese iyi akşamlar

2 günlük ps3 slim kullanıcısıyım arkadaşlar ben flaş diskten müzik,resim,video gibi medyaları cihaza atamadım cihaz flaş diski görüyor ama veri yok diyo
    bu neden olabilir bilgisi olan varsa cevaplarsa memmun olurum teşekkürler

bilgisi olan yokmu bu konuda arkadaşlar bide logitech dual action gamepadi de tanıtamadım cihaza

Flash bellekin üzerine gel, üçgene bas, "display all" seç. Ne var ne yoksa görürsün usb'nin içinde..

çok teşekkür ederim arkadaşım

• PS3 Slim aldım Gold Bilgisayardan ama Linux kurulamadığımı öğrendiğimde bayağı keyfim kaçtı..

Birde benim eski Ps3 ' ümde 4 USB çıkışı var.. Slimde 2 tane başka bir arkadaşa sordum onda da 2 tane olduğunu söyledi..

PS3 ' ün böylr bir modeli yokta çakma bir ürün mü var bende anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byoflove

PS3 Slim aldım ****dan ama Linux kurulamadığımı öğrendiğimde bayağı keyfim kaçtı..

Birde benim eski Ps3 ' ümde 4 USB çıkışı var.. Slimde 2 tane başka bir arkadaşa sordum onda da 2 tane olduğunu söyledi..

4 Usb sadece ilk çıkan 20-60 ve sadece ntsc bölgelere çıkan 80 gb ps3'lerde var.
    Bunlardan sonra çıkan 40,80,160gblik modellerde 2usb var.Slimlerdede 2 usb var.Ve slimlere linux kurulamıyor.
  • fat(şişman)ps3 eskidi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: byoflove

PS3 Slim aldım ****dan ama Linux kurulamadığımı öğrendiğimde bayağı keyfim kaçtı..

Arkadaşım ne çakma ürünü Slim kasalarda 2 tane USB girisi var ve Linux kurulamıyor keske almadan önce araştırıp oyle alsaydın
  • Linux ne oluyor arkadaslar???

PS3 SLIM+PES 2010 BUNDLE cikacak mi ?????
  • hocam hele bir pes 2010 full çıksın pes 2010+ps3 slim de çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

hocam hele bir pes 2010 full çıksın pes 2010+ps3 slim de çıkar

Pes 2010 Ps3 bundle kesinlikle çıkar affı olmaz
  • şu fifa 10 veya nfs shift'li paketler ne zaman gelir acaba Türkiye'ye?

düzeltme; imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinariuss -- 6 Ekim 2009; 21:38:12 >
  • yarın vatana gidicem sanırım ps3 slim 5taksitle alınabiliyosa alıcam sanırım fiyatı bilmiyorum sitesinde ps3 yok nedense??? vatanda ps3 yokmu?

slim en ucuz nerden alabilirm şu anda?
  • arkadaslar bugün ps3 slim aldim ama 120 degil 111 gb vardi ve 111 gb den 97si bosdu oysa daha yeni aldim birsey yüklemedim 20 gb acaba ne oldu diye düsündüm sizde böylemiydi bu normalmi?
  • pc aldığındada örneğin 160 gb dır harddiskin XP yüklenir 140 kalır. Seninkide büyük ihtimal sistemin kapladığı alanla ilgilidir. Ama ps3 sahibi arkadaşlarımız daha yardımcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman29

arkadaslar bugün ps3 slim aldim ama 120 degil 111 gb vardi ve 111 gb den 97si bosdu oysa daha yeni aldim birsey yüklemedim 20 gb acaba ne oldu diye düsündüm sizde böylemiydi bu normalmi?

PC'de olsa 111 GB'ı tam olarak kullanabilirdin ama PS3'ün dosya sistemi 111 GB kullanmaya izin vermiyor malesef. Gördüğün gibi 97 GB Free alan sağlıyor. Bu herkes de böyle, aynı şekilde bende de durum böyle...
  • herkes alıyo.bizde alalım
  • arkadaşlar bir şey de takıldım.psp ps3 le hemen hemen aynı görüntüyü sağlıyormu?

en kısa zamanda yorumlarınızı bekliyorum.
  • Bugün Slim modelini aldım Ps3'ün.Yanında the Dark Night ve Angels&Demons blu-ray'leri ile beraber..Yakın zamanda da Uncharted2 ye kavuşursam daha ne isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Bugün Slim modelini aldım Ps3'ün.Yanında the Dark Night ve Angels&Demons blu-ray'leri ile beraber..Yakın zamanda da Uncharted2 ye kavuşursam daha ne isterim

Hayırlısı olsun.iyi günlerde kullan
  • valla ben de gözü karartıp electroworld'den gidip alayım diye motive ediyordum kendimi, ama bu sefer de 250 gb'lıklar girdi beynime, onların gelmesini bekliyorum şimdi de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

arkadaşlar bir şey de takıldım.psp ps3 le hemen hemen aynı görüntüyü sağlıyormu?

en kısa zamanda yorumlarınızı bekliyorum.

psp ps2 ayarında grafik verir
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.