Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
81.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün teknosadan ps3 120gb slim extra kol(orj) uzaktan kumanda (orj) fifa10 pes2010 ghostbusters oyun ghostbusters Bluray film toplam 1270 TL'ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Ben de sonunda PS3 slim 250GB sahibi oldum...

Merak edenler için Uncharted2 + Need For Speed Shift ile birlikte 243 sterlin ödedim...585 TL civarı yapıyor...Ayrıca Pes2010,Uncharted1,dualshock3'ü de dahil ettim 327 sterline çıktı...

İngiltere'den getirtecek ya da aldıracak olanlar varsa FreeShop'tan aldırsınlar bu şekilde...Vergiye bulaşılmadığı için daha ucuza geliyor...

Hayırlı olsun, PM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurzwahL -- 2 Kasım 2009; 1:47:47 >
  • @sleepless,

Dostum cevapladım, İngiltere'den nasıl alınacağını öğrenmek isteyenler pm atabilir...shopto ile uğraşmaya gerek yok...
  • Arkadaşlar ps3 için hangi monitörü önerirsiniz? 23" bişey düşünüyorum full hd olmasını istiyorum. hdmi olsa da olur olmasa da olur dvi ile bağlarım olmazsa. en önemlisi kontrast. öneriler varsa beklerim.
  • Samsung SyncMaster 2494HM bu monitör ü tavsiye ederim , oyunlardaki anti alising eksikliğini daha az hissettiriyor. bir arkadaşa almıştık , bende 32" samsung b650 modeli var buda güzel hem monitör hemde oyun konsollarında kullanıyorum iyi performans veriyor ama fiyat olarak Samsung SyncMaster 2494HM daha avantajlı

Samsung SyncMaster 2494HM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar ps3 için hangi monitörü önerirsiniz? 23" bişey düşünüyorum full hd olmasını istiyorum. hdmi olsa da olur olmasa da olur dvi ile bağlarım olmazsa. en önemlisi kontrast. öneriler varsa beklerim.

Hocam ben Samsung 2333sw kullanıyorum 23' ınc full hd monitör dvı-hdmı ile bağlarsın çok güzel görütü alıyorum tvziye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

@sleepless,

Dostum cevapladım, İngiltere'den nasıl alınacağını öğrenmek isteyenler pm atabilir...shopto ile uğraşmaya gerek yok...

hayırlı olsun..
    PM attım
  • Arkadaşlar İngiltere'den nasıl alınacağını öğrenmek isteyenler için yazmıştım ama ifade yanlış olmuş, nasıl ALDIRILACAĞINI olacak doğrusu...çünkü gelen birisine aldırtmak gerekiyor havaalanından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Samsung SyncMaster 2494HM bu monitör ü tavsiye ederim , oyunlardaki anti alising eksikliğini daha az hissettiriyor. bir arkadaşa almıştık , bende 32" samsung b650 modeli var buda güzel hem monitör hemde oyun konsollarında kullanıyorum iyi performans veriyor ama fiyat olarak Samsung SyncMaster 2494HM daha avantajlı

quote:

Orijinalden alıntı: EmrEDnZ

quote:

Arkadaşlar ps3 için hangi monitörü önerirsiniz? 23" bişey düşünüyorum full hd olmasını istiyorum. hdmi olsa da olur olmasa da olur dvi ile bağlarım olmazsa. en önemlisi kontrast. öneriler varsa beklerim.

Hocam ben Samsung 2333sw kullanıyorum 23' ınc full hd monitör dvı-hdmı ile bağlarsın çok güzel görütü alıyorum tvziye ederim.

Evet ben de 2333sw'ye sıcak bakıyorum ama ulwi abinin önerdiği model'de canavar bişeymiş. 50.000:1 kontrast. Bizim 2 senelik samsung 32" lcd tv de bile 2000:1 kontrast varken görüntü dehşetti. bunda nasıldır acaba. gerçi 2333sw'nin kontrastı da hiç fena değil 20.000:1. zaten paneller her monitörde aynı olduğu için pek fark olacağını sanmıyorum kontrastta.

Bu iki modeli incelemeye alıyorum, birisini alacağım umarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Samsung SyncMaster 2494HM bu monitör ü tavsiye ederim , oyunlardaki anti alising eksikliğini daha az hissettiriyor. bir arkadaşa almıştık , bende 32" samsung b650 modeli var buda güzel hem monitör hemde oyun konsollarında kullanıyorum iyi performans veriyor ama fiyat olarak Samsung SyncMaster 2494HM daha avantajlı

quote:

quote:

Evet ben de 2333sw'ye sıcak bakıyorum ama ulwi abinin önerdiği model'de canavar bişeymiş. 50.000:1 kontrast. Bizim 2 senelik samsung 32" lcd tv de bile 2000:1 kontrast varken görüntü dehşetti. bunda nasıldır acaba. gerçi 2333sw'nin kontrastı da hiç fena değil 20.000:1. zaten paneller her monitörde aynı olduğu için pek fark olacağını sanmıyorum kontrastta.

Bu iki modeli incelemeye alıyorum, birisini alacağım umarım.

Hocam hayırlı olsun Ps3 almıssın anlasılan hayırlı olsun

• Almadım hocam henüz. Yılbaşında almayı planlıyorum. Bu yıl çıkan ve seneye çıkacak olan oyunlar çok cezbetti beni artık 2 yıl bekledim PS3 ün kendisini toparlaması için. Artık tam kıvamına geldiğini düşünüyorum Uncharted 2 yi gördükten sonra. Grafik olarak büyük işler yapmaya başladı. Ayrıca gelecek olan iki oyun, PS3 almamda çok büyük etken oluyor: Heavy Rain ve God of War 3

Umarım Xbox'dan sonra hayalkırıklığına uğratmaz PS3. Biraz çekinerek alacağım doğrusu.

Arkadaşlar Ps3 ü kulaklıkla oynayanlar var mı? Kulaklıkla ses kalitesi nasıl oluyor? Birkaç ay kulak içi kulaklıkla idare edeceğim. Kulaklıkla oyun oynayanlar bayağı fazla sayıda diye biliyorum. İdare eder mi bir ay civarı. Creative EP-630 ile kullanacağım. Optik çıkışı 3.5mm ye çeviren bir aparat almak gerekiyor sanırım.
  • 699 ytl ye firsatciyiz.com da 50 adet 120gb slim ps 3 46 dakikada tükendi .
  • Arkadaşlar ayrıca PS3 için Xbox 360 benzeri gamepad var mı Logitech marka veya kaliteli bişey? Analogların konumu aynı Xbox 360 daki gibi olan?
  • Bende ps3 icin xbox 360 kontrolune benzeyen bir model ariyordum , gecenlerde bulmustum ama sekli hosuma gitmedi , dualshock3 ve hareket algima destekli bulamadim. alismak gerekiyor ds3 e baska yol suanda yok , bu arada benim onerdigim monitoru incele magazada felanda bak cok begenecegine eminim , cerceveside ince oldugundan daha guzel gorunuyor . Bu arada bizim burada z5500 220 euro belki sizin oradada ucuzdur ilerde ps3 un yanina z5500 cok guzel yakisir , tavsiye ederim ;)
  • Slim kullanan ve Sony Bravia LCD TV kumandasını PS3'de çalıştırabilen var mı?
  • Acaba bu ps3 slimlerde fatlar gibi lens problemleri olacak mı ? yoksa daha da geliştirdiler mi lens teknolojisini ? Şu ana kadar ps3 slim ile sorun yaşayan çıktı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 4 Kasım 2009; 16:59:50 >
  • Artık benimde bir ps3 slim'im var yaşasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

Artık benimde bir ps3 slim'im var yaşasın

Hayırlı olsun Dostum güle güle kullan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

Artık benimde bir ps3 slim'im var yaşasın

Hayırlı olsun Dostum güle güle kullan.

Teşekkür ederim dostum
  • Amerikadan sipariş verdim Ps3 Slim 120 gb 600 Tl ye iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum hiç te anlamam bu cihazlardan Fat tan dahamı iyidir yoksa dahamı kötüdür bu arada NTSC miş PAL daha iyi demişlerdi biraz bilgi verirseniz sevinirim...
    Hayırlı Forumlar!
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.