Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
81.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: sunclub79

Arkadaşlar bende az önce 859 ytl 12 taksitle slim aldım sizce fiyat nasıl ?
  • 212 power outlet carrefour dan aldım.
  • birde en uygun oyun ( yurt içi ) nerden alabilirim ?
  • quote:

birde en uygun oyun ( yurt içi ) nerden alabilirim ?

GG ve Dh ikinci el kısmını takip et iyi fiyata oyunlar çıkabiliyor ayrıca yine buralardan Ps3 oyun, aksesuar ve oyun takası yapan yerlerle ilgili fiyat bilgilerine ulasabilirsin. Ps3 Slim hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

birde en uygun oyun ( yurt içi ) nerden alabilirim ?

GG ve Dh ikinci el kısmını takip et iyi fiyata oyunlar çıkabiliyor ayrıca yine buralardan Ps3 oyun, aksesuar ve oyun takası yapan yerlerle ilgili fiyat bilgilerine ulasabilirsin. Ps3 Slim hayırlı olsun

Teşekkür ederim arkadaşım...
  • sonunda bende ps3ume kavustum arkadaslar cok karizma bi alet resimlerden tipsiz gözüküyor ama kutuyu acınca gozlerini alamıyorsunuz aleetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldiertr

sonunda bende ps3ume kavustum arkadaslar cok karizma bi alet resimlerden tipsiz gözüküyor ama kutuyu acınca gozlerini alamıyorsunuz aleetten

Hayırlı olsun.Güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

sonunda bende ps3ume kavustum arkadaslar cok karizma bi alet resimlerden tipsiz gözüküyor ama kutuyu acınca gozlerini alamıyorsunuz aleetten

teşekkür ederim.tek sorun oyunlar suanda bi süre demo indirerek idare edicem malum öğrenciyiz bişeyimizden kısıp alıroyuz bazı şeyleri yanında re5 oyunla birlikte aldım gittiği yere kadar artık..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

teşekkür ederim.tek sorun oyunlar suanda bi süre demo indirerek idare edicem malum öğrenciyiz bişeyimizden kısıp alıroyuz bazı şeyleri yanında re5 oyunla birlikte aldım gittiği yere kadar artık..

Resident Evil 5'i sonuna kadar sömür. Bütün zorluk seviyelerinde bitir, bütün kostum ve silahları aç birde trophy'leri kas o zaman oyun seni baya süre oyalar bu aradada başka bir oyuna hazırlık yapmıs olursun. Co-op olarakta oyna.

• benimkide 2 gün önce geldi :D fakat tüplü tivi oldu için ateri gibi görüntüsü
  • Ben de sonunda PS3 slim 250GB sahibi oldum...

Merak edenler için Uncharted2 + Need For Speed Shift ile birlikte 243 sterlin ödedim...585 TL civarı yapıyor...Ayrıca Pes2010,Uncharted1,dualshock3'ü de dahil ettim 327 sterline çıktı...

İngiltere'den getirtecek ya da aldıracak olanlar varsa FreeShop'tan aldırsınlar bu şekilde...Vergiye bulaşılmadığı için daha ucuza geliyor...
  • iyi hoş diyosunda garantiye girmiyo 200-300 fazla ver için rahat olsun bence en mantıklısı.. tabi sizleri bilemem herkesin kendi tercihi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Ben de sonunda PS3 slim 250GB sahibi oldum...

Merak edenler için Uncharted2 + Need For Speed Shift ile birlikte 243 sterlin ödedim...585 TL civarı yapıyor...Ayrıca Pes2010,Uncharted1,dualshock3'ü de dahil ettim 327 sterline çıktı...

İngiltere'den getirtecek ya da aldıracak olanlar varsa FreeShop'tan aldırsınlar bu şekilde...Vergiye bulaşılmadığı için daha ucuza geliyor...

öncelikle hayırlı olsun..

soruma gelince, sen ingiltere'den getirttinmi yoksa aldınmı
  • @LesEnfantsTerribles

Teşekkür ederim...Getirtmedim, bir süreliğine gitmiştim, dönerken kendim aldım...
  • bluray film izlemek istediginde film kiralarsan turkiye'de filmler genelde 2. bolge yani PAL oluyor. Altyazi vs problemi yasamiyorsun. baska bildigim pek bi sey yok region free filmler disinda ntsc film satilmiyor tr de. benim babam da sever film muhabbetlerini ondan pal aldim kafam rahat etsin diye aciyor izliyor cunku.. Linux isleri de zor isler kullanmasi zor o nedenle pek bi sey kaybettirmez. Bende fat kasa vardi kurmadim hic linux falan.. Slim kullaniyorum simdi garantili olsun istedim daha ps4 un cikmasina cok var diye tereddutsuz aldim urunu.. ben de fena fiyattan almadim yaninda dualshock3 de cikti kutunun hem.. cok sessiz degil yalniz makina yine gurultu yapiyor isindiginda.. tamamen sessiz oldugunu dusunenler yanilir onu soyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmrEDnZ

Slim'i benim gibi dik kullanan arkadaşlar varmı ?

slim dik durması için tasarlanmadı aklınızda bulunsun. dik kullanım için ekstra aparat satacaklarını söylemişlerdi. tabii ben denemedim ben yatay kullanıyorum.
  • Burada Mediamarktta (Polonya-Gdansk) 120 GB Slim 1 oyunla birlikte 600-650 lira civarı (1099 zloty)

Acaba alsam mı diye düşünüp duruyorum. Şu uncharted 2 ile heavy rain kanıma giriyor çok fena dürtüyor napsam bilemedim. Şimdi almazsam yılbaşında alabilirim gibi heralde sanırım belki. Christmasta acayip indirimler olacak deniyor kazıklanmayayım şimdi. Gerçi 650 lira gibi bi kazığa can kurban ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Kasım 2009; 17:45:25 >
  • Hollanda'da 250 euro civarında slim 120 gb ama sadece konsol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Burada Mediamarktta (Polonya-Gdansk) 120 GB Slim 1 oyunla birlikte 600-650 lira civarı (1099 zloty)

Acaba alsam mı diye düşünüp duruyorum. Şu uncharted 2 ile heavy rain kanıma giriyor çok fena dürtüyor napsam bilemedim. Şimdi almazsam yılbaşında alabilirim gibi heralde sanırım belki. Christmasta acayip indirimler olacak deniyor kazıklanmayayım şimdi. Gerçi 650 lira gibi bi kazığa can kurban ama olsun

selam Tugay , bende kuzenimin ps3 ünü geri verdim , benim xboxda biliyorsun mefta oldu malum 3k , bende şimdi shoptodan alıcam.

PS3 Slim 250GB Uncharted 2 Edition + Fifa 10 + Killzone 2 + Motorstorm 2 + Little Big Planet + Infamous + Tekken 6 + Dualshock 3 Controller + Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction + GTA 4 + Uncharted 1

Hepsi Toplamda : 525 Euro yapıyor. Bu şekilde bana uzun bir süre yeter , sonradanda GT5 +Godofwar3...

Birde benim kuzen ile ortak psn oyunları felan alıcaz veya single oyunları ortaklaşa satın alıcaz , bu şekilde yarı yarıya gelmiş olacak , sadece online oynayacağımız oyunlardan iki tane alıcaz...

Bundan sonra Ps3 ve Nintendo Wii ile devam edicem konsol yaşantıma...

Panasonic AX200 ve Z5500 ile 133" perde de tam canavar olacak gerçekten...

• quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

Hollanda'da 250 euro civarında slim 120 gb ama sadece konsol.

Evet hemen hemen aynı fiyat Gdansk'taki mediamarkt ile.

@ulwi, abi ben de şu ps3 exc.lere detaylıca bakmak istiyorum artık. xbox dan sonra yeterli gelmeyecek diye korkuyorum ama denemeden bilemem. şu kz2 ye uncharteda mgs ye falan bakalım öve öve bitirilemeyen oyunlar neymiş işin aslı
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.