peki ps3 kırıldıgındadamı bu konular yasak olacak merak ediyorum
PS2 kullanıcısı iken bunları sölemezdim ama ben PS3 kırılsa da gidipte çip taktırmam.Orjinal oyunun , hatta oyunların değerini anlamamıza yardımcı oldu PS3
quote:
Orjinalden alıntı: ilker357
PS2 kullanıcısı iken bunları sölemezdim ama ben PS3 kırılsa da gidipte çip taktırmam.Orjinal oyunun , hatta oyunların değerini anlamamıza yardımcı oldu PS3
+1.000.000.000.000.000
quote:
Orjinalden alıntı: ilker357
çip takmıyorsun zaten psp gibi yeni fw kurup oyunları hdd üzerinden oynayacaksın. Ha mültıplayér oynayanlar ne yapıcak? Benim gibi orjinal öyün almaya devam edicek.
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
Bu ps3 500 tl,52 inch full hd sony tv 1000 tl korsan ps3 oyunu 3 tanesi 20 tl olmadan almıyorum istemiyorum bu konsolu gardaşım
Bi hareket vardır arkadaşım ama
Bu tip konular gördüğünüz gibi Chip'in sitesinde dahi yazılan çizilen şeyler, haber değeri var, hiçbir şekilde illegal değil, örneğin yarın öbür gün PS3 kırılsa, "PS3 KIRILDI" diye konu açılsa bu da illegal değil çünkü bu A dan Z ye her siteye hatta haberlere bile çıkabilecek ölçüde büyük bişey.
İllegal olana örnek vereyim, "Hocam PS3 e FW çıkmış, nasıl yaparız yaw bunu?" şeklindeki sorular "Adım Adım PS3 Hack İşlemi" şeklindeki konular, bunlar illegal.
quote:
Orjinalden alıntı: drake_1988
peki ps3 kırıldıgındadamı bu konular yasak olacak merak ediyorum
Hayatta blueray yazıcı ile uğraşmam. 320 gb hdd var. Nerden baksan diskler tam dolu dolu olsa 5 tane oyuna rahat rahat yeter, yeter ki haber doğru çıksın...
Cod ve fifa/pes dısında bişey oynamıyorumki kırılmasada olur
quote:
Orjinalden alıntı: djemiltr
ben hala hackerlar'ın PS3'ü kırmak için 40 fırın ekmek yemeleri gerekeceğini düşünüyorum. Elbet bir gün kırarlar ama 6 ay sonra da PS4 çıkar.
ben de aynı fikirdeyim...
Bazı arkadaşlar hdd den oynarız demiş 1tb diskle keyfimize bakarız demiş. Şimdi kırılma olayını bir kenara bırakıyorum Ps3 disk formatı olarak fat32 kullanıyor değil mi? buda 4gbye tekabul ediyor. E peki bir oyunun 15-20gb olduğunu düşünürsek bu olay nasıl olacak?Hadi onu geçtim halloldu o mesele 15-20gb yi nasıl indirecez onu merak ediyorum. Bende 2mb var ve bilgisayar 24 saat açık kalırsa ancak 16-17gb indirebiliyor. Yani bir oyun için 2-3 gün harcanacak ortalama.Tabi bu arada elektrik internet faturası da cabası ki çoğu kişi limitli kullanıyor limitsize geçicekler bu yüzden ohoooo çok çok uzun ve gereksiz iş bence. Birde online iptal olursa bir işe yaramaz....
Hocam zaten xbox360 oyunu için ve de başka şeyler için pc 24 saat açık. O konuda sorun yok Mesele dosya sistemi fat32 olan bi konsola 15-20 gb oyun atmayı başarmak. Bence kolay halledilecek bir konu değil bu Bence kırılırsa kopya işi blu-ray ile olur. Çünkü ps2 kopya işi çıktığında dvd bu kimse kopyalayamaz. Boş medyası pahalı, hele yazıcısı daha pahalı vs gibi laflar dolaşıyordu. Dvd yazıcılar ilk çıktığında 1000 dolar değil miydi sanki. Sonra noldu, baskı yöntemiyle kolaylıkla hallettiler. Sonra da yazıcılar ve medya ucuzladı. İş tam kıvamını aldı Bence ps3 de böyle olur eğer kırılırsa. İlk önce baskıyla kopya, sonra da yazıcılar ucuzlar Tabi eğer kırılırsa
Kırılırsa oyun yapımcılarına ders olur...Bluray iyi degerlendiremiyorlar zaten insan bi ekstra içerik koyar bişey yapar bi albenisi olur bluray'in multiplatform oyunlarda adam portlanmış oyunu koyuyor içine bir de utanmadan microsoft un kırılmış konsoluna içerik yapıyor bluray in yarısı bilemedin yarısından fazlası çöp oluyorKardeşim o özel içerigi ps3 yapsana hem kaliteni koymuş olursun hem diski doldurmuş olursun hem de dedigim gibi bi albenisi olur.Ps3 daha kırılmış konsol,oynayan mecbur orjinal alıyor oyuncuya bi saygın olsun Yazık degil mi diskin yarısı çöp yaw...
PS3 u PS3 yapan playstation networktur, hemen hemen cikardiklari her oyunun online destegi var, guncellemeleri var eklentileri var indirilebilen.
Herkes her oyuna sahip olmak degil sonucta, az olsun oz olsun orjinal olsun. Hatirliyorum PS2de oyunlar o kadar ele ayaga dusmustu , belki yuzlerce oyunum vardi hepsi kopya, ama hic birinin kiymeti bir PS3 oyunu etmedi, belki sebebi oyunlarin pahali olmasiydi belki de PS3 oyunlarinin daha tadindan yenmeyecek olmasi.
Ben PS3 aldim alali, Sony firmasi beni resmen korsan yerine orjinal kullanmaya zorladi , iyi ki de zorlamislar , helal olsun. Bilincli tuketici olmayi adamlardan ogrendim.
Korsan ciksa bile hayatta gecmem korsana , isterse FW olayi ciksin isterse online a izin versin kopya olarak bile, isterse oyunlar netten harddiske indirilebilsin...
arkadaşlar en iyisi orjinal oyunların hdd ye atılıp oynanması en mantıklı işlem bu.
takarız 500gb-1tb oyunları aramızda günlük, takaslayıp atarız hdd en iyisi ve mantıklısı bu
Devamını bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: rds
Çok inanmadım ya neyse, ilk update e bakar 2.61. Ve hekırlar çalışmalara sil baştan başlarlar