ozaman daha basit bir iş bu. takarız 500gb hdd yi. ona görede bi iso importer çıkarırlar media server gibi. ağdan atarız oyunları
insallah kiramazlar...
4096 Bitten olusan sifreemeyi hangi babayigit ne yontemle kirdi acaba...
Bana hikaye geliyor...
Adim adim ilerleme kaydediliyor, maddi yonden sikinti yasayanlar icin iyi haberler bunlar(kalkip ta bu yazdiklarima, yok blu ray diskler cok pahali, 50 gb nasil indircen gibi sacma yorumlar yapmazsaniz sevinirim ben sahsen 42 gb 8-9 saatte indiriyorum, kaldi ki oyunlarin isodan oynanmayacagi ne malum?) gerci kirilip kirilmamasi sahsimi pek etkilemez ama kirilmasi dedigim gibi bircok oyun severi sevindirecektir, haksizmiyim! ben de onceleri kopya oynardim oynuyorum da henuz, beyendigim oyunun orjinalini aliyorum! gow 1-2 res evil 4 pes serisi bircok orjinal oyun almisimdir! kirilsin da forumlarda dolasan ne zaman kirilcak sorusundan kurtulmus oluruz
quote:
Orjinalden alıntı: Ɛnslaved
quote:
Orjinalden alıntı: khalkedon
FAT32 hakkında bir deneyimimi yazıyorum.
8.5 GB'lık bir diske yazdığım M2TS uzantılı film dosyasını PS3 yerleştirdikten sonra HDD'ye kopyaladığımda bir bütün olarak kaydedebiliyor, yani hiç bir sorun olmadan FAT32 formatlı PS3 HDD'sine 4 GB'tan büyük dosyalar atılabiliyor bir şekilde. Eğer 25 GB'lık blu-ray disk yazdırılacak olursa gene aynı şekilde bir bütün olarak atılabilir.
Bu PS3'ün kendi disk formatının FAT32 olmamasından dolayı yoksa FAT32'ye 4GB'dan yüksek dosya kesinlikle atamazsın.Burada kastedilen yöntem harici HDDlere oyunları yüklemek,harici HDDlerde PS3 sadece FAT32 gördüğündne yaş o iş...
Tamam ama benim de demek istediğim FAT32 formatlı olan bir HDD'ye 4 GB'dan yüksek bir dosya birşekilde atılabiliyor bunu demek istedim.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Ɛnslaved
quote:
FAT32 hakkında bir deneyimimi yazıyorum.
8.5 GB'lık bir diske yazdığım M2TS uzantılı film dosyasını PS3 yerleştirdikten sonra HDD'ye kopyaladığımda bir bütün olarak kaydedebiliyor, yani hiç bir sorun olmadan FAT32 formatlı PS3 HDD'sine 4 GB'tan büyük dosyalar atılabiliyor bir şekilde. Eğer 25 GB'lık blu-ray disk yazdırılacak olursa gene aynı şekilde bir bütün olarak atılabilir.
Bu PS3'ün kendi disk formatının FAT32 olmamasından dolayı yoksa FAT32'ye 4GB'dan yüksek dosya kesinlikle atamazsın.Burada kastedilen yöntem harici HDDlere oyunları yüklemek,harici HDDlerde PS3 sadece FAT32 gördüğündne yaş o iş...
Tamam ama benim de demek istediğim FAT32 formatlı olan bir HDD'ye 4 GB'dan yüksek bir dosya birşekilde atılabiliyor bunu demek istedim.
nasil olacak bu is? ilginc bir sey diyorsun dostum sasirdim sahsen ben
FAT32 olayını fazla büyütmeyin. 3. parti dandik yazılımlar bile dosyaları gerekli boyuta bölüp tam olarak HDD'ye atmanızı sağlayabiliyor. Asıl hacking işlemi önündeki engel hypervisor olayının aşılmasıdır ki; bunu yazılımla becermek kolay değil. İçerden yardım gelmediği sürece zor... Ama Sony bu konsol savaşını kaybetmek istemeyecektir...
Zaten bu iş her türlü Sony'nin istediği zaman olur. Olduğu zaman olacak artık öyle ya da böyle. Blu-ray ya da hardisk
4096 bitlik bir korumayı kırmak imkansız gibi geliyor bana çok zor ya
Farklı bir konudada yazmıştım . PS3 4.6 GB wmv uzantılı 1080p görüntü kalitesinde tek dosyayı kaydeti. PS3 fat32 olsa bunu kayıt edemezdi. Ne formatında olduğunu bilmiyorum ama PS3 ün 4gb üzeri veri kaydettiği kesin. PS3 fat32 harici bir biçimlenmeyi dışardan desteklemiyor okumuyor daha doğrusu görmüyor.
BU arada kopya olyınada karşıyım. Orjinal oyun almak daha iyi bence.
ps3 herhangibi bir hacker kıramassa belli zaman sonra sony zaten kırıp el altından dağıtacak.tıpkı ps2 ve ps2 de 0olduğu bibi.tabii bu durum gayri resmi.sonra sony oyun yapımcıları ile papaz olmasında.neden kıracak.tıpkı ps1 ve ps2 de oldugu gibi satış patlaması yapacak.adam
Beyler Haber Fake Çıktı ...
quote:
Orjinalden alıntı: kucuk
Beyler Haber Fake Çıktı ...
belli değil miydi zaten. çok kez söyledik, sony cihazı kırdırmayacak ve 5-6 yıl sonra tüm dünya da en çok orjinal oyun sattırtan donanım ürünü yapacak diye. göreceksiniz.
yahu ben zaten xbox almadım ps3 aldım on line da rahat takılmak için hayatta kırdırmam ps3 ümü bana 5-6 oyun yeterde artar kırılsın diyenler günde 16 saat oyunmu oynuyorlar acaba
haberin feyk olduğunu nerden biliyorsunuz? bir sitede hem bu işlemin haberi hemde tuturialinin gelmesinin yakın olduğunun haberi verilmiş?
quote:
Orjinalden alıntı: Corleone™
haberin feyk olduğunu nerden biliyorsunuz? bir sitede hem bu işlemin haberi hemde tuturialinin gelmesinin yakın olduğunun haberi verilmiş?
yahu ben zaten xbox almadım ps3 aldım on line da rahat takılmak için hayatta kırdırmam ps3 ümü bana 5-6 oyun yeterde artar kırılsın diyenler günde 16 saat oyunmu oynuyorlar acaba
Aynen.. Bu saatten sonra kırılsa bile farketmez. Online oyunun tadını alanların bundan vazgecebilecegini zannetmiyorum. PS3 bu ulkede belkide kimsenin yapamadıgını yaptı. Korsan yazılımı artık mesru birseymis gibi gormekten vazgecsek cok daha hayirli olacak.