Şimdi Ara

PlayStation 3'ün sabit disk koruması kırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
9.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırılıp kırılmayacağı Sony 'nin isteğine bakar bence. PS4 çıkışına yakın kırılırsa mesela hiç şaşırmam.
  • Hadi diyelim bir gün kırıldı , 50gb oyun dosyasını üşenmeden indirecek babayiğit var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hederahelix -- 1 Mart 2009; 11:49:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

Hadi diyelim bir gün kırıldı , 50gb oyun dosyasını üşenmeden indirecek babayiğit var mı ?

dostum interneti hızlı olan indirir zaten kampanyalar başladı(quiknet,biri...)ayrıca bana sorarsan korsan oynamam çünkü yurt dışından makul fiyatlara buluyorum durumu olmayan arkadaşlar varsa onlar için kırılsın diyorum
  • Aynı şekilde bende yurtdışından temin ediyorum oyunlarımı. İlk kez orjinal kullanıyorum ve bundan keyif alıyorum . Herkesin kullandığı bir tabir var bu aralar : " Çok oyun , hiç oyundur " ...

O yüzden kırılmaması taraftarıyım açıkçası...
  • haber pek inandırıcı değil..
  • İnternetten indirip,harici HDDlere atmak işi yalan yukarıda açıklandığı gibi,PS3 NTFS görmüyor,FAT32 görüyor.Bu da sanırım Sony'nin olası bir kırılma durumunda aldığı önlem,yoksa NTFS'de okuturlar,adamlara bir zorluğu yok.Şu kriz zamanı zaten sıkıntıdayken Sony'nin PS3'ün kırılma ihtimaline bile izin vereceğini düşünmüyorum.Adamların şu an en büyük gelirlerinden birisi PS3...

Açıkçası kırılsa da gidip makineye çip taktırmam.Parasını biriktirip orijinal almaya devam ederim.ShopTo gibi sitelerde gayet iyi fiyatlarla oyun alınıyor artık...Öbür türlü ishal olmuş gibi oyun doluyor evlerimiz ve çoğu da oynanmıyor.Şu an orijinal olarak alabildiğim sanırım 6-7 oyunum var.Birisini bitirmeden yenisini almıyorum.Yanında mis gibi kataloğu geliyor.En azından oyuna doymuş oluyorum.Bu uzun zamandır unutuğumuz birşey,toplumca ekonomik gücümüz yetmediğinden hemen korsana beleşe kaptırıyoruz.Eskiden bir kaset alınca onu su gibi içmeden bırakmazdık.Şimdi her yanımız MP3 dolu misal...PS3 kırılsa Guitar Hero gibi oyunlar yine orijinal alınacak,piyasa da bir şekilde alternatiflerini üretiyor.

• İnternetim hızlı isterse 50 değil 100 gb olsun yine indiririm oyunları.Ben öğrenciyim ve değil oyun almak hergün makarna yemekten bıktım Ben oyuna para veremem arkadaş kırılsın psp de yaptığım gibi bundada çatır çatır HDD den oynarım oyunları.Kimse kusura bakmasın bu devirde bi oyuna 150ytl vermek çok çok büyük bir lüks.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

İnternetim hızlı isterse 50 değil 100 gb olsun yine indiririm oyunları.Ben öğrenciyim ve değil oyun almak hergün makarna yemekten bıktım Ben oyuna para veremem arkadaş kırılsın psp de yaptığım gibi bundada çatır çatır HDD den oynarım oyunları.Kimse kusura bakmasın bu devirde bi oyuna 150ytl vermek çok çok büyük bir lüks.

1)Oyunlar 150 değil 75tl örneğin sf4 veya burnout paradise ultimate box
    2)İnternitin hızlı olabilir ama örneğin mgs4 50gb onun indirmesi ne kadar sürer düşündünüzmü hiç.Yada bizim türkler içindeki videoları falan çıkarır oyunun boyutunun küçültür.Ps3e kopya çıkarsa bi ihtimal kullanırım oda onlinede banlanma olmassa.Eğer kopya kullanırken banlanma olayı çıkarsa hiç yüzüne bakmam kopyanın

• 10MBiT netle gözüne vururum download'ın
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

10MBiT netle gözüne vururum download'ın

ah şu quicknet bi bizim bu tarafa gelmedi.Hayla ttnet 2mbde sürünüyorum
  • benim için beklemek önemli değil sonuçta 1haftada sürse oyun elime geçicek beklerim.Oyunlar 75 bile olsa eğer öğrenciysen dediğimi anlamışındır.En azından mezun olup çalışmaya başlarsam orjinal alabilirim.elimde zaten ps3 oyunlarının isoları mevcut sadece kırılmasını bekliyorum.
  • Arkadaşlar bence çok zor. Yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi sadece bir update'e bakar.
  • psp nin devamlu updatesi çıkmıyormu? peşindende custom fw si çıkmıyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

benim için beklemek önemli değil sonuçta 1haftada sürse oyun elime geçicek beklerim.Oyunlar 75 bile olsa eğer öğrenciysen dediğimi anlamışındır.En azından mezun olup çalışmaya başlarsam orjinal alabilirim.elimde zaten ps3 oyunlarının isoları mevcut sadece kırılmasını bekliyorum.

Durumunu anlıyorum çünkü bende bir öğrenciyim,sonuna kadar arkandayım,sonuna kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

psp nin devamlu updatesi çıkmıyormu? peşindende custom fw si çıkmıyormu?

Peki kopya oyunlarla online oynamayı başarabilecek misiniz? Sony nin buna izin vereceğini hiç sanmıyorum.

Şeye benziyor, eskiden call of duty oynamak için orj key satın alırdık, yasa dışı- kopya serverların hepsi banlıydı. Serverlara öyle girerdik.

Bunda da yine cihazda bi şekilde kopya oyun kuranlar psn kullanamayacak.

Microsoftun yaptığı gibi cihazları direk psn den banlarlarsa alet çöp olur. Ki sony de gerizekalı değil.

Sony şu anda cihazdan değil oyundan para kaldırıyor. Ve cihazı kırdırmamak için, orjinali daha cazip kılmak için departmanlarında bence hackerlardan çok daha fazla çalışıyordur.
  • haklısınız tek kaybedilecek şey o olacak ama vaz geçilebilir bir özellik mecburen
  • FAT32 hakkında bir deneyimimi yazıyorum.

8.5 GB'lık bir diske yazdığım M2TS uzantılı film dosyasını PS3 yerleştirdikten sonra HDD'ye kopyaladığımda bir bütün olarak kaydedebiliyor, yani hiç bir sorun olmadan FAT32 formatlı PS3 HDD'sine 4 GB'tan büyük dosyalar atılabiliyor bir şekilde. Eğer 25 GB'lık blu-ray disk yazdırılacak olursa gene aynı şekilde bir bütün olarak atılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 1 Mart 2009; 13:18:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

psp nin devamlu updatesi çıkmıyormu? peşindende custom fw si çıkmıyormu?

Peki kopya oyunlarla online oynamayı başarabilecek misiniz? Sony nin buna izin vereceğini hiç sanmıyorum.

Şeye benziyor, eskiden call of duty oynamak için orj key satın alırdık, yasa dışı- kopya serverların hepsi banlıydı. Serverlara öyle girerdik.

Bunda da yine cihazda bi şekilde kopya oyun kuranlar psn kullanamayacak.

Microsoftun yaptığı gibi cihazları direk psn den banlarlarsa alet çöp olur. Ki sony de gerizekalı değil.

Sony şu anda cihazdan değil oyundan para kaldırıyor. Ve cihazı kırdırmamak için, orjinali daha cazip kılmak için departmanlarında bence hackerlardan çok daha fazla çalışıyordur.

Kardeşim Katılıyorum sana....bu olay xbox gibi olur tahmince kopya oldu zman online olayı banı yedin mi..sonrada kafayı yersin...
    ..ben açıkca tahmince işn olur tabe kopya çıkınca orjinaller kesın biraz ucuzlar...ben orjin takılır onlinen tadını çıkarırım.....he kopya oynamazmıyım oyununa göre değişr..ben orjin taraftarıyım...işn ucuzlar orjinlerde bizde rahatlarız.....

• quote:

Orjinalden alıntı: khalkedon

FAT32 hakkında bir deneyimimi yazıyorum.

8.5 GB'lık bir diske yazdığım M2TS uzantılı film dosyasını PS3 yerleştirdikten sonra HDD'ye kopyaladığımda bir bütün olarak kaydedebiliyor, yani hiç bir sorun olmadan FAT32 formatlı PS3 HDD'sine 4 GB'tan büyük dosyalar atılabiliyor bir şekilde. Eğer 25 GB'lık blu-ray disk yazdırılacak olursa gene aynı şekilde bir bütün olarak atılabilir.

Bu PS3'ün kendi disk formatının FAT32 olmamasından dolayı yoksa FAT32'ye 4GB'dan yüksek dosya kesinlikle atamazsın.Burada kastedilen yöntem harici HDDlere oyunları yüklemek,harici HDDlerde PS3 sadece FAT32 gördüğündne yaş o iş...
  • yaw bıktım artık biraz daha canımı sıkarlarsa ben kıracam ps3
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.