Şimdi Ara

PlayStation 3'ün sabit disk koruması kırıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
9.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bir resim vardı ne anlama geliyorsa.

• quote:

Orjinalden alıntı: IFSO

sehir efsaneleri devam ediyor...
    4096 bitlik korumayi kirdi ha :) tabi...

• bir heyecan fırtınası yaşadık gene durduk yere
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Eskiden olsa haber doğru olsun diye toplaşır saatlerce çıkmazdık başlıktan ve F5'leyip dururduk

Ama artık hem herkes o kadar alıştı orjinal oyun almaya, hem de yine herkesin elinde o kadar orjinal oyun oldu ki, kimse PS-3 kırılsın istemiyor

+1903

• Hakikaten orjinal oyunun tadı bambaşka. İnsan suyunu sıkana kadar oynamak istiyor o kadar para verince, diğer türlü kolay yoldan elde edidliğinde hemen bir köşeye atılıveriyor.
  • Haber zaten yalan ama ben yine de kopya oyunla ilgili heyecanlananlara birkac hatirlatma yapayim ...

Sony PS3 icin cok saglam bir sistem gelistirmis , ve bu sistem tam 4 kademeden olusuyor ... Yani bir tanesini kirsaniz bile geriye 3 adet daha kaliyor ...

1-] Oncelikle HDD ... PS3'un dosya sistemi standart degildir ... Her bir PS3 kendi seri numarasina gore formatlanmis ozel dosya sistemine sahiptir ... Ve hicbir PS3'un HDD'si bir diger PS3'te calismaz ... Ornegin siz X360'iniz 3 kirmizi gordugunde gidip Arcade Pack alip 3 kirmizi gorenin HDD'sini ona takip oynayabilirsiniz ama PS3'te boyle bir durum yok [ 3 kirmizi da yok tabii :] ] ... Denemedim ama tahminim kendi PS3'unuzun HDD'sini bir baska PS3'e taktiginizda muhtemelen sizden o HDD'yi formatlamanizi ister cunku sifreleme sistemi devreye girer seri numaralari karsilastirir ve birbirini tutmadigini gorur ...

2-] CELL - 7. SPU ... PS3'un islemcisi CELL'in 7 adet SPU 1 adet PPU olustugunu biliyoruz ... Iste bu 7 SPE'den bir tanesi sistemin islemesini saglayan islemci ; yani HDD sifrelemesini kontrol eden , sistemi acan ve isletim sistemini calistiran islemci ... Mesela biz oyun oynarken arkada isletim sisteminin hazir halde beklemesini . HOME tusuna bastigimizda menulerde gezinmemizi iste bu SPE sagliyor ... PS3'un kirilmasi icin mutlaka bu 7. SPE'ye ulasmak gerekiyor cunku dedigim gibi HDD kopya korumasi gibi seyler bu SPE uzerinden isliyor ... 7. SPE'ye erismek gerekiyor gerekmesine de soyle bir gercek var ; 7. SPE'ye birakin hacker tayfasinin erismesini oyun gelistiricilerinin bile erismesine izin verilmiyor :] ...

3-] Blu-Ray ... Butun Blu-Ray medyalar 128-bitlik ozel bir sifrelemeyle geliyorlar ve bu sifreler medya icinde gizli ve bunlari sadece Blu-Ray cozebiliyor ... Tam detayli bilmiyorum ama bu kirilsa bile hangi dosyanin calisitirilacagini belirlemek bile mumkun olmayabilir deniyor ... Yani PC'den benzetme yaparak anlatmak gerekirse oyunun EXE dosyasini calistir demek mumkun olmayabilirmis ...

4-] PSN ... Diyelim ki hersey tamam firmware de kirildi ... Bu sefer de karsiniza online problemi cikiyor ... PSN'e girdiginiz anda firmware versiyonunun hatali oldugunu Sony anlar ... Bunun sonucu ne olur orasi muamma ... Cunku daa boyle bir olay yasanmadi ... Artik olay sadece PSN'den ban yiyerek online oyun oynayamama mi olur yoksa Sony direk PS3'e mudahele edip kilitlenmesine mi yol acar bilinmiyor ...

Biraz uzun oldu ama bilgilendirici olmustur umarim bazilariniza ... " Abi Blu-ray medya da pahali be " gibi muhabbetlerden once bunlari aklinizda bulundurmanizda fayda var :] ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 3 Mart 2009; 12:20:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Hakikaten orjinal oyunun tadı bambaşka. İnsan suyunu sıkana kadar oynamak istiyor o kadar para verince, diğer türlü kolay yoldan elde edidliğinde hemen bir köşeye atılıveriyor.

kesinlikle imza. birde oyun secerken birbir analizi yapiyoruz. en iyi oyunu bulmaya calısıyoruz. orjinale kötü alıştık, boyle giderse, 2 yıl sonra ps3 kırılsa bile -ki sanmıyorum ama- kirilsa bile gidip uygun fiyatta orjinalleri alıp kolleksiyonu genisletmeye devam edicez.
  • kırsalar bile online oynayamadıktan sonra neye yarar ki?
    paşa paşa alıcaz oyunları
  • bir videoda görmüştüm adam F.E.A.R ı normal dvd den oynuyordu ps3 de
  • benim PS3 yarı brick oldu.recovery menüden nasıl ver 2.52 down yapabilirim..........

veya adminlerden (sitemizde PS3 ver CFirm ve oyun İSO su paylaşmak yasakdır.) uyarıları ....

en kısa zamanda böyle sorular veya sorunlar yaşamak dileğimle....
  • Sony ps3'ü ayağa düşürmeyecek,ps2'de yaptılar bir hata,artık olmayacak,fedakarlık yapan,cebine ve dişine güvenen insanlar sony platformunda oyun oynayabilecekler.
    Öyle 3 kuruşa 5 -10 köfte,armut piş ağzıma düş misali beleşçi günler mazide kaldı.
  • Bana sallama haber gibi geldi.4096 biti kırmak için kuracakları grid masrafı yerine ps 4ü yapsalar daha ucuza gelir.
  • kırılması sadece sony isteyince olacak bir şeydir gibi geliyor
    adamlar ne zaman yeterince kar edecek sadece konsol satılsın yeter diyecek
    o zaman kırılır ps3
    ama bugünkü şartlarda çok zor
  • aslında ben sony yetkilisi olsam yeni üretilen ps3'lerin kutusuna kırmızı kuşak bağlarım. kimse kıramadı
  • ps2 oyunlarına devam yani
  • Kırılmasın orjinal alalım diyenlerin tamamında mp3 vardır heralde?
  • ps3 den önce pc sahibiydim sürekli oyun indirirdim inanırmısınız birini oynamadan diğerine gecerdim sonra bir diğeri bu böyle sürüp giderken harddisk doluyor normal olarak birde bakıyosunuzki 10 tane oyun indirmişsiniz ama hic birini bile 1. bölümünü bile bitirmeden siliyorsunuz bu cok kötü bir alışkanlık oluyor. ps3 de orjinal alınca haliyle ince eleyip sık dokuyorsunuz her oyunu almıyorsunuz aldığınız oyunuda yüzde 90 bitiriyorsunuz online oynamak zaten ayrı bir zevk pc de ki orjinal oyunların fiyatları cok komik bir şekilde ps3 e nazaran cok ucuz ama biz gene işi bilen tarafında anti orjinal devam ondan sonrada crysis 2 full türkce gelecekmi umarım gelir...
  • bana gore ps3 ıllakı kırılacak en fazla 2 sene surer gıbıme gelıyor ama orjınal oyun oynamakta ayrı bır keyıf ama ben 360 dan sonra ps3 e gecınce 360 ın degerını cok daha ıyı anladım ha su anda 3k lı 360 yatıyor ama er kada gec kavusucam tekrar onaps3 e sadece ozel cıkan oyunları aldım gerı kalanını xbox da devam edıcem.Ama ps3 un kalıtesı ortada makına cok saglam gercı bır kac haftadır oynamıyom killzone ye para bırıktırıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 5 Mart 2009; 1:04:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bérk

Kırılmasın orjinal alalım diyenlerin tamamında mp3 vardır heralde?

Mümkün olduğunca orjinal yazılım kullanmaya çalışıyorum. Ve kırılmamasını temenni ediyorum. Zaten kırılsa da benim için farketmez orjinale devam.

20-25 liraya alıyorum oyunumu. Orjinalin keyfi bambaşka hakkaten.
  • PS3'ün Sabit Disk Koruması Kırıldı!

PlayStation 3'ün sabit disk koruması kırıldı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.