Şimdi Ara

PlayStation 3'ün sabit disk koruması kırıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
9.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bulent35220

kırılması sadece sony isteyince olacak bir şeydir gibi geliyor
    adamlar ne zaman yeterince kar edecek sadece konsol satılsın yeter diyecek
    o zaman kırılır ps3
    ama bugünkü şartlarda çok zor

1- sony konsoldan gec kar etmeye baslar. su anda maliyetleri dusurduler ve ps3 ün fiyatını da yuksekte tutuyorlar ve kar ediyorlar. keza ps2 de yuksek fiyattan satılıyor. onun maliyeti iyice dustu ama sony zararlarını buradan kapatıyor.

2- mayıs haziran gibi bir fiyat indirimi gelecek. ne duzeyde olur bilmiyorum. god of war 3 gelmeden fiyatı daha asagı cekerler ve yıllık 10 milyon hedefinden 14-15 milyona ulasırlar.

3- cihazda asıl karı orjinal oyun satisindan yapiyorlar. resistance, uncharted, hala satılan oyunlar, littlebigplanet keza oyle. ps3 ün asıl karı orjinal oyun sattırmasında, sony cihazını kırdırmayacak. bakın ms patır patır oyun departmanlarını kapatırken sony de patır patır exclusive patlatıyor ve kendisi ile calısan studyoları ihya ediyor.

neden cihaz kırılmadı, iyi bir oyun yap. hic reklam yapmasan bile kafadan 2 milyon satıyorsun. 2 milyon satan bir oyunda haydi haydi maliyetini kurtarır, stüdyo ya ve sony e kar ettirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 5 Mart 2009; 22:43:23 >

• LAYLAYLAYLAYLAYLAYLAYLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYY OOOOOOOOOOOOOOOOO İSPAAAANYAAAA LAYLAYLAYLALYYYYYYY OOOO
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

İnternetim hızlı isterse 50 değil 100 gb olsun yine indiririm oyunları.Ben öğrenciyim ve değil oyun almak hergün makarna yemekten bıktım Ben oyuna para veremem arkadaş kırılsın psp de yaptığım gibi bundada çatır çatır HDD den oynarım oyunları.Kimse kusura bakmasın bu devirde bi oyuna 150ytl vermek çok çok büyük bir lüks.

madem öğrencisin hergün makarna yiyosun peqi çok hızlı internete playstation3 e nasıl para veriosun. bi tezat yok mu burda??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ɛnslaved

quote:

Orjinalden alıntı: khalkedon

FAT32 hakkında bir deneyimimi yazıyorum.

8.5 GB'lık bir diske yazdığım M2TS uzantılı film dosyasını PS3 yerleştirdikten sonra HDD'ye kopyaladığımda bir bütün olarak kaydedebiliyor, yani hiç bir sorun olmadan FAT32 formatlı PS3 HDD'sine 4 GB'tan büyük dosyalar atılabiliyor bir şekilde. Eğer 25 GB'lık blu-ray disk yazdırılacak olursa gene aynı şekilde bir bütün olarak atılabilir.

Bu PS3'ün kendi disk formatının FAT32 olmamasından dolayı yoksa FAT32'ye 4GB'dan yüksek dosya kesinlikle atamazsın.Burada kastedilen yöntem harici HDDlere oyunları yüklemek,harici HDDlerde PS3 sadece FAT32 gördüğündne yaş o iş...

m2ts ile avc codec olarak görünüyor. Bu format film için tamam da oyunda nasıl olur? Ayrıca oyun 15 MB ise neye yazalım diye aklıma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 6 Mart 2009; 0:26:01 >

• Bir oyun ortalama 40€ desek, 2 milyon adet sattığında (ki 4-5 milyon satanlar var) 80.000.000 € ediyor. Dediğiniz gibi esas para konsol satışından değil oyun satışından geliyor :)
  • Ps3 aldım alalı haliyle oyunları orjinal aldım vede hiç pişman değilim. Nba 2k9 u pes 2009 u online oynamanın tadını hiçbir şeye değişmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avalonn -- 31 Mayıs 2009; 8:27:58 >
  • o değilde ben ps3 ü almaya niyetlendiğim zamanda bazı arkadaşların ps3 firmware si 1.10 ve 1.30 du. ben güncelleme yaptığımda bana yakında kırıcaklar ps3 ü ben güncelleme yapmayacağım kesinlikle diyorlardı. Acaba o arkadaşlar hala bekliyorlarmı merak ediyorum
  • Ps3 ve oyunları ucuzlyana kadar bana Ps3 almak haram gibi birşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muammersertac

o değilde ben ps3 ü almaya niyetlendiğim zamanda bazı arkadaşların ps3 firmware si 1.10 ve 1.30 du. ben güncelleme yaptığımda bana yakında kırıcaklar ps3 ü ben güncelleme yapmayacağım kesinlikle diyorlardı. Acaba o arkadaşlar hala bekliyorlarmı merak ediyorum

evet bu arkadaşlardan yorum istiyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: muammersertac

o değilde ben ps3 ü almaya niyetlendiğim zamanda bazı arkadaşların ps3 firmware si 1.10 ve 1.30 du. ben güncelleme yaptığımda bana yakında kırıcaklar ps3 ü ben güncelleme yapmayacağım kesinlikle diyorlardı. Acaba o arkadaşlar hala bekliyorlarmı merak ediyorum

Böyle birşey mümkün değil.Çünkü oyunlar çıktıkları tarihteki güncel veya bir önceki sürüm FW yi disk üzerinden yüklemeden çalışmaz.Mesela Burnout Paradise aldım.Ps3 de ki FW 1.30.Taktım oyuna başlamadan X.XX FW sini yükleme menüsü çıkar ve yüklemeden çalışmaz.Bütün oyunlarda böyledir.Boşuna kırılcak diye beklemeyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Mayıs 2009; 17:32:23 >

• adamlar belki yeni oyun almıyorlardırresistance,fnr3,motorstorm hep bunları oynuyorlardır belkide...
  • Ps3 alalı 4-5 ay oldu. Oynadığım oyunlar fifa 09 fifa 09 fifa 09. Başka oyun oynamaya vaktim yok
  • kırıldıda ne oldu, fos çıkan bir kırılma haberi daha. SONY istemedikten sonra PS3 kırılmaz arkadaşlar, SONY de halinden gayet memnun. kırılma işi PS4 kaldı, yada PS5
  • yalan dolan haberler yapmaya bayılıyoruz ya...milletçe böyleyiz..burnumuz b.tan çıkmıyor o yüzden
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.