|
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (75. sayfa)
-
-
Yok alacağımdan değil de, Vatan bu fiyattan sattığı ürünü kargolamış ve en azından 1 kişinin eline ulaşmış diye paylaştım. Yoksa 2. el olarak almamak lazım tabii fiyat çok cazip olmadıkça.
-
Hocam aynen 2 3 adet o fiyattan satmış birdaha zor satar zaten. -
Ben gözümü karartıp dün sipariş verdim, hepsiburada'daki techkeyfim isimli satıcıdan. Bugün kargoya teslim ettiler, sürecin geri kalanını da yazarım. Başkalarına da fikir verir. :)
Bu arada söz konusu modelde şu anda indirim var, Vatan'da 37 bin lira;
www.vatanbilgisayar.comLG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, LG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/lg-oled48c34-48inc-121-cm-4k-webos-smart-tv-uydu-alicili.html -
Deneyimlerinizi paylaşmanız çok faydalı olur.
Techkeyfim firmasıyla ilgili yaptığım kısa araştırmada, tek ortaklı bir anonim şirketi olduğunu ve şirketin Bodrum-Muğla'da kayıtlı olduğunu gördüm. Şirkete ulaşabileceğimiz bir telefon numarası bulamadım. O yüzden pek güven vermedi açıkçası. Kargo olarak HepsiJet XL kullanıyormuş bu firma.
Benzer fiyatlarla TV'yi satan 2 farklı satıcı İstanbul'da. Birisi Electronikpazar (Alptan Elektronik Bilişim Ltd. Şti.), diğeri de idealshopp (İdeal Online Mağazacılık Ltd. Şti.) Her iki firmanın da telefon numarası bilgisine ulaşılabiliyor. Her iki firma da ürünleri Horoz Logistics ile gönderiyor.
Hafiyelik hizmetimiz şimdilik bu kadar :)
Bu firmalardan geçmişte alışveriş yapmış olan arkadaşlar da başlığa tecrübelerini yazabilirse sevinirim.
Vatan şu fiyatlara yakın bir fiyattan TV'yi satsa keşke. Mağazadan teslim seçeneğiyle, hiç kargo riskine girmeden, beklemeden ödemeyi siteden yapıp direkt mağazadan teslim almak iyi olurdu. 29bin TL'ye satabildikleri bir ürüne şimdi 37-42bin aralığında, piyasa rayicinden 4-8bin TL fazla fiyat etiketi koymaları tuhaf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 8 Kasım 2023; 12:24:54 >
-
Borusan Lojistik ile gönderdiler, 13 kasım tahmini teslimat gözüküyor.
-
Herkese merhaba.
Teknolojik yenilikleri olabildiğince takip eden biriyim ancak TV konusunda maalesef çok geride kaldım, o yüzden öncelikle lütfen cehaletimi mazur görün.
10+ yıllık bir LG televizyonum var, çok çektirdi bana, kör topal idare ettik yıllarca ama artık ekranda kararma dahi başladı ve yeni bir televizyon almak istiyorum.
Sorum şu: Hem Netflix vb. platformlardan ve dizüstü bilgisayarı bağlayarak yüksek kaliteli ve akıcı görüntüyle dizi/film izleyebileceğim, hem bağlı dizüstünden zaman zaman oyun oynayabileceğim hem de PS5 ile maksimum performans alabileceğim üst düzey bir 65 inç televizyon almak istiyorum. 50-60 bin bandını geçmek istemiyorum ama duruma göre bir tık üstüne de çıkabilirim. Bu doğrultuda profesyonel tavsiye rica ediyorum.
Forumu çok okudum ve teknik bilgiler, markaların farkları vs. kafamda karman çorman oldu, toparlayıp bir karar alamıyorum. Bilen biri yardımcı olabilirse müteşekkir kalacağım.
Herkese iyi günler dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim sancılı OLED süreci bitti sonunda servis mervis beklemeden kendim kurdum garantiyi çöpe attık Ilk açtığımda ekranda bantlar vardı piksel temizleyince geçti sabah Alan Wake 2 oynadım dehşet güzel gorunuyor yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim umarım hayatta bir daha Horoz Lojistik karşıma çıkmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel fiyattan almışsınız. -
Merhabalar.
Ben size hiç araştırmanızı düşünmenizi gerektirmeyecek nokta atışı bir cevap vereceğim. Eğer bulabilirseniz direkt olarak LG C2, duvara asacaksanız G2 modelini satın alın geçin. Ancak stok bulmak zor olabilir. Bulursanız da düşünmeden satın alım yapıp geçebilirsiniz, sonuna kadar kefilim.
-
Yanıtınız için teşekkür ederim. Baktım gerçekten güzel cihazlar, özellikleri çok iyi ve puanları yüksek. Kesinlikle tercih edilebilir ancak dediğiniz gibi hiçbir yerde stok yok, sanırım 2022 model olduklarından.
Ben de 65S90C’yi kestirdim gözüme ancak fiyatı Mediamarkt, Teknosa vb. yerlerde çok uçuk. (80-90 bin civarında) Hepsiburada’da 64 bine var ancak onun da satıcısına ne kadar güvenilir bilemiyorum.
Acaba OLED’den vazgeçip biraz da risk alıp TCL 75C845’e mi dönsem diyorum. En azından stoğu var, daha büyük ekran ve Mediamarkt’ın gece indiriminde 65 bin civarına düşüyor.
vatanda sepette indirim oluyor bir süresi s90 modellerinde. 66s90c 70 bin civarına düşüyor sanırım. onu bekleyebilirsiniz. 55 inç olursa 55s90c'de şu an o kampanya var vatanda. 56 bine düşmüş.
-
55 inç küçük olur ama 65 inç olanı takip edeceğim Vatan’dan. Gerçi 70 bin de az para değil ama 65 bini gözden çıkarmışken 70’i de veririz ne yapalım. Teşekkürler bilgi için.
Verirsiniz 70’i de merak etmeyin. Ben 3-4 ay kadar önce güya 15 bin ile başladığım TV satın alım serüvenimi 47 bin ile kapatmıştım.
Samsung TV’leri yıllarca kullanıp illallah etmiş biri olarak, kimseye kati suretle tavsiye etmiyorum. O yüzden belirttiğiniz model hakkında yorum yapmayacağım. OLED TV alınacaksa şu an LG’den daha iyi bir seçenek yok.
TCL konusunda ise kesinlikle ama kesinlikle, hiçbir şekilde OLED’den vazgeçmeyin. TCL’nin panelleri aslında fiyatına göre gayet güzel fakat işletim sistemi ve arayüz rakiplerine oranla başarısız bir deneyim sunuyor. Zaten 60-70 bin civarında bir bütçeyi TCL’ye ayırırsanız yazık olur. TCL fiyat performans ürünüdür. O fiyat baremlerinde mantıklı bir seçenek değildir.
Ayrıca OLED olmayan bir TV’yi kesinlikle satın almayın. Tamamen ölü yatırım olur. Ekran boyutu her şey değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 10 Kasım 2023; 11:39:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben de LG’den çok çektim zamanında, o yüzden bir de Samsung deneyeyim diyordum ama artık o ayrımı da geçtim. Samsung/LG bakmaksızın bahsettiğimiz OLED’lerden ilk doğru düzgün indirimde yakaladığımı direkt alacağım.
TCL konusundaki yorumlarınız ayrıca değerli teşekkür ederim. Zaten içime tam sinmiyordu, sizin söylediklerinizden sonra o defteri tamamen kapattım.
Yeni TV'nizi güle güle kullanın. Yalnız yetkili servis çağırmadan kurulum yapmanız epey riskli olmuş. Cihaz kutudan paneli kırık veya arızalı çıksaydı, ödediğiniz parayı çöpe atmış olacaktınız. Ayrıca 2 yıllık garantiyi de boşa çıkarmak pek mantıklı bir iş değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 10 Kasım 2023; 14:2:27 > -
QLED alan insanlar ekran boyutu ve fiyattan dolayı almıyor. Şahsen OLED'in avantajları bana cazip geliyor ama benim ve pek çok insanın kullanımında kesinlikle ekran yanması olacağı için 2-3 yılda bir yeni TV alınmayacaksa asıl ölü yatırım OLED olur. Ayrıca iyi parlaklık sunan OLED'lerin fiyatları genel olarak denk QLED TV'lerin 2-3 katı. Şu an piyasadaki en iyi OLED A95L bile parlaklık olarak ortalama üzeri bir QLED'den çok geride.
TCL'de Google TV var bu arada. Tizen'den de WebOS'tan da iyidir Google TV.
-
LG Qned tv önerir misiniz arkadaşlar güncel olan 55 inç 816re modelini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
816RE kenar aydınlatmalı. Pek önermem. 916 mini led, iyidir.
-
916 mı ? Qn85c mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X