Yakınlar ama QN85C bir tık daha iyi gibi. ![]() LG QNED90 vs Samsung QN85C/QN85CD QLED Side-by-Side TV Comparison https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-qned90-vs-samsung-qn85c-qn85cd-qled/21661/38907?usage=1&threshold=0.10 |
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (76. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet yakınlarmış,85c indirime giriyor ama 90 ı indirme girerken çok fazla görmedim.48 bin de bugün Amazon da vardı almadım biraz pişman oldum gibi,85c yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
48-50'ye hala var ama 55". Siz hangisini gördünüz bilmiyorum. Vatan ve HB'de var.
-
65" olanı.
Tcl C845
Samsung 85c
Lg 90
Üçünün arasında kaldım hangisinde güzel bir indirim yakalarsam onu alacağım galiba.
Samsung 85c -
Tavsiyede bulunanlara, özellikle de zamanını ayırıp detaylı yanıt verenlere çok teşekkür ederim. Az önce Teknosa’dan 65S90C aldım. 3 kampanya kombosuyla (teknoclub + sigorta + samsung para kart) 91 binden 55 bine geldi televizyon. Üzerine bir de garantisi 3 yıla uzadı ve 1 yıl sigorta yaptılar. Umarım kazasız belasız gelir kurulur. Tekrar teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoyki Muzhik -- 11 Kasım 2023; 14:10:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
Teşekkürler. Daha güzelleri sizlerin olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar 10K civarı bütçem var. Salondaki tv'yi çok işgal ettiğim için gaming bir monitöre geçeyim diyorum. Sizce bu linkte paylaştığım monitör nasıl? Özellikleri ihtiyacıma yönelik gözüküyor ama enerji sınıfı G olması ve şimdiye kadar hiç curved monitör kullanmamış olmak beni biraz düşündürüyor.
amazon
MSI OPTIX MAG342CQR Gaming Monitör, Curved, 34", UWQHD, VA, 144HZ, 1MS, Adaptive Sync, HDR Readyhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08X21MMD3/?coliid=I2OCTQQC8HDJCP&colid=279PA16SIKG11&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it
-
Bildiğim kadarıyla PS5'in ultra-wide çözünürlük desteği yok. O yüzden bu monitörü alırsanız, sağda ve solda siyah boşluklar olacak şekilde kullanmak zorunda kalacaksınız.
-
Hem Xbox hem de Ps ultra wide desteklemiyor .quote:
Orijinalden alıntı: reverse.angleArkadaşlar 10K civarı bütçem var. Salondaki tv'yi çok işgal ettiğim için gaming bir monitöre geçeyim diyorum. Sizce bu linkte paylaştığım monitör nasıl? Özellikleri ihtiyacıma yönelik gözüküyor ama enerji sınıfı G olması ve şimdiye kadar hiç curved monitör kullanmamış olmak beni biraz düşündürüyor.
amazon
MSI OPTIX MAG342CQR Gaming Monitör, Curved, 34", UWQHD, VA, 144HZ, 1MS, Adaptive Sync, HDR Readyhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08X21MMD3/?coliid=I2OCTQQC8HDJCP&colid=279PA16SIKG11&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
@siyau @Anthropomancy Cevap için çok teşekkürler arkadaşlar. İyiki sormuşum yoksa bu monitörü ciddi ciddi almayı düşünüyordum.
Bu arada forumdaki paylaşımlardan anladığım kadarıyla galiba adam akıllı bir şey için bütçeyi 15k seviyelerine çıkarmak gerekiyor.
-
PC'ye geçin böyle sorunlarınız olmasın. Ultrawide olmadan oyun mu oynanır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam fiyat performans acısından başarılı ürün bütçeniz varsa LG OLED 55CS3V modeline bakabilirsiniz. -
Hocam hangi teknosadan aldınız acaba? Bana bu bahsettiğiniz paket için 70 bin fiyat verildi. Arada çok fiyat farkı var, örnek olması için kendi şehirimdeki teknosaya iletmek istiyorum.
-
İstanbul/Beşiktaş Metrocity Teknosa’dan aldım. Para Kart olayı fiyattan düşmez çünkü Teknosa’yla ilişkili değil o Samsung’un kampanyası ve servis TV’yi kurmaya geldiğinde getiriyor diye biliyorum. Yani siz de 70-12,5=57,5 gibi düşünebilirsiniz diye fikir yürütüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceki sayfada konusu geçmişti. Sipariş sürecini özet geçiyorum;
Satıcı: techkeyfim, Platform: Hepsiburada, Model: LG OLED48C3, Fiyat: 33k, Nakliye: Borusan Lojistik.
Sipariş tarihi 6 kasım, teslimat 16 kasım, kurulum 17 kasım. Gecikme dışında ürün konusunda sorun yok. Önceki kullandığım TV; Sony 49XF8577. İki tv arasında muazzam bir fark olduğunu düşünmüyorum, görüntü konusunda çağ atlamadım yani. Yeteri kadar kurcalamadım henüz LG'yi, ince ayar vs belki fark yaratabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xprofessorx -- 17 Kasım 2023; 22:20:56 > -
Valla ben de full HD monitörde oyun oynuyordum, aynı tvyi aldım sizin dediğiniz gibi milletin dediği gibi ahım şahım bir fark hissettirmedi. Güzel olmasina güzel TV ama daha önce oyun oynamiyormusum, gözüm gormuyormus diyeceksin laflarına göre bir durum yok benim için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X