< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin10oktay -- 28 Kasım 2024; 23:50:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (603. sayfa)
-
-
beymen de 750 tl bonus vermiyormuş ty hb amazona veriyormuş 20 tl bonus almış oldum :D
-
Hayırlı olsun hocam.
-
thanks
-
Sony cihaz satmayı sevdi,bence önce bir el konsolu arkasından da ps6 göreceğiz bence de 2027de gelir 2026 biraz daha düşük ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtalya'da güzel bir black friday kampanyası gören olursa bana haber verebilir mi dostlar. Ben de sabah saatlerinden itibaren pusuya yatıyorum, bişey denk getirebilirsem yazacağım buraya.
Cihazı standsız dik kullanıyorum.Altı kapalı vs olduğundan ısınmayla ilgili problem olur mu? (Hava delikleri varmıydı hatırlamıyorum :) )Orjinal stand fiyatı şaka gibi.Burda bir arkadaş f/p baya uyguna stand paylaşmıştı.
Isınmayla ilgili bir sıkıntı yaşayıp yaşamama ile ilgili sorum var sadece)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Stand da zaten delikleri full kapatıyor neredeyse. Stand stabil dursun diye yapılmış bir ürün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hava akışı arka taraftan yapılıyor. Alt kısmında birşey yok.
PS5 Pro'yu kurduğum ilk gün dik olarak standsız, ertesi gün stand siparişim gelince de standlı olarak kullandım. Ses/ısınma anlamında bir farklılık hissetmesem de hem görsel anlamda hem de masaya daha sağlam tutunması anlamında dik kullanılacaksa stand almanızı önerebilirim.
PS5 fat kasanın kutu içerisinden çıkan stand gibi sapasağlam bir stand beklemeyin ancak konsola dokunduğunuzda masanın/sehpanın üzerinden kaymasının önüne geçmiş oluyorsunuz.
AliExpress'ten aşağıdaki standı aldım ve 9 günde elime ulaştı.
https://tr.aliexpress.com/item/1005006641466132.html?gatewayAdapt=glo2tur
-
Sen 9 günde geldi dediğin için ben de sipariş verdim inşallah Benimki de o kadar sürede gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıklamalarınız için teşekkürler arkadaşlar. Ben de sipariş edeyim öyleyse.
Cfi7021 surum veya diğer sürümler arasinda fan sesi farki var mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni nesil Xbox 2026 da gelecek söylentileri epeyce arttı. Ara nesil çıkarmama sebepleride bu. Yeni nesil Xbox gelirse Gta 6 yi süper bir şekilde çalıştıran en iyi konsol olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
30. Yıl pro nun yurt dışı fiyatı nedir ki
Dün PS5 Pro’yu kurduk ve 2 saat deneyimledim. Fan uğultusu benim ilk seri fat kasaya göre fazla ama öyle abartıldığı gibi yok ps4 günlerine döndüm falan gibi bir durum yok. Beni rahatsız etmedi. Uğultu var sadece, jet gibi ses yok. Cw ise hiç yok. Benim ilk seri fat kasa da cw vardı. Cw konusunda bir sorun yok bana gelen üründe. Herkese keyifli oyunlar.
Geçen phil Spencer ile yapılan söyleşide yeni konsol ile soru sorulmuştu yeni nesil konsol çıkaracaklarını hatta el konsol işine gireceklerini ima etti el konsolunun çok zamanı var gibi bir söyledi Miki 360 dönemi olduğu gibi yeni Xbox konsolunu ps6'dan daha önce çıkaracak az çok belli GTA 6 yeni xboxda en şekilde çalışması normal olur hocam komple yeni teknoloji ile gecek yeni Xbox bakalım zaman gosterecek unutmadan series x konsollarinin donanımın tasarlayan ekibi dağıttı Miki surface ekibine verildi donanım işi yeni Xbox surface ekibi yapacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 29 Kasım 2024; 12:23:18 >
Dualsense şuan vatanda 3800 tl fiyatı nasıl sizce? V2 versiyonmudur acaba kamuflajlı olan? www.vatanbilgisayar.comOyun kolları fiyatı ve oyun kolları modelleri çeşitli taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da. En uygun fiyatlarla oyun kolu almak için hemen tıklayın!https://www.vatanbilgisayar.com/sony/oyun-kollari/?stk=true
Gecen gün Trendyol da 40000 e bilkom garantili PS5 pro satılıyordu ya hesapları hacklenmis bana gelen cevap şöyle
Merhabalar, Trendyol satıcı hesabımız kötü niyetli kişiler tarafından hacklenmiştir. Fiyatlar gerçeği yansıtmamaktadır durum kontrol altına alınmıştır.Gelen tüm siparişler iptal edilmiş olup para iadeleri sağlanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 29 Kasım 2024; 12:24:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X