Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (604. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü6 Mobil
5 sn
12.737
Cevap
324
Favori
532.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fiziksel olarak hiç satışa sunulmadı hocam sadece 12300 adet üretildi ve hepsi saniyeler içinde bitti ön sipariş ile. türkiyede ön sipariş bile açılmadı. yurtdışında 5-7 bin $ arasında ebay da satılıyor.

• movistar73 kullanıcısına yanıt

Ben de almıştım o satıcıdan. Geçekten de hacklenmiş hesapları. Arçelik bayisiymiş kendisi ulaştım vs. Aradan çok geçmedi. 0850 li numara aradı. Trendyol müşteri hizmetleri vs vs. tabiki de dolandırıcı:) Nakit gönderin trendyol kurumsal hesap numarası vereceğim size akabinde ürün sizin. Çünkü ilk siparişi veren sizsiniz:DDD Hadi ordan dolandırıcılar sizi dedim. Telefon hat kapandı:)

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Yurtdışı resmi ön sipariş fiyatı neydi peki biliyor musunuz

• dante06 kullanıcısına yanıt

1000$

• Angry Toad kullanıcısına yanıt

Zaten PSSR kusursuz çıktı diyebiliriz. Sony oyunlarında 10 numara sonuç veriyor  Diğer multiplatform oyunlar da zamanla tam uyum sağlayacak.

Şu an, AMD üzerindeki tek AI upscaling uygulaması, PS5 Pro'da yapılıyor. PC tarafında, AI destekli FSR daha çıkmadı. 2025 başında FSR 4 ile AI upscaling başlayacak. Sıkıntılar onunla alakalı. Yapımcılar için yeni bir olay.

Aynı şekilde, RDNA 4 tabanlı RT de daha PC'lerde yok. RX 8000 serisi çıkıp oyunlar daha iyi uyum gösterdiğinde, RT performansında artış görebiliriz.

Hatta ben PS5 Pro'nun raster performansının bile bir update'le artmasını bekliyorum. Raster farkını bellek band genişliği etkiliyor olabilir; fakat onun etkisi, motora, oyuna, render çözünürlüğüne ve oyun içindeki sahnenin niteliğine göre değişir. (Texturing ağırlıklı sahnelerde etkisi artar vb.) Şu anki gibi, çok sayıda oyunda, farkın %30'a inmesine yol açması mantıklı değil.

Not: PSSR tam DLSS seviyesine ulaşmayabilir. Zira RDNA 3'te, RTX'lerdeki gibi bağımsız Tensor Core'lar yok.

Fakat yine de RDNA 3'ün AI performansı RDNA 2'den kat kat yüksek. Yani, bir tür bağımsız çekirdek eklenmiş gibi fark oldu. Dolayısıyla önü açık. Ayrıca, PS'in yazılım desteği, şu anki donanımlar karşısında bir avantaj yaratabilir. Nvidia ister istemez, zamanla ağırlığı RTX 5000 serisine verecektir.

• KuaSar34 K kullanıcısına yanıt

Ne kadar hocam? İtalya'da yok malesef.

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Vay be keşke Sony şu üründe stok sorunu yasatmasaydi.34500 tl ye geliyor ama adam 200 bin yazmış fiyata gel

• Return Zuha kullanıcısına yanıt
    Hocam evde kedi, köpek, küçük çocuk falan varsa ufak darbelerde devrilmeye karşı koruması aslında dikey standın tüm olayı. Hava kanallarıyla ilgili bir durum yok diye biliyorum ben de.
    Yan sanayi ürünlerde kendi deneyimim zemine tam basmayan modeller var standın tam düz üretilememiş olmasından kaynaklı o açıdan orijinal ürün risksiz ancak forumda alıp sorunsuz kullanan arkadaşlar da var yan sanayi ürünlerden.
  • Above x Beyond kullanıcısına yanıt

bu dikey stand olmadan makinayi dik koyulsa sıkıntı olur mu makinada

• quote:

Orijinalden alıntı: jymz___

Konsol oyunculuğu çeyrek asırı aşan bir kültür. En iyi teknolojiyi sunsalar bile o donanımı kitlelere ulaştırabildikten sonra verimli bir iş modeli söz konusu olur. Daha önce de farklı fiyatlar denendi ama geri dönüşü malum. Fiyat 500-700 dolar bandında kalmaları gerekecek ki donanımlarını on binlerce kullanıcıya ulaştırabilsinler.

ev için ilk konsollar 1970 ler hocam. pc oyunculuğundan daha köklü bir geçmişi var ev konsolllarının.

• console-master kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi evinizde makinaya çarpıp devirme ihtimali olan bir unsur olmadığı sürece standsız dik kullanımda hiçbir sorun olmayacaktır.
  • Yola çıktı geliyor bir yiğit

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
    Sıkıntı olmaz ancak stand gibi altında kaymayı engelleyen bir malzeme olmadığı için temas halinde masa/sehpa üzerinde kolayca hareket edebiliyor.
  • sarppy kullanıcısına yanıt

bide ısınma ile ilgili sıkıntı olabilir sanırım.havalandırma falan

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Nerden geliyor, hayırlı olsun şimdiden
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan kontrol ettim adres kısmında bina no yazmıyor kat ve daire yazıyor Sıkıntı olur mu kurye teslimatında
  • Above x Beyond kullanıcısına yanıt

.Bende kedi var ama masama hiç çıkmaz yine de görüntüsel olarak daha güzel olduğu için temudan güzel bir kupon yakalayıp 240tlye kaptım. 400-500 TL’den fazla verilmez o standa

konsolun altı trafo hocam komple kapalı. havalandırma ile ilgili bir durum yok yani alt kısımda. ayak keyfe keder bir şey almasanızda olur

• 
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.