Ps 5'i Pro ile takas mı yapacaksınız üzerine 15 k verip yoksa satıp mı alacaksınız? Takas yapabileceğimiz mağaza varsa ben de değiştirmeyi düşünebilirim. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (685. sayfa)
-
-
Garanti olayına çok takılmıyorum sonuçta hepsi bir noktada aynı fakat açılmış ürün gönderimi sıkıntı. Ben de kegames den sipariş vereceğim gibi. Yorumunuz için teşekkürler hocam.
-
ben de takılmıyordum, şu duruma kadar:
https://forum.donanimhaber.com/playstation-5-pro-sorun--160161325-3#160266093
hayırlı olsun şimdiden...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Aralık 2024; 10:46:42 > -
Forza ps e de gelecek artık exclusive oyundan vazgeçiyor microsoft -
arkadaşlar pulse kulaklığı görmüyor diyenler var öyle sorun yaşayan oldu mu bir de ps5 için aldığım portal cihazı bunda da çalışıyor dimi
-
Pulse'u bilmiyorum ama Portal çalışıyor -
İlk günden beri Pulse 3D ile kullanıyorum, sıfır sorun.
-
tamamdır o zaman almanyaya gidicem haftasonu 800 euroymuş tax free alsam 720 euroya gelir ps5 var normalde onu da satarım üste biraz eklemiş oluyorum aslında pro almak pek mantıklı gelmiyorda almanyadan ucuza geliyor diye alayım dedim
-
dükkan yok elden satıyoruz diyor. ticaret yapıyor ama vergi kaydı yok. vergi kaçakçılığı birimine şikayet edeceksin atlayacaklar üzerlerine.
-
Pek sanmıyorum nvidia az cok demeden durur pazarda çünkü ekran kartı pazarını ele geçirmiş durumda ancak şu ortamda keşke Xbox tarafı da nvidia ile anlaşsa rekabet her zaman kullanıcıya yarar diğer nesilde iki firmanın konsol pazarında yarışması bayağı iyi olurdu -
Çok büyük kas gücü olacağını sanmıyorum ama nintendo, nvidia ile switch 2’ye üçüncü parti oyunlara mümkün kılacağı yönünde teoriler dönüyor. Yüksek fiyatlı konsola yöneleceklerini sanmıyorum ama dlss uygulamasına bir referans göreceğiz switch 2’de. -
PS5 PRO size yepyeni bir deneyim vadetmeyecek. Hali hazırda PS5’te oynadığınız oyunların kalitesini yükseltecek. Şahsen PS5’in yanına Xbox Series X tavsiye ederim, Forza’nın yanısıra Gamepass’te keşfedeceğiniz sürüsüne bereket oyun ve indie mevcut. 2-3 yıl sonra da PS5’i ve Xbox’ı satıp PS6 alırsınız. -
En büyük sorunu pedler de soyulma oluyordu Pulse kulaklıkların ,malzeme kalitesinin yetersizliği bu sorunu çözmüşler sanırım. -
izmirde 31-32 bin e gördüm sıfır koli.
alınabilir.
-
ps4 fat kasadan ps5 pro ya geçeceğim. (amazondaki nethouse satıcısı ürünümü teslim ederse tabi)
50" 4k (hdr özelliği bile yok) tv var. Okuduklarıma göre QLED olmayan tvde oynandığında ps5 pro bunu kendine hakaret sayıyormuş. Gerçekten böyle mi?
-
Oled için yazdınız sanırım, ps5 pro almışkken tam verim almak istiyorsanız 120 hz destekli bir TV almanız iyi olur. -
Haklısınız, yarın teslim edilmesi gerekiyor. Teslim edilmezse siparişi iptal edip. ps5 slim ve oled bir tv bakarım.
-
33-34 e falan istanbul'daki eski spotçulardan almayı tercih ederim. en azından iyi-kötü 1-2 sene garanti veriyorlar.
dolayısıyla elden alınca da 30 üstü "asla" vermemek lazım bence.
tek istisnası; mediamarkt faturası varsa mm türkiye 1 sene burada garanti veriyormuş sanırım. belki o olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Aralık 2024; 18:51:15 > -
bildiğim kadarıyla son kullanıcı için gpu ürünlerinin gelirleri nvidia nın gelirlerinin 10'da 1'i kadar falan oldu. yani diyebiliriz ki hobi olarak yapıyor artık o işleri... tabii hobi olarak yapıyor ama bir taraftan da pazarı 2 senedir domine etti.
"belki" switch 2 gpu'su istisna olarak, nvidia nın bu saatten sonra xbox, ps falan işlerine girmesi çok çok çok düşük ihtimal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Aralık 2024; 18:59:58 > -
konsolu dik mi kullaniyorsunuz ya da yatay mi?
ben fat ve slim kasayi hep dik kullandim ve bir sikinti yasamadim aslinda
fat kasayi 2 sene böyle kullandim hem de ama proda kararsiz kaldim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X