Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (686. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
13.865
Cevap
339
Favori
595.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oled ayrı bir deneyim, 2017 de ilk full hd ile giriştim ama 4k oled daha başka keyif veriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Ekran kartından çekilmezler arge kısımları çok ciddi çalışıyor dlls büyük nimet ps konsollarında işlemci amd ekran kartı nvidia çok isterdim ama fiyat uçuk olur o zaman ne yazık ki.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

ekran kartı gpu'su işinden çekilebilirler demedim zaten konsollarla uğraşmazlar dedim.

ps3'ten sonra oradaki kısıtlı paraya tamah etmiyorlar, bu saatten sonra ise hiç etmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Aralık 2024; 20:36:31 >
    Cevap üstteki arkadaş içindi aslında nvidia datacenter oldu demiş ama oyundan vazgecmezler kolayca kâr oranları yüksek.
    Konsol içinse switch 2 belirleyici olacak yine aynı şekilde satarsa cihaz dedikleri gibi nvidia çip ile gelip konsol kısmına el atabilirler sadece amd kazanmasın diye

• nvidia tamamen datacenter olmadı ama gelirlerinin %90'ı datacenter oldu. şu durumda gpu işlerine ara veriyorum dese kimse şok olmaz herhalde ama bunu yapmazlar tabii. çok azgın bir firma ve ne amd'ye ne de başka bir firmaya pastadan bir dilim bile vermemek isteyebilir.

ancak konsol donanımı para getiren bir şey değil ve her zaman düşük maliyet ön planda... dolayısıyla artık çok zengin olan nvidia'nın konsollarla pek işi olmaz gibi.

switch 2 de bana söylendiği gibi t239'la değil de sanki amd apu ile gelecek gibi geliyor ama göreceğiz bakalım.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Aralık 2024; 20:45:40 >

• Arkadaşlar, sevgili Romalılar;

Discord'da ps5 yayını açabilir miyiz basit yoldan?

• Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

VPN gerekir diye tahmin ediyorum. Discord ülkemizde tü kaka. En basit yolu Router'ınız VPN destekliyorsa orada aktif edip VPN'i sadece Playstation yerel ip'sine yönlendirmek olacaktır.

Nvidia sadece ilk Xbox ve PS3'e GPU sağlamıştı.

Geforce 8800'ü, PS3'le aynı anda piyasaya sürdüklerinde, sitelerinde 8800'ün PS3'ten güçlü olduğunu yazmışlardıPLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!  Sony tepki gösterince o ifadeyi kaldırmışlardı.

(Ki, 8800 için, "daha güçlü" ifadesi mütevazı kalıyorduPLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! )

Kısaca, Nvidia, 2006'daki G80 GPU'sundan beri konsol olayını kafasında bitirmiş bir firma. Artık konsollarda, AMD'le gidildiği yere kadar gideceğiz. Neyse ki onlar da, RDNA 3'ten itibaren bir şeye benzeyen GPU'lar yapmaya başladı da, artık konsollarda yüksek performans alabiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MichaelMyersSTAB kullanıcısına yanıt
    Hangi ps plus hesabi oldugu farkeder mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Nvidia konsollara GPU geliştirirse fiyatlar daha da uçuk olurdu. Gerek Xbox 360’ın PS3’e oranla grafiksel olarak üstünlüğü gerekse AMD’nin kullanıcı dostu olması ve fiyat politikasından ötürü iyi ki AMD var diyorum.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar, bugün Ankara’daki bir bilindik spotçudan ps5 Pro alacağım. Dikkat etmem gereken şeylerden bazılarını biliyorum, bunlar haricinden bakmam gereken bir şey var mı? Daha önce PsP haricinden herhangi bir konsola sahip olmadım, o yüzden yardımlarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim.

*Bölge kodu
    *Kutu güvenlik bandrollerinin açılmamış olması
    *Kutu ve cihaz üzerindeki seri numarasının aynı olması
    *Kutu içeriği
    *Dualsense ve cihazın fiziksel kondisyonu (parmak izi vs.)

• XaleriaN X kullanıcısına yanıt

Aslına bakarsanız bölge kodunun artık bir önemi yok. Eskiden PS3 döneminde aman cihaz ve oyunlar 2. bölge PAL olsun, NTSC-U hatta NTSC-J olmasın diye çok kıvranırdık. O zamanlardan kalan bir alışkanlık olarak şimdi PS5 Pro'nun da Avrupa bölgesi CFI-7021 olmasını bekliyoruz psikolojik olarak. Kutu içerisinden Türkiye'ye uygun güç kablosu çıkmazsa eğer buraya uygun teyp fişi güç kablosu alarak cihaz direkt buraya uyumlu hale gelmiş oluyor.

Kutudaki güvenlik bantlarını artık söküp yeniden yapıştırabildikleri için bu konuda spotçulara çok güven kalmadı diyebilirim.

Seri numarası olayına dediğiniz gibi dikkat edin.

DualSense'in v4 ya da v5 olmasına dikkat edin, PS5 Pro içerisinden şu anda bu iki versiyondan biri çıkmakta.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    O zaman bölge koduna çok takılmıyorum, gerek dönüştürücü gerek de direkt kablo alarak o olayı çözebilirim.

Dualsense versiyonunu da kontrol edeceğim. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Ben fly teknolojiden aldım. Kutunun kenarları yırtıktı. Bantlar açılıp tekrar yapıştırılmıştı. Cihaz kol ve kablolar hiç açılmamıştı. Seri numaralar tutuyordu. Kutudan ziyade benim için cihaz daha önemliydi. 1 hafta olacak kullanıyorum sıkıntı yok.

• djkubi kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün fly teknolojiye gidip direkt mağazasından alacağım.
    Sizin aldığınız ürünün bölge numarası nedir? Kutuyu açma sebepleri Avrupa tipi olmayan cihazlara uygun kabloyu koymak mı acaba?

• ShinQda kullanıcısına yanıt

taksit olanağı var mı varsa adres neresi?

7019 bölge kodu. Hepsiburada 9 taksit yapmıştım. Kablo için kutuyu açıyorlar sanırım. Bu arada benim dualsense v5 çıktı.

Rica ederim hocam. İleride satarken yine bu kod mevzusuna takılan kişiler olabileceği için varsa öncelik olarak CFI-7021 olanı istersiniz. Yoksa eğer diğerlerinde de sizin kullanımınızı etkileyen olumsuz bir durum olmayacaktır.

• djkubi kullanıcısına yanıt

eğer gerçekten de kablo için kutuyu açıyorlarsa saçmalıyorlar bence. isteseler kutunun kenarına iliştirirler onu.

bu arada fly'dan da sürekli "açık kutu geldi" şikayeti geliyor, TY'deki satışı için de okumuştum.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 21 Aralık 2024; 14:11:37 >
  • 
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.