< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (684. sayfa)
-
-
Bilkom dan daha güvenilir zaten eski bilindik spotçular.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gerçek ithalatçı gümrük beyanlı demiş konsolking pamuk holding alt yapısında araştırın demiş
baktım birde de ne göreyim pamukçu aile anayasasında falan bahsediyor
bu ne demek ki
-
sahibinden ilanına baktımda sağlam bir yer olsa kendini bu kadar övmez 😁 paragraf paragraf kendisini övmüş garip bir ilan 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya buna ne demeli bunlar bu kadar parayı nerden buluyoda 100 tane 2 milyon 400 bin tl parayı konsola bağlıyor ?
cihaz başına 6 bin lira kazansa 1 ayda elinden çıkarsa ki mümkün değil yüzde 50 faizin olduğu yerde
pardon yanlış hesaplamışşım faizden 100 bin kazancağı yerde bu şekilde 600 bin net kazanıyor
-
Aman online ban yemeyelim🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son bir ayda Sony PlayStation üç ürününü aldım,üç üründe Billkom garantili kafa rahat ithalatçı diye satılanların bence çoğu gümrük işlemi görmemiş yurda kaçak sokulan ürünlerdir diye düşünüyorum.
-
Almancı arkadaş benim cihazı getirdi fc de ana menü ve ara sahneler daha akıcı onun dışında aynı, astrobot tamamen aynı zaten onda güncelleme yok sanırım, marvel rivals da 120 fps modunda düz ps5 ile karşılaştırdığımda düz ps5 1080p gibi pro 4k gibi görünüyor tırktıklık kalmıyor netlik bariz görünüyor, sanırım fc 26 ile birlikte fc de benzer farkı görürüz, gta6 da iki cihazda 60 fps olacaktır ama biri 900p gibi görünürken pro da 4k upscale yi göreceğiz diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kahraman mı, khalkedon mu acaba?
khalkedon'un 1 sene garantim var demesi daha samimi ve gerçekçi geliyor. yorumları çok olumlu, kimseyi mağdur etmiyor gibi...
öteki ise 2 sene garanti diyor, yani 2 kat fazla süre garanti veriyor ama khalkedon kadar iyi garanti verebilir bilmiyorum. tabii kahraman da en bilinen spotçulardan birisi, hakkını yemeyelim.
alb'nin amazon'da ne zamandır pek bir faaliyeti yok gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 19 Aralık 2024; 21:52:14 > -
Ben khalkedondan 2006-2007 gibi uzak mesafeden psp almıştım. O zamandan beri güvenilir olduğunu biliyorum. Daha sonra switch aldım Nintendo yine memnun kaldım. Teeee 2006 larda serbülent abi vardı. Hey gidi. Sağlamdır khalkedon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestanbul -- 19 Aralık 2024; 22:9:4 >
PS5 'le beraber ps hesabina ekledigimiz ps collection oyunlari vardi, ps plus alinca oynanabilen... Days gone, last of us 1 vs. O ekledigimiz oyunlar ps essentials ile tekrar aktif olur mu yoksa silindiler mi?
-
Ps 5 ilk kasa mevcut üstüne 15k verip ps5 pro mu almak yoksa yanına xbox series x almak arasında gidip geliyorum sizin fikirleriniz nedir ? Xbox alma sebeplerimden forza geliyor
Ben Pro alır geçerdim. Forza büyük ihtimalle Ps5'e gelecek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tercih meselesi ama şahsen daha çok platforma erişmeyi tercih ederdim.
rdna konusunu çok iyi anlatmışsın, eline sağlık. sony ve amd iş birliğinin ne seviyede olduğunu göstermesi açısından önemli.
görünüşe göre oyun sektörü sony ve amd'ye kalacak. nvidia datacenter şirketi oldu, gelirinin çok ufak bir kısmı olan ekran kartı sektöründe ne kadar kalır bilinmez. xbox da donanım işini bırakıyor gibi.
xbox ve pc fanboy'larının pssr teknolojisini kullanmak zorunda olduğu günler görmek ironik olacak :)
-
O paket kalkalı çok oldu ama oyunların hepsi Plus’un deluxe olanında mevcut
-
Hesaba ekledigimiz halde sildiler mi yani?
-
İnşallah gelir ve gelirse de gelmesi çok uzun sürmez :)
-
Kütüphanenize bakarsanız o oyunları görürsünüz.plus aktif oldukça hesaba eklediğiniz oyunları oynayabilirsiniz
bana hesaplı geldi, alınır.
sadece forza için almayın, ben aynı deneyimi yaşadım. bir süre sonra doyuyorsunuz. tek cazibesi uygun fiyatlı store.. ve gamepass
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X